42

Анонимен

преди 9 години

До Спонги -Руските командоси пратени от Путин се държат като бандитизащо "като"?тях ли ще посрещат юрошите с хляб и сол на дунаския бряг?дали се наредиха там вече?

41

няма майтап!

преди 9 години

А сега напред към Киев, а след това към Фаншингтон - та светът най-после да си отдъхне от световното зло!

40

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Голяма победа! Най-важното - край на жертвите. Сега живите ще има да осмислят доста неща. Примерно - кой ги е предал за пушечно месо, защо... и такива работи

39

Анонимен

преди 9 години

България ще подкрепи Украйна като започне внос на бонбонки "дБАЛьцевски Котел" и "РОШЕН_ПОТРОШЕН" !

38

:)

преди 9 години

"Изтеглят" се, но първо хвърлят знамена и оръжия. Май имаше друга дума за това, ама сега се чудя коя беше. А, сетих се - ПРЕДАВАТ СЕ И БЯГАТ !

37

До 17

преди 9 години

Ами как искаш да си покажат нааканите гащички, храбрецо? И кои тези "сериозни медии" цитираш???? Нещо в последно време започвам да забелязвам абсолютно отсъствие на такива! Лъжци, подмазвачи, недоумки и напълно безчовечни. Могат само да пишат глупости, карикатури на светии и подигравки с две трети от чевечеството. "Изключителни", "хуманни", "свободни"!!Дрън-дрън, пълно подчинение и зависимост от парите и власта.

36

Анонимен

преди 9 години

нещо не се разбра какво става с *** в "котела".;колко американски и натовски генерали са се предали в плен.

35

Анонимен

преди 9 години

И след съветската армия какво остава - Разораната целина, от Шолохов.

34

Фидел

преди 9 години

Браво страхотно заглавие!На предаването в плен,изтегляне ли му казвате?

33

Потрошенко

преди 9 години

Tова е стратегическо прегрупиране, нищо че изглежда като предаване! Абе какво разбирате вие от украинска военна тактика...

32

Анонимен

преди 9 години

Грешката на Русия винаги е била че след като с големи жертви са побеждавали във войните след това са давали обратно териториите на победените и затова сега не могат да повярват че руснак срещу руснак се бие. Те можеха да имат цяла европа.....--------------------------------------------------------------------------------------Опазил ни Господ ! Щяхме да живеем още в 19-ти век ....

31

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Ами защо ги пущат? Щяха да ги вкарват в метрото да копаят като германците и да ядат само фасулева турска чорба.както правеше великият Сталин.

30

Циганин

преди 9 години

Нищо не разбрах от тази статия -изтеглят се или се предават ?

29

Напишете го направо

преди 9 години

Накратко: Великата украинската армия бяга панически... от 500-1000 руски доброволци. И е разбираемо, на никой не му се мре за шоколадовия олигарх Потрошенко и генетично увредения предател Яценюк. Украинците излязоха по-прости и от нас българите. Унищожиха си страната за чифт дънки и кутийка кока-кола. Не ми се иска да съм в Киев, когато най-накрая се усетят и направят нов Майдан, този път срещу предателите и фашагите.

28

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен18То и в никоя сериозна медия не казаха за живите изгорени в Одеса, десетките убити дечица в Донбас...ама това пак долна руска пропаганда, нали?

27

Анонимен

преди 9 години

Опитайте новите бонбонки РОШЕН с новото име ПОТРОШЕН !!!!Така ще подкрепите украинската армия!

26

Анонимен

преди 9 години

За тия дето чакат САЩ и НАТО да влезнат - всички доставят оръжие на съответните страни в момента, прикрито и контролирано. Американците обаче имат наглостта да обсъждат оръжейни доставки за Киев в сената си. Ако това стане и се приеме - Русия ще обяви открито война на САЩ и Путин им го каза! Примирието е за да се изчака. Решение ще има до 2 месеца - дали да грабваме оръжие или да трупкаме консерви и да палим свещи!

25

alka

преди 9 години

АКо НАТО влезе там ще отнесе хиляди ракети от комплексите C400 който сложиха. сухопътна операция срещу 100 000 руска армия само там от главорези е невъзможна. Няма нато няма сащ тва да не ти е ирак

24

до 20

преди 9 години

А бе чугуня ква червена армия. Къв Будьони и Чапаев ти се привиждат..смени си партенките и си избърши лигите ,гледай от вълнение да не си глътнеш чеенето!

23

Анонимен

преди 9 години

Украинската армия НЕ СЕ ИЗТЕГЛЯ, А СЕ П Р Е Д А В А !!!!!Има голяяяяма разлика, "джурналисти" !!!!!