87

Анонимен

преди 9 години

Това не е война на Украйна !!! Това е война на US срещу RU. Всичко друго е пропаганда и промивани на мозъци. Жалко че страда народа

86

Анонимен

преди 9 години

Господин Миков стига си мъркал като котка до печката. Ако искаш хората да те оценят стани и направи нещо!.Къде беше когато оня престъпник Кери пристигна. Един Волен имаше смелостта да отиде и да каже гласно мнението си, за което за пореден път беше наречен ненормален. Да не се страхуваше, че и теб ще те нарекат така? Или правете от БСП-то нормална партия или се разкарайте!

85

Кой е за война?

преди 9 години

Участие на България във войната искат българските политици. Такова участие ще покрие всичките им досегашни престъпления и ще им отвори нови възможности за корупция и кражби. Ако можеха, с шутове щяха да ни вкарат във войната. Всеки си е направил вече сметката. Например защо Местан иска да прекръщава мъртвите. Подготвя почвата за присъединяване на части от България към Турция при ситуация на война като докаже, че никога не е имало българи по тези земи, сочейки надробни плочи за доказателство.

84

Анонимен

преди 9 години

Малайзийдкият боинг е свален по заповед на Коломойша, защото са го сбъркали със самолета на Путин. След това летецът изтребител и диспечерката насочила Боинга през бойното поле са заминали веднага за Дубай, а Коломойски обявява награда от 100 милиона долара за главата на Путин.

83

Анонимен

преди 9 години

Страшно е когато те управляват ***.

82

Анонимен

преди 9 години

Това се случва у нас днес и сега. А нас ни занимават за отвличане на вниманието с подслушване и хъбове

81

Дядо ви Станой

преди 9 години

80% от запасняците са антиНАТОвски настроени! Желая успех на Плевналиев и Бойко! :D :D :D

80

Анонимен

преди 9 години

АМИ КАТО Е ТАКА, ДР. МИКОВ, ВМЕСТО ГРЪМКИ СЛОВА И ХИПОТЕЗИ, СЕ ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ, ШЕСТВИЯ, ДЕМОНСТРАЦИИ, ВОТОВЕ НА НЕДОВЕРИЕ И Т.Н. А НЕ СЕ СЕДИ НА ТОПЛО В ПАРЛАМЕНТА.

79

Анонимен

преди 9 години

Това което казва Миков е вярно, лошото е, че го казва с половин уста. Чрез Сатанишката, Сорос превърна БСП в поредната си марионетка, заместител на Герб. Сатанишко си замина, но червените му прашки още командват партията!

78

Анонимен

преди 9 години

Укроп 87, кво чакаш, заминавай за Донбас, а не ни пълни форумите с глупости! Българин срещу Русия няма да воюва!

77

Анонимен

преди 9 години

Руските танкове бяха в Германия, в Унгария, бяха и в Чехия, и какво - нищо. Както дойдоха така си и отидоха, проляха невинна кръв, стъпкаха стремежа на хората към свобода. Но в крайна сметка Германия, Чехия и Унгария победиха руските танкове. Така ще бъде и в Украйна, свободата трябва да бъде платена с невинна кръв.

76

anonimen

преди 9 години

ot osvobojdenieto na balgaria dosega sme bili vinagi v greschnata koaliziaistoriata se povtaria mladejite da ne zabraviat tsche ot kompjutera direktnoste se otzovat na njakoi front i poneje mladejite v balgaria ne sa hodili v kazarmatazirka ste e ogromen ne pischete gluposti a mislete kade moje da se otzovete

75

daaa

преди 9 години

До българинДа, но е в интерес на САЩ, за да могат да използват всички произведени от тях оръжия, всякакъв вид бомби, химически и т.н. оръжия! Пари и интереси, това е!

74

Анонимен

преди 9 години

Украинците свалиха самолета и то нарочно, но не им се получи. Задаваш ли си въпроса защо холандците мълчат?

73

Анонимен

преди 9 години

Опълченците свалиха самолет с 200 невинни души, стреляха по жилищни блокове, но миков не е разбрал за това щото се бил насмукал

72

българин

преди 9 години

Вярно е,че войната в Украйна е безсмислена.Не е в интерес нито на Украйна нито на Русия.Нито на Европа.

71

87654321

преди 9 години

Малко ли танкове има БНА че ще докарват от вън?

70

българин

преди 9 години

Наздраве другарю Миков.Ти нас българите уважаваш ли ни?

69

Анонимен

преди 9 години

Абре, Михов тези "опълченци" като гледам не са въоръжени с кремъклийки, а с ракети и танкове и др. Кой им ги бутна в ръцете и ги опълчи? руските наглеци!

68

червен

преди 9 години

ревете ревете ***, аз за предния месец съм направил хилядарка само от НПО-та.Продължавайте с коментарите ,хора се хранят