83

Анонимен

преди 8 години

До азAZ da ti go turq parvo otzad i posle me izbiy gqur

82

Анонимен

преди 8 години

До ПоляDa ti go na..m v nemitiya g.z rasistka *** da te opunat do pripaduk

81

аз

преди 8 години

смърт за абсолютно всички *** мусулмани, избийте ги наред всичките.където е стъпил муслуманин или *** , дори и евреин , след това остава пустиня.

80

Анонимен

преди 8 години

До Византийски ГосподарMarzel sarbite parvo napadnaha Sloveniya posle Harvatiya i te li sa musulmani ma...ti d...a

79

Поля

преди 8 години

ДО Византийски ГосподарГолямо браво за смелостта и правилните квалификации.Който иска да ме плюе - чиста българка съм си но отново БРАВО за коментара на Византийски Господар.

78

Ангел

преди 8 години

И холандските миротворци които не успели да защитят зоната....слушам днес.ХихихихихиххххТе даже не направиха и опит да я защитят....

77

Византийски Господар

преди 8 години

Т.нар. "трагедия" в сребреница е 100% театър от САЩ. САЩ и техните ЦРУ изпорзваха мюсюлманските си маши за да разпалят югославската война и да разбият една голяма православна държава в Европа!Сега техния слугинаж от германия се опитва да повтаря същото в Елада OXI - номерът няма да мине! Елада е била люлка на цивилизацията хилядолетия преди варварите от сащ и германските варварски орди!

76

до 101 Румбо

преди 8 години

Грешки се допускат Румбо но не смятам че е грешка. На Европа като че ли точно това цели. Иначе отдавна можеше да вземе мерки.

75

до 99

преди 8 години

Никой не мълчи за издевателствата на босненски мюсюлмани - просто те са десетки пъти по-малко от сръбските издевателства.

74

Румбо

преди 8 години

Грешката да се допусне исляма в Европа ще струва много скъпо!Десетки милиони християни ще загинат,ако не се вземат решителни и навременни мерки!А може и да се стигне до гибелта на цялата европейска цивилизация-500 млн. бели хора да загинат заради недалновидността на политическата си класа!

73

Анонимен

преди 8 години

Добрият мусулман е този който е на гости при Свети Петър. А той е гостоприемен, никого не връща.

72

каймакам

преди 8 години

До 93. Ааааа златен въпрос ...браво ! Геноцид е юридически термин. А за да се употреби са нужни мащабни академични проучвания. Архиви да се отварят но .....някои велики сили не желаят това че много кирливи ризи ще излязат. Биха се задали и странни въпроси от рода на : Кой всъщност над кого е правил геноцид ? Но въпроса е супер.

71

до 94

преди 8 години

"Имала си крушчица опашчица."Кой ти каза, че босненците са почнали първи с убийствата?Затова пък е факт, че сърбите са избили 100 пъти повече мюсюлмани отколкото обратното.

70

Анонимен

преди 8 години

Що им клякате на западнаците да ходите да се извинявате, че сте си защитили хората си от платените сунито - уахабитски терористи нападащи от Сребреница, криещи се зад ООН.

69

до 93

преди 8 години

Щото има спор дали е геноцид - Турция твърди, че тези арменци са участници във и жертви на войната.Докато геноцидът в Босна е доказан факт.

68

Анонимен

преди 8 години

Имала си крушчица опашчица. Защо не се говори какво предизвика сърбите да влязат и масово да убиват ? 2 години им търпяха издевателствата над месните сърби - деца , бебета , жени - изнасилвания, мъчения и варварски убийства. И никой за тези убийства не е съден и осъден. То даже повечето от мюсюлманските убийци не са местни, а импортирани главорези. Дефакто виновните не са наказани, стоят си в офисите в САЩ... Те са виновни и за убитите сърби и за убитите мюсюлмани.

67

Анонимен

преди 8 години

защо ли е толкова трудно на великите сили да признаят геноцида над арменците в Турция май бяха убити над милион...а толкова лесно признават за геноцид 5000 души...

66

Анонимен

преди 8 години

Разбиването на Югославия беше поредното активно мероприятие на САЩ на Балканите. Те са виновни за ненужно пролятата кръв.

65

64 до Ястреб

преди 8 години

В Ирак може, там има американска интервенция от 25 години (а колко ли е общо серния оксид от ауспусите на американските машини за тия години..?)Но в Сърбия ефектът е точно нулев. Просто повод за заяждане с американците, щото сериозни аргументи няма.

64

до demos 86

преди 8 години

Ами питай кюрдите. Дори те се убедиха че ако стане кюрдска държава бял ден няма да видят.