16

Борисов

преди 9 години

президент,Първанов премиер,това искам.Ама дали ще стане.

15

Анонимен

преди 9 години

В този случай не става въпрос за пари....а за страшно много пари !

14

Анонимен

преди 9 години

Жив да го ожалиш г-н Първанов.

13

ognyanz

преди 9 години

Грешката на Първанов е, че не е отчел една проста истина: социалистическа формация се прави със социалисти. За интересчиите има много други възможности: ГЕРБ, ДПС, РБ и т.н. И сегашните депутати от АБВ със сигурност ще си намерят подобаващото им място.

12

Гошу

преди 9 години

Ееееее...честно. Гоце го признах за най-големия играч :) Какво театро само, каква постановка. Достойна за Бродуей. Гоце се направи на обиден, че уж зад гърба му са го направили и понеже е комунист с чест си подава оставката. Другите си "признаха", че зад гърба му са го направили (ужким де) и по този начин защитиха честта на ръководителя си. Пък после, като дойде време да гласуват за оставката толкова време ще е минало, че никой няма да помни за този случай и естествено ще бъде отхвърлена :)))

11

Членска карта №7

преди 9 години

Пример за благородна лъжа!Бащата на нацията в бяла тога, а слугите му обикновени мискини!Така би трябвало да усеща матряла!

10

Анонимен

преди 9 години

Predatelstvo i milizionersvhtina uj Goze ne e snael nama pari sa Po visoki saplati pensii a sa tolkova mn deputati s visoki saplati schofiori ohraniteli kato boiko ima pari tap bG narod. Savidi decodierst te Pak i Pak gerb p turzite dps mestan boiko kafe pijat a bG narod spi i miserstva

9

Анонимен

преди 9 години

Никога не е късно да станеш за резил. Няма възрастови ограничения.

8

Анонимен

преди 9 години

Успокоих се като разбрах, че Румен Петков е бил в основата на гласуването. Разбрах, всичко е честно и почтено.

7

Анонимен

преди 9 години

ахахахаха имиджа на другаря Първанов преди всичко :)Eм 16 млрд в джоба, ем имиджа на вожда лъснат.Все някой трябва да смени другаря Боко!

6

анонимен

преди 9 години

Гордейте се бе,като има защо да се гордеете,гордейте се .То гордостта ви ще е до падането на правителството,после нищо.А това за телефоните,айде бе,че как всичките ви телефони били изключени-пак в криминален сценарии.Някой всеки ден ще ги убиват,други им изчезват "веществените доказателства" на тези пък телефоните им не работели.Защо бе хора ни смятат за ***-задавали ли сте си този въпрос ,и защо допускаме да ни правят на ***.

5

Vans

преди 9 години

"Причината липсата на координация, при която дори и телефоните понякога не работят." - телефоните не работят?! Сериозно?! 16млрд заем и не можете да се свържете?!

4

до АБВ

преди 9 години

Моля, за да не губите доверието на избирателите накажете техника отговарящ за телефоните. Заради този безотговорен тип хората си помислиха, че сте нечестни. Махните го за да гласуваме отново за вас като честни и неподкупни депутати. Благодорим ви предварително! Ваши верни избиратели останали...5 но равни на хиляди.

3

Аха

преди 9 години

*** цирка малко да се посмееме :) На мен не ми е смешно - цена на билета 16 000 000 000

2

БАРАКОВА ПОДПРИКРИТИ

преди 9 години

на мен батерията ми падна на айфоня а па на таблета немах УАЙ ФАЙ мрежа и не разбрах НАРЕДБАТА как да гласувам и затва викам айде ТЕГЛИМ

1

Анонимен

преди 9 години

Слаб театър по доста руски сценарий.