13

Анонимен

преди 8 години

Shmeihel:-)Ne moga da razbera, koi e romlqnina na snimkata! Ili koi e indiqneca! Po skoro chowekopodobniq e v dqsno!

12

Анонимен

преди 8 години

Мястото на чалгата е в гетото и в долнопробните кръчми, а не на места като Античния театър!

11

Прав

преди 8 години

Точно така порно-чалгийката вън! Гледам, че някой се опитва пошлото и кича да го определя като култура.

10

Анонимен

преди 8 години

Anti rok i anti folk pewec!do 12-drNaprotiv, mutrite s debelite vratove sa oshte ot vremeto na BKP! Za men istenskata muzika e Jdazz!

9

Анонимен

преди 8 години

До д-ртова е твое мнение...за много хора не е така

8

Анонимен

преди 8 години

Не пазарът, а хората определят правилата! Доста от правилата служат именно за регулиране на пазара там, където може да се стигне до извращения.Ето това е един хубав повод за местен референдум!

7

Анонимен

преди 8 години

Това е дискриминация в чиста форма, а имаме претенции да сме демократична държава! Рок музиката било кутура,.....така е! Всеки жанр от музиката е култура!!! Никой няма право да съди,има право да дава мнение,не да забранява! Живеем в модерен свят и пазарът определя правилата,не личното мнение и интереси !!! И колкото и да плюете против поп фолка,не може да се отрече.че съществува и че е част от културата на Балканите като цяло. Не слушам поп фолк.но съм толерантен.НЕ НА ЦЕНЗУРАТА

6

Анонимен

преди 8 години

Свършиха ли се публичните домове и чалготеките, че Пайнер реши да посегне на културни обекти?

5

Ванко

преди 8 години

Никой не може да спре човек да слуша музиката която харесва . Друг е въпросът дали тя е или не е морално пристойна . Но какво значение има това когато носи удоволствие на някого . Относно казуса с концертът на Пайнер в Античния театър и аз съм против . Има толкова много места стадиони или зали където могат да си го направят и да отидат почитателите им ако искат .

4

свинаря

преди 8 години

Това не е чалга нито попфолк,чисто и просто сбирщина от стилове. Не съм съгласен да забранят тази музика,все пак има хора,които я слушат. Ако ще я забранят трябва да забранят и поп и рап музиката,които са също толкова пошли. Да не говорим за хард рок музиката,която често популялизира алкохола и наркотиците,а дед метъла(умрял метъл) направо си е гадост. За всеки влак си има пътници

3

:(

преди 8 години

Пловдив е Европейска столица на културата 2019, а не *** на годината. Правилно са отказали ! Да позволиш на долните чалгари и необразованата им публика да измърси Античния театър би било престъпление. Браво на общината !За чалгарите има стадиони, даже по-добре на някоя запустяла нива да ги пуснат тези ***.

2

Astarot

преди 8 години

Хубаво де, да им опънат сцената насред някоя нива и проблемът е решен. Даже може и да не гонят овцете от нея. Те сами ще си тръгнат :)

1

Cassano

преди 8 години

Музиката била подбрана...