19

Анонимен

преди 8 години

И Руснаците може да имат трески за дялане, ама от българин по- *** нема.А бе аланко улав, какво са ти виновни руснаците??Става дума , че вместо да се печели от природните ни дадености, ние и там се осираме.

18

до 28

преди 8 години

В БГ хич не е евтино. *** сме, прости и неуки. *** да видиш цените в Румъния и Турция, в някои аспекти и Гърция.

17

Анонимен

преди 8 години

Защо изобщо са тук ,като не им харесва?Техните автобуси да не би да са с климатици?Дошли са за евтино, това е евтиното.Защо се оплакват?

16

...

преди 8 години

Хъм, аз пък съм си българин и поради тая причина се радвам че я има и Турция и Гърция! И добре, че е така, че да иде човек на мори и въобще на почивка! Тук не е да ходиш на море а и на планиа да идеш пак е същото! Ама виж пари да се лапат е друго! Мога да кажа, че тая година почивката All-inclusive в турция му излезе почти 3-пъти по евтина отколкото в БГ! Не че от 10 години съм ходил по БГ морето де *** ми се струва, че обслужването в турция беше и е било 1000000000000 пъти по добро отколкото тук

15

Морски дерибей

преди 8 години

Държавата ще покрие загубите на бизнеса по морето.

14

123

преди 8 години

Все нови и нови ще идват. Народ има ! Все ще домъкват от някъде нови заблудени туристи. На никой не му пука, че някой си няма да са върне за втори път. Това е истината.

13

достоевски

преди 8 години

Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво, накриво!-как да се усмихваш на руските окупатори...ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

12

Достоевски

преди 8 години

на всички руски реки да проливаме кръвта си за тях поробените и изтерзаните, и изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя, плодове, ***, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия и ще се бием за вярата на поробените! Как смеят! кипнаха мигновено оскърбените сърца на някои освободители, лицата им пламнаха от обида. Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радва

11

Анонимен

преди 8 години

Виновни са нашите управляващи.Само за тях е тайна ,че бизнесът е завладян от мутри.

10

Фалитът е близо

преди 8 години

Руснак, американец или китаец, няма как да дойдеш втори път на Кафяво море. Просто е гнусно, дъни чалга, събрали сме цялата *** от Европа + чалгарите от България, обслужването е отвратително. Кой *** ще се върже два пъти на един и същ номер??? Умряха балъците и фалита е съвсем близо !

9

Стършел

преди 8 години

Сочи се намира също на брега на Черно море, да вървят там, след като не им харесва у нас. А, че обслужването по Черноморието у нас е под всякакво ниво, то това си е факт, който така и с годините не се промени към по-добро, само материалната база я понапудриха тук и там и толкова.

8

проф. Чомбе

преди 8 години

Шнур за курортите и хотелиерите, които ги съсипаха. Догодина дано отидат още по- малко хора.

7

Анонимен

преди 8 години

Сметни щом даже руснаците, на които мизерията по принцип не им прави много впечатление, са вдигнали ръце, каква *** е тук.

6

До 1

преди 8 години

А, прави са? Е сега ще видиш сто "хотелиерски" коментара, как всичко е 6, а руснаците са разглезени лигльовци :))))

5

Анонимен

преди 8 години

Докато се возех на автобус в Слънчев Бряг, контролата искаше да таксува една двойка с 2 деца, жената я попита защо иска пари и за децата като те дори са под 6 години, а контролата отговори, че правилата важат само за българските граждани, но не и за чужденците. При този отговор двойката се възмути и слезе от автобуса.

4

Покварен

преди 8 години

До майнд контролАз отдавна съм се предал и вече харесвам само такива новини. На мене и на останалите 80% от населението ни дай по цял ден да хейтим.

3

Анонимен

преди 8 години

Те плажовете се стопанисват от мутри или техни поставени лица,,така че от овчар какво обслужване можеш да очакваш,, Ще дойде ден ще се молим да дойдат туристи в България,

2

Анонимен

преди 8 години

Нашите мутри сами ще се прецакат от мерак за бързи печалби. Изгонят ли и руснаците туризма в Бг ще умре.

1

Анонимен

преди 8 години

Прави са хората, ама сега ще започнете да ги оплювате защото били руснаци.Ами ако същото ви кажат и англичаните и германците.А нима ние самите не го виждаме, кому е угодно да си затваряме очите.