83

Срам !

преди 8 години

Че тя няма да бъде избрана, е повече от ясно ! РЕЗУЛТАТЪТ Е САМО ЕДИН: НЕПОПРАВИМ АВТОГОЛ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ !

82

Анонимен

преди 8 години

Управляващите нямаха друг полезен ход и все пак браво макар и късно

81

До №87

преди 8 години

Недей да лъжеш! Полуграмотният изверг Боков слиза в София на 10-ти Септември и малко след това е назначен за шеф на окупираното от комунистическите шайки национално радио на мястото на Сирак Скитник. Това е документирано.

80

Ддд

преди 8 години

Едно немога да разбера.Баката бил партизанин,на зруг един убивал партизани,защото имали различни идеи от официалните монархически.и т.нОСТАВЕТЕ ИСТОРИЯТА НА ИСТОРИЦИТЕ.ДЕЦАТА НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ГРЕШКИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ.И помислете-малтретиран Бойко,завършва Симеоново.....За Кристалина-но комент,както се казва.Имаме реален шанс с Бокова да влезем в историята.......

79

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен

78

Анонимен

преди 8 години

Беше ли в БКП ,беше.БКП режима е престъпен при това с закон от 2000г.няма какво да се коментира,това че нямаме воля да си подредим къщата е друга тема.

77

Анонимен

преди 8 години

Бащата Георги е комунистически палач и масов убиец.Братът Филип е нагъл, безочлив апаратчик автор на фразата "...вината поемаме с мезета." по повод вината на БКП за десетките хиляди избити от баща му и неговите другари.Племенникът Георги (син на Филип) беше рецидивист, който преби майка си. Понеже е Боков, беше под закрилата на Гоце докато не загина в предизвикана от него тежка катастрофа, отново с краден автомобил.Ето това е потеклото на родната кандидатка, другарката Бокова.

76

Анонимен

преди 8 години

Когато в София е починал Райко Алексиев, Георги Боков не е идвал в София, а и е бил един бивш редови партизанин, т.е. нищо специално. Май някой се е напил и на чашка е излъгал, а сега лъжата се тиражира в опит да стане истина - една лъжа повторена много пъти, става истина. Това Гьобелс ли го беше казал?

75

Анонимен

преди 8 години

До Истинатакакво ли, ох котьо ей сега ще ти кажа какво - такива като тая си развяваха *** навсякъде по времето на "светлия социализъм" и имаха всички възможни привилегии, докато някои други мизестваха. Кво се опитваш да ни убедиш тука че е обикновен случаен човек може би? Много ви е къса паметта като е удобно нали?

74

Анонимен

преди 8 години

Комунистическа тиня!!!

73

Истината

преди 8 години

Истината е, че Ирина Бокова им качествата и шанса да стане шеф на ООН.Истината е, че е доста спорно какво е правил баща й и няма доказателства за това, в което го обвиняват хората мразещи живота преди 1989-та.Истината е, че докато някои разделят хората по политически признак, а не според способностите им, все така ще си бъдем на дъното на Европа. Какво като на някой баща му е бил еди-какъв си през 1944-1989, а на друг баща му и дядо му са клали преди 1944 година?Техните потомци права нямат ли?

72

Анонимен

преди 8 години

тролската червена машина цъка тука с пълни обороти - разни матросовци и цъкачи на минуси се нахвърлят на всички дето припомнят от къде е изпълзяла тая... само че драги червенушковци и номенклатурчици тука всичко се знае и всичките минуси и коментарчета за "завист" и тем подобни няма как да изтрие историята колкото и да ви се иска

71

ПЛАТОН СОКРАТИС

преди 8 години

СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ КОМУНИЗМА !!! НАУЧНИЯ КОМУНИЗЪМ ОТ КНИГИТЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ОНЗИ ЗАТВОРЕН КРЕПОСТЕН СТРОИ = КОНЦЛАГЕР ЗА СЛАВЯНИ...ОНОВА БЕШЕ СЪВЕТСКИ ТОТАЛЕН ТОТАЛИТЕРЕН ДИКТАТОРСКИ ЕДНОПАРТИЕН ПИРАМИДАЛЕН ВОЕНИЗИРАН КОНЦЛАГЕРСКИ ТИП ВЛАСТ .НО ТОВА НЕ Е КОМУНИЗАМ...ТОВА Е РУСКА ВЕРСИЯ НА НЯКАКВА РУСКА СИСТЕМА ЗА ВЛАСТ.ИМАШЕ ПАРТИИЦИ..ПРОСТО ПАРТИИЦИ.АКО ЩЕ И БОЖЕСТВЕНА СИСТЕМА ДА СЕ БЕШЕ КРЪСТИЛА. ТЯ НЕ Е БОГО-СИСТЕМА.ВИЕ АКО ВИДИТЕ ИСТИНСКИЯ КОМУНИЗЪМ, ЩЕ ГО БРАНИТЕ И ОБИЧАТЕ.

70

xx

преди 8 години

Аууу..получавам тикове от стреса като я видя, моля предупреждавайте преди да публикувате снимки на диви животни, има малки деца и хора със слаби сърца...Тези от ООН-то сигурно редовно си пият хапчетата против стрес, иначе как се работи с такова животно ?

69

Анонимен

преди 8 години

В Библията е казано: "Добро дърво дава добър плод и лошо дърво дава лош плод. Не може лошо дърво да даде добър плод. Лошото дърво отсичат и хвърлят го в огън"Бащата на другарката, Г. Боков е патологичен комунистически садист-убиец, изтезавал зверски и убил големия български творец Райко Алексиев.

68

Анонимен

преди 8 години

Повече от скандална е номинацията на тази комунистка!

67

патриот

преди 8 години

До Анонименмай ти го ползваш мозъка само за равновесие

66

Анонимен

преди 8 години

КАЗАНА С КАТРАНА ВРИ ТА ВРИ

65

Анонимен

преди 8 години

Всичко оправихме ,само ООН-то остана !!)))))))))))

64

патриот

преди 8 години

противна комунистическа ***....това е срам за българия