26

Paco-Loco

преди 9 години

Дори и да имаме 4-5 истински мислещи за народа политици които дори са готови да умрат за благото на народа,пак няма да стане,веднага ще ги наредят с черен пиар и нагласени поръчкови измислени постъпки ще се впрегнат поръчковите медии и целият пропаганден апарат и ще ги унищожат,а и българският народ е много глупав злобен завистлив и също толкова крадлив като политиците,плюе ги от злоба защото не е на тяхно място,дайте на някой панелен форумен критикар малко власт да видим дали ще е честен.

25

Анонимен

преди 9 години

Че къде им е началото на АБВ ,че да му се вижда края.Пак нещо мъдрят,мътните ги взели.Едно на ляво,едно на дясно,важно е да се хванат на хорото.

24

Анонимен

преди 9 години

абв умрЕ

23

Анонимен

преди 9 години

Ей не случихме на политици...Как така няма честен държавник който да желае просперитета на народа и държавата ...!?

22

Анонимен

преди 9 години

Тия от пощата ABV няма ли да осъдят Първанов че им е краднал името. Имела му името на партията му ли отразява така или името на пощата АБВ?

21

Анонимен

преди 9 години

Съдебната система е КОРУМПИРАНА и НЕЗАВИСИМА !Трабват промени в системата; в наказателния кодекс; в прокуратурата!Когато видя акции на прокуратурата и дела към висши държавници и бивши министри и президенти, ще се радвам! Това ще е знак че системата започва да работи и не е зависима и корумпирана!Ще нарасне доверието на гражданите и страхът на политиците държавници !!!

20

Анонимен

преди 9 години

Браво на ДПС. Пак са в управлението, а Боко само се надуваше. Винаги играят заедно. АБВ отива където им е мястото, защото се съгласиха да лижат на Боко ....

19

Анонимен

преди 9 години

Много пара е 16 млрд. лева.12 отиват за дълг, 4 млрд да си напълнят гушите...А след няколко години, още един заем, защото нямаме не само работеща икономика, ами и институции и министерства.Гърция ли? НЕ! по лошо - СОМАЛИЯ !

18

анонимен

преди 9 години

Знаете ли какво казаха днес по ТВ7.Общо 7 от 10съдии,които ще гледат делото на КТБ са били съдии и по делата на фалиралите банки през 1997 г.Казаха и че министр Горанов е единствения който се разпорежда с всяка ситуация в КТБ -започва продажба на фирми на безценица,а Горанов е в основата на всичко.Много морал и принципност,много,че чак ми се повдига.

17

Анонимен

преди 9 години

"Петков ще се бори АБВ да не приеме оставката на Първанов"Та АБВ се продадоха още при създаването на тази партия.Според мен, и това правителство ще падне.Ама има едни 16 МЛРД. ЛЕВА / 4. 5 от който ще отидат в кацата на баба Бойца/4 МЛРД. от КТБ в ДПС = ново правителство ГЕРБ и ДПС !...АБВ, РБ с минимални %а ББЦ/БДЦ няма БСП, АТАКА, ПФ = ?Купуването и продаването н гласове не е престъпление!

16

хохо

преди 9 години

Всяко чудо за три дни! И на Бостан ще му приседне!

15

анонимен

преди 9 години

До Анонимен ВЕЧЕ МУ Е ПЛАТЕНО--150 МИЛИОНЧЕТА---А ВИЕ ЗЯПАЙТЕ ШАРАНИ И ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ В НЕТА

14

Анонимен

преди 9 години

Е нали тръбяха по медии че нямали да гласуват за заема, то к'во излезе, дойде среда, и вскички доста доволни от изказванията на финансист н1...Та какво нелогично, теглиш с 2 МЛРД и не ги използваш, ама лихвата е друг въпрос.Друго е да си теглиш кинти за бъдещи дефицити който ти още не си ги направил, ама мислиш че ще ги направиш.Ама реформи НЯМА ...Емигрирам!ЧЕСТИТО!

13

Анонимен

преди 9 години

Първанов си свърши работата, сега оставката му не променя нищо! Ако я беше подал още като президент щеше да има полза от нея. Направи тройната коалиция и куп още глупости и национални предателства, връчи на Доган орден Стара планина и сега вече като не е актуален ктръгнал да прави добри очи като си хвърля оставката! Ами хубаво хвърли я, ама кой ще плати сметката?

12

Анонимен

преди 9 години

Добре разигран сценарии....А доверие в политиците имаше през 1990г, когато се завърна "царя", и първото правителство на Бойко Борисов.Всички ни убеждаваха че ще ни ""оправят"", ще има наказание и съд за предишните довели ни до това състояние и че ще градим нова просперираща България....План Ран-Ът - ...Промяна - ! -

11

Paco-Loco

преди 9 години

И да падне вече Боко всичкое загубено и няма значение,договорите са подписани за милиардите подписите на Боко и престъпната клика са сложени и няма мърдане,това беше голямата цел на тези партии за това направиха тази извратена порногравска коалицийка от кол и въже,всичко вече е свършено.Сега Боко ще си стане президент и не му дреме.

10

Анонимен

преди 9 години

То пък една партия. ПАРЦАЛИ

9

Анонимен

преди 9 години

Милиардерче, не се съжалявай ти, давай, давай, бръкни по-дълбоко......

8

Анонимен

преди 9 години

Абе все аз ли, трябва да казвам истината на този *** народ? Първанов е агентурен типаж, а АБВ е с малко, но проверени депутати (правоверни комунисти) - Румен Петков, ген. Михов и т.н. Изключено е да предадат своя лидер. Срещу нещо обещано (дано разберем точно какво!) или срещу заплаха от Бойко в стил "ми тогава отиваме на избори..." те гласуват "за". Но тъй като АБВ се бори за един и същ електорат заедно с Атака и БСП, а те протестираха шумно, трябва някакво извинение и ето го - непослушковци такива... Агентът подава оставка (и съхранява "моралния" си облик), а другарите как

7

Гого Идиото

преди 9 години

Нищо, Боце ке я вземе на буксир.