48

GSXR 1000

преди 8 години

До СъгласенАко приемат подобна простотия със затвор мисля че ще има доста подкупи, свалени номера от коли и мотори и уличното хулиганство ще стане неконтрулируемо защото на който му се кара си намира начин. Познавам хора бягали на полицията и тя е безсилна дали да го убие за да го спре или да го остави. Тези теми като гонки и тн са за отвличане на внимание Относно кортежа който бил подминат от мотористи според мен е измислена новина за вдигане на рейтинг няма никакви доказателства за тва

47

Анонимен

преди 8 години

Тези необуздани *** са потенциални, а за жалост - често, и реални убийци. Никакво хулиганство не е нерегламентираната гонка по пътищата на страната. Това е заплаха за убийство. А тя се третира като престъпление и е подсъдно деяние.Пък и нахални - да им се осигурели писти - ами да си купят от държавата място, да си изградят пистата и да се пребиват там, ако щат всеки ден. И те като пушачите просташки нахални. Имат пари за свръх скъпи коли, но държавата да им плаща за келешията. Цъ!

46

Анонимен

преди 8 години

носиш отговорноста, за себе си - а като се забие в друга кола и отнемеш живота на другиго на пистата, какво трябав да е наказанието?ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА УБИЙЦИТЕ!

45

Гецата

преди 8 години

Даааа, и братя Галеви утре ще излезнат на протест, че не им позволяват да продават наркотици свободно на пазара. Знаете ли колко е гадно да си вложил 500 000 лв в наркотици и да няма свободен пазар, на който да ги продадеш.

44

Анонимен

преди 8 години

За човека споменал Нюрнбугринг - няма година, в която Ф1 да не дава жертва.

43

Wing

преди 8 години

До никиКалояново е прясно преасфалтирана в началото на годината

42

ники

преди 8 години

До Анонимен (44)На пистата преди да се качиш в колата получаваш инструктаж и се подписваш, че си носиш сам отговорността. Лично на теб пречи ли ти нещо да се избиват сами тия хора, щом са се подписали?

41

Анонимен

преди 8 години

Наглеци! Защо нямаше толкова смъртни случаи когато беше пълно с лади и жигули! конфискуфайте скъпите коли и върнете ладите.

40

GSXR 1000

преди 8 години

До АнонименНяма смисъл човек да им наливаш акъл те не виждат повече от носа си и не вярват на друго освен на медийте , повечето хейтъри ги е страх да вдигнат над 40 щото е опасно.Ако има писта като нюрбург в бг аз няма да карам мотор по улиците ще си го направя за писта и всяка събота и неделя ще карам там, за какво ми е да рискувам да ме ударят психопати който не знаят за какво им е огледалото и кога се дава мигач.

39

Анонимен

преди 8 години

за всяко каране на писта се плаща тук колкото и малка да е сумата ще им се види много .Писти и сега има но не съм видял някой да отиде да дрифти на някой празен паркинг -друго си е да те видят

38

ники

преди 8 години

А защо тези писти не се направят по европроекти, мм? Какво пречи?Също така се изкарват пари от пистите, организираш межуднародни състезания - телевизионни права, рекламодатели, платежоспособни фенове, които си харчат парите??! Какво не ви харесва да има писта?

37

Анонимен

преди 8 години

Утре някой педофил може да поиска да отвори детска градина. Да му разрешим , че да не земе да се обиди и да емигрира. Егати сбърканата нация .

36

Съгласен

преди 8 години

Но докато им построят пистите -за гонките затвор!

35

Анонимен

преди 8 години

и какво, на пистите няма да се избиват ли. кой тогава ще е виновен. може би ще има и екип на ЦСМП за каждъй случай мейби, а. айде стига.

34

Анонимен

преди 8 години

До ист (38)Абе умнико, Нюрбургринг говори ли ти нещо? А знаеш ли, че там има дни от седмицата където всеки може да кара? А знаеш ли, че до скоро беше държавна, на държавата Германия?

33

Анонимен

преди 8 години

Утре бай ***...тва де ром ще поиска да си бере съвсем законно. К'о праим тогава?

32

ники

преди 8 години

До ИМПЕРИАЛИСТПиста Дракон е пълен та*ак, моля ви се, по-сериозно ако обичате.

31

GSXR 1000

преди 8 години

Точно две писти до софия една за драг една нормална със завой и ще се приключи всяка адекватна страна има подобни съоражения.А хората стоящи зад хейтърските крайни коментари ги виждаме всеки ден по улицата как шофират плахо и правят задръстване и вобще не знаят къде се намират. Зад клавиетурата всички са много знаещи.Трябва да има и психотест за шофьори на всяка година след 60 заедно с прегледа на автомобила защото реакцийте се забавят адекватността излиза отпуска...

30

ист

преди 8 години

Знам че гонкажиите са ненормалници. Но чак толкова не съм подозирал. Искат държавата да им прави писти. Ненормалници, парите за писти държавата ги дава в болниците да ви сглобяват, когато се потрошите по пътищата. Предлагам катастрофиралите след употреба на алкохол, дрога или превишена скорост, да си плащат лечението и на пострадалите от тях. И да не се онвалидизират.

29

Мукавей

преди 8 години

Аз така като гледам, май ще има контрапротестиращи и протеста на джигитите няма да се състои поради страх от вендета за всички простотии, които са сътворили.