86

Анонимен

преди 8 години

Да си ги взимат бе.

85

Българин

преди 8 години

*** трябва да се научат да раждат по 1-2 деца и да ги възпитават ,ако не го направят няма да се интегрират .

84

Анонимен

преди 8 години

Нарочно искат от Европата да не събаряме колибите им за да не хукнат по Европа! Много са хитри скапаните европейчета! Франция преди 8-9 години в София даде пари да се построят 35-40 блокчета, само и само да стоят тук!В момента блокчетата са унищожени и имат живот не по вече от 5-8години

83

Призив от Гърмен!

преди 8 години

Елате и си ги вземете, пазете си ги в Брюксел! Останалото си го представете-две страници нецензурно...

82

Анонимен

преди 8 години

Незабавно да се издадат временни паспорти и да се закупят самолетни билети за Брюксел на всички роми, и други подобни. След като отпътуват паспортите им незабавно да се изземат на летището в Брюксел а там да им берат гаалето. Да ги питам тогава какви права ще им дадат Брюкселските зелки.

81

Анонимен

преди 8 години

Braviq!Kade moga da vidq taq Bojestvena deputatka? Za da moga da i celuna racete!

80

Обективен

преди 8 години

Сорая Пост по майчина линия е ,затова се пеняви толкова!

79

t19

преди 8 години

Само се чудя нашите *** и ***,така наречените евродепутати за какъв са изпратени там,да представляват България или да си бъркат в носа и да вземат високи заплати.Един от нашите хубавци не сам чул да повдигне въпроса че тая гнеш,тези *** не подлежат на интеграция.Просто сме уникални за има няма 20 години и ще сме си малцинство в собстеената си държава,заради такива *** в БГ. и европарламента.

78

БЪЛГАРИН 1

преди 8 години

Аз искам само едно нещо- да спазват законите,а властите да следят за изпълнението. Да ама едно голямо НЕ !!!

77

Панталеев

преди 8 години

Да не ги искат искат да си ги отглеждаме тук.

76

???

преди 8 години

В нормална държава основният народ работи бяла работа,а малцинствата,по умните и те се сливат с белите,а другите по не престижна работа,а емигрантите,черната работа.При нас основният народ работи черната работа,по умните ниско заплатената,и за малцинствата не остава нищо,а както виждате нямаме и имигранти,защото ние работим в собствената си държава,това,което в нормална държава би я работил само един емигрант.За това,*** ли са виновни,или ние,че позволихме на шепа олигарси да се подиграват

75

Илиян

преди 8 години

Въпросната Сорая Пост е наполовина еврейка,наполовина ,нормално е ревностно да ги защитава !

74

Анонимен

преди 8 години

Ха, Майка й била норвежко-шведска пътешественичка. Няма пари како, страшна българизация е тука. Вие нямате ли алтернативни жилища?

73

мдам

преди 8 години

По тази логика вдигам и аз къща на общинска земя. Идват да ме събарят жалвам се и нищо не ми правят. За какво тогава ми е разрешително за строеж, проекти и т.н.

72

Анонимен

преди 8 години

uzas da si gi vzemat tam

71

Анонимен

преди 8 години

Абе, може да са всякакви, но това прасенце на снимката е много сладко!

70

Златен лъв

преди 8 години

Да излизаме от ЕС.

69

Анонимен

преди 8 години

ЕДНО ВРЕМЕ ИМАХА РАБОТА И ЗАВЪРШВАХА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ. ОТ КАКТО ИМ ДОКАРАХА СЛОБОДАТА И ДЕМОНИ-КРАЦИЯТА НИТО РАБОТА ИМАТ НИТО ЗАВЪРШВАТ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ. НЯМА КАКВО ДА СИ ЗАВИРАТ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ ГЛАВАТА В ПЯСЪКА И ДА НЕ ВИЖДАТ ИСТИНАТА. НЯМА ЗАВОДИ НЯМА ФАБРИКИ НЯМАТ ДОХОДИ НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ А ИСКАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ. Е КАК ДА СТАНЕ ТОВА? ЗАЩО ПО ТАТОВО ВРЕМЕ НЯМАШЕ ПРОБЛЕМ С ? ЗАЩОТО ИМАШЕ ДЪРЖАВА И РАБОТА. А ТОВА Е ОСНОВНОТО.

68

1

преди 8 години

Малцинствата са най-доброто оръжие, с което разполагат политическите класи в момента. Нищо по-добро за притискане на основния народ в дадена държава не съществува в момента. Тази госпожа много добре знае кои са , кои са *** и какво правят. Много добре знаят в Европа, че те не подлежат на интеграция. НО! С думи като "расизъм" и др. притискат дадената страна и я задушават. Икономиката страда, поражда се етническо напрежение. Където и да е по света малцинствата са политически коз.

67

някой

преди 8 години

Тази европатка се изказва като комсомолка, наизустила някаква реч, без да познава проблема въобще. Толкова години живяхме заедно с ромите, без омраза, без расизъм, имаше работа и училища за всеки, който иска да учи и работи. Не виждате ли, че етническия проблем се създаде изкуствено и съзнателно, за да се използва за разделяне и насъскване етнос против етнос, за да има един непрекъснато тлеещ огън. Има си министри и институции, МВР и прокуратура, да си вършат работата с престъпност