21

Анонимен

преди 9 години

Е, няма такава държава!! на свиждане и откриването се отлага?!? За една седмица дава ли си сметка загубите в разход на време и гориво, на замърсяването за една седмица? И защо,за да го снимат с даскалицата и да му слушаме простотиите. Този се е вживял като цар-император и медиите тичат като луди да му се слагат с което му създават впечатлението, че е неповторим спасител! Голяма гнусотия.

20

БПФ

преди 9 години

Няма да пуснат метрото, защото бойкоборисов отишло на гости в болницата на някакво друго евроживотно ?!?!?Това метро да не им е бащиния на тия, бе - от джоба си ли са го построили или с парите на данъкоплатците?Фъндъкота ва запази за картофоглавият си господар едно парче лента - та да не реве... и да пускат метрото, тяхната кожа нахална !!!

19

Истината

преди 9 години

Такава дивотия само ГЕРБ могат да измислят - да отложат пускането на готовото метро, само и само някой си да може да резне лентичката. ГЕРБ не се ли усещат, че така си правят негативна реклама.

18

of

преди 9 години

*** шега...

17

Анонимен

преди 9 години

Частта за Сидеров си звучи напълно реалистично, очакваме да се случи всеки момент. Само да дадат заповед от Кремъл.

16

Анонимен

преди 9 години

*** /герберасти/ от Днес.бг нормални ли сте?

15

БРАННИК

преди 9 години

Пиши *** и 'а си одиме

14

;)

преди 9 години

В заключение екипът на Dnes.bg ви желае усмихнат 1 април и комфортно пътуване до летище София от утре :):))))))p.p.най-лошото е човек без чувство за хумор

13

:)

преди 9 години

Чак сега видях, че е "шега"... В днешна България, обаче, звучи като 100% истина. Връщаме се към тоталитаризма с бързи темпове. Боко ще се провали с гръм и трясък, но докато това стане ще нанесе огромни щети на България. След ББ-2 ще е по-зле и от след Виденов.

12

az tam

преди 9 години

Стига де, четете новината докрай :)

11

Анонимен

преди 9 години

Че е шега, шега е, ама от Тиквуний 1 и компания всичко може да се очаква!

10

Анонимен

преди 9 години

Е, така е, така е. Личните приятелства преди всичко, пък държавата кучета я яли! Важното е, че ще си говорим на кафенце с приятелите. Споко, следващия път откриването може да се забави и заради мач на Бистришките тигри, ама вий няма се притеснявате, все някой ден Вождът ще намери време и за метрото. Ако не сега, то за другия Великден!

9

ааа

преди 9 години

Вие сериозно ли не усещате шегата в тази статия, че раздъждавате толкова сериозно? Хора, вземете се усмихнете един път в тоя живот, стига само нерви 24/7.

8

Bit

преди 9 години

Типично по нашенски, някои от четящите не са стигнали до края на статията. :)

7

Анонимен

преди 9 години

значи парите за метрото са издействани от него ..... европйска демокрация........ без кометар

6

Един Българин

преди 9 години

На мен пък ми хареса шегата, макар и да нямам особена полза от тази отсечка т.к. не пътувам много по въздуха (а и към Дружба). Браво , Днес :))

5

Анонимен

преди 9 години

До за 1Ти сериозно ли мислиш, че в стъкмистиката са обхванали тия в гетата и хората, които по документи се водят в село Х, ама реално си живеят в София?

4

Това е безобразие

преди 9 години

Това метро за какво го строим? За да го открие Вожда и Учителя или за да го ползват данъкоплатците? Как може такава структура да не се ползва цяла седмица, защото Боко решил да се подмазва на някакъв евродядка???????Това наистина е безобразие и може да се случи само в България на ГЕРБ !

3

за 1

преди 9 години

София е 1 290 000 души и никога не е бил нито два нито дори 1 .5 милионавижте статистиката

2

Анонимен

преди 9 години

Нямаше нужда от уточнение, всяка новина, в която участва Бибитко звучи като първоаприлска шега. То и друго не може да се очаква от клоун 1 на републиката.