16

тото

преди 9 години

Койе този Митрохин?Да не би от онази партийка която се финансира от америкосите ?С рейтинг по-малык от един процент?*** продажна.Не ни пробутвайте тези ***.

15

Анонимен

преди 9 години

Много русофили са се навъдили. Как може да се радвате на лудия Путин че тероризира другите.

14

ха сега де

преди 9 години

От началото на тази години руската икономика отново започна да нараства за ужас на Фашингтон и пуделите на Обонго от Западна Европа.

13

Анонимен

преди 9 години

До един от всички Абе и повече от 100% са!

12

проф. Петев

преди 9 години

Ами ако Ердоган анексира Кърджали, таки доволно ще се захласвате по форумите ? Лицемери !!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Нормален отговор на заплахите на ***,превзели с метеж власта в Киив,заканващите се да избият 5-10-12 милиона с атомни бомби и всичко друго . Думи на Тимошенко ,Арсен Аваков,Арсен Яценюк.,абе все честокръвни украинци.

10

фифи перото

преди 9 години

Русия е корумпирано, фашистко блато в момента ! Мизерия и мафия !

9

Анонимен

преди 9 години

Уж били против нацизма и национализма, а събрали всички нацита от Европа в Ленинград. Нашето бяло джуже и то там барабар Петко с мъжете.

8

Анонимен

преди 9 години

Ако така върви хората от Украйна скоро няма да карат мерцедеси. И те като нас нали се "демократизираха". Ще има да се радват ако има нещо за ядене.

7

питам само

преди 9 години

Искам да попитам джуждето, джудже, защо олигарсите на Русия изнасят парите си на запад, защо децата им учат и живеят на запад ? Нали е хубаво при теб и хунтата ти ?

6

нема да стане така

преди 9 години

Путин се опитва насила Москвич да налага, но хората в Украйна им се кара Мерцедес ! Никой не ще Москвича на Путин и няма да го поиска. Путин да си кара Москчвича сам.

5

храбрия шивач

преди 9 години

Не е ли точно фашистко да навлизаш в суверенни държави и да късаш земя от тях за себе си ? И не е ли точно в фашистките държави един човек да държи властта, икономиката и общо взето цялата държава ?

4

конституцията

преди 9 години

Крим, Донецк и Луганск ще се съобразяват с конституцията на Украйна, когато Обамата започне да се съобразява с конституцията на Германия и престане да подслушва Ангела Меркел!

3

Анонимен

преди 9 години

Гордостта и доволството са ниско калорични и не стават много за ядене.

2

един от всички

преди 9 години

Тези проценти са неверни. Друго четох в руските медии относно това проучване. Мария дето е писала статията май изпълнява опорни точки та дрънка. 90 и нагоре процента подкрепят присъединяването на Крим към Русия, това тука са простоитии!!!

1

ответна реакция

преди 9 години

Присъединяването на Крим към Руската Федерация беше ответна реакция на проведения от украинските фашисти въоръжен метеж в Куев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да си спасяват живота от фашисткия терор. Същото важи и за Новороссия!