12

Анонимен

преди 8 години

До vargМижитурни партии които искат България да напусне ЕС имат около 2% от гласовете на изборите. Така че...

11

Рамзес

преди 8 години

Не мога да разбера каква е тази злоба на българите към гърците. Освен това българите имате толкова много проблеми и се намирате в толкова унизено положение вече четвърт век, че просто е смешно да злорадствате и да се подигравате на чуждите проблеми.

10

Анонимен

преди 8 години

Банкоматите изписват ли вече "oxi" ?

9

Анонимен

преди 8 години

Ако Германците продължават да грабят , най-накрая ще си останат само те със всичките напечатени банкноти евро.. и ще си купуват хляб с чували евро..

8

Анонимен

преди 8 години

Сиртакитата са в типична балканска националистическа еуфория която обикновенно "леко" утихва когато започват опашките за хляб пред празните магазини. Винаги трябва много да се внимава с такива пишман-политици (и ние ги имаме) които лаят, мразят и беснеят на площада. Целта им е винаги една и съща: допиране до властта възползвайки се от реакционерските настроения на народа когато са афектирани. А след като падне малко адреналина, резултатът е винаги един и същ : тотална национална катастрофа.

7

Алекс

преди 8 години

Мдааа, каквото и да стане от тук нататък гърците ще ядат голяма тесла в стандарта на живот. Заради липса на доверие при евентуална нова помощ от еврогрупата ще искат драконови мерки за затягане на коланите. Ако пък не се разберат и изпаднат от ЕЗ такава хиперинфлация ги чака, че свят ще им се завие. Дано убедят някой за пари все пак че иначе направо апокалиптични картини ги очакват.А Драги като искаше миналата година слабо евро май не е очаквал да му се сбъдне желанието до такава степен. :)

6

Анонимен

преди 8 години

Кажете коя банка ще фалира?

5

Анонимен

преди 8 години

Какво ще стане ли всички ще умрат от глад и болести, а ЕС ще ликува е туй ще стане. А деата им ще дойдат да работят у нас понеже сме отличници и финансово стабилни.

4

Анонимен

преди 8 години

Народа на Гърция си каза думата, благодарение на популизма на СИРИЗА.Пари за Гърция - OXI!

3

старо маке

преди 8 години

ко ке стане нищо и половина ке играт сиртаки ке кръкат я навремето паре за леб немах ама ракийка се съм си купувал

2

Анонимен

преди 8 години

Как какво ще става - почват активно да популяризират нова олимписка дисциплиба - висене на опашки пред банките - печели този издържи най-много без *** у горищините - наградата ще е морална!

1

zeus

преди 8 години

С гърците не знам какво ще става, но ние по стара традиция ще оберем повечето негативи :)