56

Анонимен

преди 8 години

Ц.и.гaниte са тук повече от 500 години. Въпреки този продължителен период, някой да забелязва желание за интеграция у тях?

55

иван

преди 8 години

Приемайте още бежанци. Видяхте вчера в София с изоставения багашж 3 часа ключови тролейбуси не вървяха пълна парализа. А ние последни пратихме армията на границата. Затворете *** граница минирайте я и стрелба на месо както при социялизма и както е по закон за незаконно минаване!!! А бежанци да се пускат само жени и деца!!!! Мъжете да си се връщат в родината да постъпват в армията на собствената си страна и да се борят с терористите, ако не са самите те такива идващи да ни избиват.

54

ОнзиСКривияНос

преди 8 години

Сатанистите обичат да се заиграват с датите и да организират жертвоприношения преди големи християнски празници, всичко е толкова прозрачно...дата 22, лунен цикъл пълнолуние, в навечерието на Великден за католиците.Предполагам, че са запланували разпети петък за национален траур в Европа. Радикалният ислям е продукт на ционизма.

53

Анонимен

преди 8 години

Меркел - палачът на Европа

52

Здрав Разум

преди 8 години

Сега да очакваме ли поредната глупост от рода на "Аз съм ...". С лозунги, плакати и кухи фрази тероризъм не се бори. Той се бори с огън и меч, без милост и пощада, без обяснения и пресконференции, без срещи на върха с черен хайвер и шампанско. Рано или късно сегашните еврогейци трябва да бъдат пратени на бунището и да бъдат избрани достойни политици ... ако искаме Европа да оцелее.

51

Анонимен

преди 8 години

Такива решения се вземат, че аз бих ги оприличил на друг орган ...

50

Анонимен

преди 8 години

Ясно - всички изказаха съболезнования, но не чух мути да казва нещо?

49

Научен подход

преди 8 години

Нищо не разбирате Вие. Това, което се случи в Брюксел е в резултат на съвместни координирани действия на афро-азиатските инженери, програмисти, лекари и т.н с цел научен експеримент, за разработване на програми за ограничаване на последствията от презаселването на земята.

48

Историк

преди 8 години

Какво още трябва да се случи за да разберат *** брюкселски кратуни и най-кухата измежду тях Меркел, че такова нещо като интеграция на мигрант няма, не е имало и няма да има. Сганта идва от друг свят, чужд на цивилизацията и на нормалното мислене. Хилядолетия са били необходими за цивилизационния избор на Европа. Какво ви кара да вярвате, че можете да превърнете варварин в европеец за години или дори за няколко поколения.

47

Анонимен

преди 8 години

Всичко това работи в полза на САЩ! Еврото се срива, евроакциите - също! За американските ни партньори е идеално Европа да е в несигурност и страх!!!

46

Ангел

преди 8 години

Според FlightRadar24 точно в 9:05 БГ време е бил канселиран полет за Истамбул от поусата в последния момент ,минутка след взрива.На всички други самолети на поусата е били позволено да излетят .Всички си ги знаем кой са Терористите но защо им мълчим и правим сделки с бежанци с тях!!!!!

45

Анонимен

преди 8 години

Же суис Брюксел

44

Некъф луд

преди 8 години

Така им се пада на всяка държава толерантна към брадатите майки. Даже им в малко. Да им пуснат и химическо оръжие.

43

Анонимен

преди 8 години

Привыкайте! я как-то писал что власти ЕС угрозу видят в только в России а под носом не видят не чего. Продолжайте Россию считать угрозой бараны. Лицемеры. Жалко не винных людей которые из за собственных правителей страдают. Мои соболезнования родным и близким.

42

Анонимен

преди 8 години

всички пришълци да се преместят в оае, са, катар,оман... веднага!!!!!

41

haiter

преди 8 години

Na vremeto Viena e bila na golqmata Kloaka , sega Brucksel e Kloaka

40

Анонимен

преди 8 години

Честито на печелившите! Отново трагедия за семействата на няколко души, евтин хляб за журналистите, извънредни смени за полицаите и много, много лицемерие... Проблемът на Европа е ЛЪЖАТА. Тази, в която съществуваме от известно време насам. Да виждаш нещата и да ги назоваваш със всички думи, освен с истинските. Честит Нов Световен Безпорядък!... той също е част от Новият световен ред

39

Алекс 1

преди 8 години

До Патриот Онова, което стана с кулите и онова, в Париж, беше:"Думам ти, дъще - сещай се, снахо!"/мъдрост българска, ама вече и брюкселска/. На границата, бе, българи и всичко, дето фърка и шава - куршум! Стига гледахме тъпо, сълзливи и сополиви репортажи със страдащи и бедстващи! Нещата са на живот и смърт!

38

Анонимен

преди 8 години

за атентатите има само едно единствено виновно лице - меркел. не е идил. а осъщвствяването на поръчката е от сащ - цру, за да подпишем търговското съглашение, са да ни купят.

37

До 24

преди 8 години

В Русия има няколко милиона бежанци от Украйна, има и бежанци от Сирия. Пък че няма терактове - мерси на управниците за това. Доста често разказват за предотвратени терактове. ФСБ-то си знае работата, за разлика от европейските нехайници. Макар че и тук не може да спреш всичко. Неотдавна една жена от Узбекистан уби 4-годишното дете на работодателите си и им подпали апартамента в името на аллах. Обясни, че го направи заради това, че Русия е срещу ИДИЛ. Май това се води за теракт.