132

Само да попитам:

преди 8 години

..АМИ АКО ТОДОР, БЕШЕ УДАРИЛ ЕДИНИЯ С БОКСА ПО ГЛАВАТА И ...БЕШЕ ГО УБИЛ ---ПАК ЛИ ЩЯХТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ...за "НЕВИННОТО МОМЧЕ"..??!!!!!Я , СЕ УДАРЕТЕ ВЕДНАЖ , С МЕТАЛЕН БОКС ПО ГЛАВАТА----ТА , ДА ОПИТАТЕ , КАК Е....!!!!!ПАК СИ ПОМИСЛЕТЕ , КОЙ Е "НЕВИНЕН" --В СЛУЧАЯ.....А..??!!!

131

Торанага

преди 8 години

Поредното малоумно заглавие след "колите на калъп на ам Тракия". Златкоооо, Златкооооо.

130

Анонимен

преди 8 години

Времената се промениха. Вече мутрите са тези които са бедни и ходят пеша. Убийци са тези, които се защитават. Нарушители са тези, които пресичат на пешеходни пътеки. Учениците вече ходят до училището на съседната улица с кола и возят бъдещите фолк певици, за да не си изцапат лачените обувчици. Битите и наранените са агресори, а хората без драскотини умират. Абе ей, я по-добре залягайте над учебниците!!!

129

Анонимен

преди 8 години

ДЪРЖАВА ДИ МЕРДАААА,АЛО ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ????

128

до гнусните тролове

преди 8 години

Главният прокурор Сотир Цацаров свиква спешна оперативка в прокуратурата заради убийството на Тодор във Враца. На нея ще бъде обсъдено дали обвинението срещу двамата братя да не бъде преквалифицирано в по-тежко, съобщава "Стандарт". Парите може да не стигнат за гнусната ви кампанийка .

127

Анонимен

преди 8 години

Докато не се криминализира притежанието на голям телефон не по предназначение, нищо няма да стане!

126

Анонимен

преди 8 години

Шерше ла фам! Пловдив - човека изтрепа семейството си заради това, че жена му тръгнала - ръгнала....,Бургас - авиоинженера пострада заради момиче, сложило си нозете на седалката, тук боят е станал, щото до младежа стои приятелката и той да не се предава пред нея...! Нищо ново от Троянската война насам!

125

Анонимен

преди 8 години

Тук е пълно със юристи обаче. Това, че има различни състави на престъпленията, това че има разлика дали са имали за цел да го убият или да го пребият, такива неща не се мислят, важното е да има пир за тълпата.БЕСИЛО! Ами ако чичката инжинер беше отвърнал на хлапака, който му счупи ченето, ако той го беше фраснал, пича паднал на тротоара, ударил си главата в ръба и починал?"Пенсионер разби черепа на дете", това щеше да се пише.Не защитавам тея, за тях затвор,но доживотен- това го има само в Африк

124

Анонимен

преди 8 години

Понеже 99% от вас са глу па ци, нека ви светна за нещо.Номера със смърт поради задушаване в следствие гълтане на езика, вместо смърт в следствие на побой, не би трябвало да мине. Поне ако адвокатите са читави. И докторите ако са читави. Езика не се гълта в буквалния смисъл, нито се извърта назад, както много хора си мислят. Той си е, какъвто си е. Само се отпуска, поради ред други повреди, най-често нервни или оток. Иначе всички бихте си го глътнали, докато спите например.

123

Анонимен

преди 8 години

Свидетели казват, че единия от биячите е бил с затворено око и разбита уста, също така, твърдят че по умрялото момче не е имало абсолютно никакви белези от удари нито по лицето нито по тлялото. Това го казва човека, който 10 минути единствен се опитва да го реанимира. Според приятелката на мочето обаче, която изобщо я няма тука на снимките двамата го били 10 минути с бокс, пък според тоя дето се е опитвал да го спаси е нямал и драскотина по тялото!?! Според прокуратурата е с лека телесна повреда

122

Анонимен

преди 8 години

"Ако бъдат признати за виновни наказанието за мъжете е до 5 години лишаване от свобода."АКО!

121

Анонимен

преди 8 години

Кое точно е лека телесна,че не разбирам.Нема такава държава..,.....5 години за умишлено пребит човек до смърт.Немаааа такова правосъдие,.......

120

Анонимен

преди 8 години

Значи се противите на това като ви кажат, че града е прекалено малък за да се тежкарееш да ходиш с кола на училише, дето пеша ще стигнеш до него за 15 минути, а? А иначе не се замисляте, че всеки взел книжка трябва да е минал БЧК и да знае какво се прави като някой си глътне езика. Нали всичките там сте тежкари с коли, защото не ходите пеша в скапаната Враца? И онези двамата били "мутри", ама само те ходят пеша? Нали образа на мутрата е като човек с примерно черния джип? Обикновени хора ли са???

119

Не трийте мърши!

преди 8 години

За смърт по непредпазливост ще получат сумарно 3-4 години и двамата. След 1-2 години максимум ще си ги пуснат и врачани ще могат да им се радват отново!!!

118

Антоанета

преди 8 години

Че защо пък двамата биячи да не са подхвърлили бокса! Полицията взела ли е отпечатъци?

117

До 146

преди 8 години

Вероятно братята не са оказали помощ, защото изобщо не са били на мястото, когато той е починал. Според свидетели той се е смеел, говорел си е с приятелката си и след която изведнъж е паднал. Явно от превъзбудата и адреналина си е глътнал езика, ако някой бе разбрал че си го е глътнал, щеше да му го извади, но никой не се е сетил, то и как да се сетиш. Може би с изкуствено дишане през носа, но не съм сигурен. Честно казано и аз не знам как се вади глътнат език,някой казват главата да отиде назад

116

Хипотеза 2

преди 8 години

Остава въпроса защо самите братя след като са го видели в такова състояние, не са оказали помощ. Тук също могат да бъдат съдени и по допулнителни параграфи. В общи линии могат да им съберат при добро желание, около 10тина - 15 години.

115

До 136

преди 8 години

"От прокуратурата официално съобщиха, че металният бокс, който е видян от очевидци, е бил изваден от Тодор, а не от биячите му." На теб как ти стана ясно друго? Няма пешеходна пътека, защото боя става на съвсем друго място според очевидците. Момчето е слязло от колата, която е останала на пешеходната пътека а не на мястото на боя. Виж на клипа дали има Ауда А3 на пътя. Другия път като вменяваш глупости, поне прочети какво е станало. А тезата, че бойните спортове възпитават, да ама Рамбовци.

114

Анонимен

преди 8 години

До мутроландияИ как се разбра, че момчето не било носило бокс? Аз разбрах друго. И навсякъде казват, че бокса е негов.

113

Хипотеза

преди 8 години

Ситуацията е доста сложна. Братята минават тежкарски по пешеходната пътека, момчето им свири ядосано. Ония сигурно са го напсували. Момчето се наежва, носи бокс в колата взема го и излиза. Ония обаче се оказват местните *** скоито по добре да не се заяждаш. Единия го хваща, другия удря момчето няколко пъти. Момчето от уплаха или от ударите си глътва езика, ония заминават , а момчето се задушава. Ако ситуацията е такава, то тогава това е убийство по непредпазливост.