93

VB

преди 8 години

Съкръщения трябват до около средните нива за ЕС за 1 полицай на брой жители, а не редуциране на заплатите. (около -50%)Към момента за мен е очевидно, че са безполезни: по-голямата бройка по никакъв начин не води до по-добри резултати. Резултатите са слаби.

92

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

Ехоооооооооо, съграждани какъв е този тон на коментарите ви бре?Че има проблеми в качеството на работата на полицията спор няма да така е, а да сте видяли забогатял полицай с къща на 2-3 етажа, вила на съседния язовир и на морето?Какво направи всеки един от Вас срещу тези които ежедневно ни крадат - ПОЛИТИЦИ, НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ПРАВИТЕЛСТВО и т.н.Днес политиците режат от заплатите на полиция-ние мълчим утре режат в здравеопазване ние мълчим, после режат в образование и пак мълчание-ОВЦЕ СМЕ.

91

Анонимен

преди 8 години

по принцип мразя герб ,но точно заради това решение мога да подкрепя Борисов , но само за това , за нищо друго

90

...

преди 8 години

"Глас от протеста: Елате с нас в махала!"Аре бе, ко са обяснявате. Ние като искахме да влизаме в махалите, вие ги пазихте. Сега ще ми викате да влезем в махала. Ами не се бъркайте и ще влезем, после направо катафалките да идват да събират о.рки по земята...

89

гага

преди 8 години

Това го кажи на баща ми ,който от 10 г. работи в ДАНС, над 20 в системата, кара Сигроен Ксантия 95' и по 4 дни не се прибира от акция. Пуши бял Средец,и ако не бяха повечето дни отпуска, досега да се е побъркал. С парите за дрехи през 2000 г. купи първия ми компютър, и беше голяма радост тогава( и години чакане преди това). Това ,че познаваш корумпирани полицаи, не значи че всички са такива. Законите ги направиха така, че ако си корумпиран, растеш. Ако не си...лошо.

88

Анонимен

преди 8 години

аз имам приятел полицай който откакто го познавам винетка за колата си не е купувал а всяка събота и неделя ходи на почивка , сега винетките щели да стават 145лв , ами аз работя като шофйор и вземам 600лв а ме пръсват от работа и си купувам винетка и не получавам 20 заплати за пенсия , тия хрантутници с какво допринасят в повече от мен , и моята работа е рискована , два пъти съм катастрофирал служебно , единият път бях със счупени ребра,от умора заспах на волана

87

бай Гецо

преди 8 години

Да отидат да обяснят на баба Цона от врачанско, дето за пенсиониране получава 20 изнасилвания и 20 ограбвания, колко лошо се живее като ченге!

86

Shark

преди 8 години

Ама че нахалство, едвам свързвали двата края. А някой да е видял беден полица, аз лично не съм. Познавам 2-3-***, всички живеят охолно, карат без винетки и застраховки, пушат скъпи цигари. И са с едно самочувствие, все една господ за шлифера са хванали, хайде моля ви се,едвам свързвали двата края.

85

ист

преди 8 години

Не ви е лесен трудът. Вие вадите пострадалите от катастрофите. Но в болниците лекари и сестри денонощно сглобяват полу живи хора. Така че не говорете за кръв. А що се онтася до * махала,питайте екипите на спешна помощ.Вие може да се защитавате - въоражени сте. Лекарите са безпомощни. А сестрите вземат 400 лева. Засрамете се. Май станахте политици или някой ви стартира.

84

Анонимен

преди 8 години

Странно. Голям проблем са 20те заплати на полицаите, а харчовете и привилегиите на тези в парламента не са никакъв проблем.

83

Анонимен

преди 8 години

Дали били стреляли по тях? Я кажете по колко полицай са стреляли бре? Вие се изкарахте, че сте офицери в някое американско гето и се стреляте всеки ден. Бас държа, че 99% не са си вадили дори пищова през цялата кариера.

82

Онуфрий

преди 8 години

Добре, че е този протест. Иначе щеше само да се говори колко са фалшивите протоколи от изборите. А сега - нова тема и старата е в историята. Аре електорато...

81

Аз

преди 8 години

Подкрепям изцяло протеста на полицаите, защото само те самите и най-близките им хора знаят на какъвогромен стрес са подложени. Заслужават по-голямо уважение от обществеността.

80

Анонимен

преди 8 години

Какви полицай??? Новина: Таксиметров шофьор преби полицай... Новина: * отне оръжието на полицай... Новина: По време на изпълнение на служебните си задължения полицай падна и си навехна крака...Та тия същите сега излезли да протестират и за какво? За 20 брутни заплати, които получават, за тавана на пенсията, която взимат - 910 лв, за това че на 50г. се пенсионират ( а останалите нормални хорица да си ходят на работа, ако я имат изобщо, с ПАМПЕРСИ до 64г.)

79

Анонимен

преди 8 години

"... ние нямаме масив с отпечатъците на всички хора." Е как бе, нали Москов каза, че от вас ще вземе отпечатъци заради здравната реформа?! А бе в това правителство не са у ред нещо, един нормален няма!!!

78

Az

преди 8 години

Къде отивате бе драги куки ? Точно когато стане нещо никакви ви НЯМА. Лично ми се е случвало ПТП, за щастие леко, без ранени, и дежурния в КАТ по телефона заявява че мястото е "далече и не може да прати никой" ...

77

91

преди 8 години

За бабите и дядовците по селата са виновни *** от БХК (и подобните плазмодии), които само да арестуват някоя тъмнокожа гнида, скачат като опарени и бълват лъжи в медиите. Полицаите си вършат работата (поне повечето), а после се оказва, че трябва да се извиняват, че са арестували тъмно син! Ако случайно лaйнометите от НПО-тата са заети и изпуснат някой арест, то честния БГ съд пуска тъмно сините и те се връщат "на терен", за да убиват, крадат и изнасилват.

76

Анонимен

преди 8 години

Протестите са израз на гражданско недоволство. Когато вътрешният ви коректив е собственото ви его, вие със зъби и нокти защитавате собствените си интереси, без да се съобразявате с условията при,които живеят вашите сънародници.Едва ли полицаите ще срещнат съчувствие и съпричастност от ония ,които живеят в мизерия..Не могат да очакват жал за това че им отнемат част от 20-те заплати.Да свалиш правителство не е доказателство за победа.Бедността е сред нас.С грозен, ужасяващ вид и налудничев поглед

75

Анонимен

преди 8 години

Абе нищо против да дойдем с вас в цигaнскaта махала, ама само има фойерверки, иначе - не, благодарим!

74

павел

преди 8 години

абе за тиа ниамали полициа жандармерия да им варнат това което го направиха и после се хвалат в феисбук