110

до 135

преди 9 години

осиновяване в страната или чужбина на отнетите деца. нова самоличност, изтриване на данните за биологическия родител. какво има да му се мисли толкова. децата са първа грижа на всяко общество, не парите, които ще прилапат неработещите им родители престъпници. така или иначе, държавата дава помощи за децата - те трябва да следват детето - дали ще е институция или новия родител, е без значение.

109

хаху-хихи

преди 9 години

По голям крадец от българина няма!!!!Да сте чули *** да е откраднал 1-милион?Да сте чули *** хванат да продава наркотици?Ама че лъжат лъжат спор няма като Бай *** той ги научил.

108

Край

преди 9 години

За индивиди извършили престъпления, за които затвора е по-добър от дома им трябва да се направят резервати заградени с бодлива тел и охрана и там да бъдат настанявани да живеят както си искат по техните си правила и обичай. Мерките срещу цигансакат раждаемост и престъпност трябва да са хуманни за да се възприемат от цивилизования свят и същевременно да са ефикасни. Само че първо трябва да накараме нашите 240 хубавци да мислят.

107

Хриси

преди 9 години

Подкрепям с две ръце Симеонов и го оставете да предложи промени да се гласуват от които цялото общество ще има нужда даже и самите ***.Не му пречете и стига с това разделение.Не сме разделени, а нещастни защото няма справедливост ,едни работят за жълти стотинки цял ден внасят данъци другите нищо не работят ползват нашите услуги за здраве ,еленергия и т.н и били онеправдани и неравностойни,кой им е крив след като така искат да живеят,те трябва да направят усилие не ние да се нагаждаме

106

Анонимен

преди 9 години

да 'вляза в положението на отсрещната страна', казват някои. ами опитах и не мога. честно. опитах се да си представя си как продавам собствената си дъщеря на 8 годишна възраст, как пращам 5 годишното си дете босо да проси цял ден на студа, как жена ми стои разчекната на магистралата, после я бия и изпивам парите на комар. опитах се да си представя и как ще убия изнасиля 80 годишна баба, за да й открадна 10 лв и после да купя ракия с тях. не мога и не мога! а някои тук защитавате тези двуноги!

105

Анонимен

преди 9 години

Симеонов е ксенофоб.

104

Анонимен

преди 9 години

До 112 (ако междувременно не се е сменила номерацията)"проблемът с *** може да бъде решен само по един единствен начин - да се спре наистина да се говори за етноса и да се прилага законът еднакво към всички, а не да се плямпа по парламент и институции. затвор за бащите на малолетни майки и продажба на деца, отнемане на децата като не могат да се грижат за тях..."--------Не, че има някакво значение, но какво мислиш да ги правиш отнетите деца?Поне аз не виждам решение на този проблем

103

край

преди 9 години

България се нуждае от нестандартни мерки за справяне с *** раждаемост и престъпност. Мерките трябва да са хуманни и ефикасни. Държавата може да дава по 2000 лв. на всяка жена която е оставила дете в дом за да и се премахнат тръбите ДОБРОВОЛНО. Необходими са ефикасни наказания защото сега държавата се прави, че не знае че от 25г. *** не е платил един лев глоба и че за някой от тях затвора е по-добрър от в къщи им.

102

Анонимен

преди 9 години

Местан е демагог.

101

за свилена

преди 9 години

не става така, мила. от тези в гетата няма как да очакваш 'да си правят сметка как да отглеждат децата си'. те знаят само колко пари ще получат като помощи, когато правят децата. ако им спреш помощите, трябва да си готова на вълна от зверски престъпления и насилие. истината е, че деца, чиито родители не се грижат за тях, трябва да се отнемат на първия ден след раждането, да им се дава нова самоличност и да се осиновяват -у нас, или в чужбина.иначе обричаш самото дете да стане престъпник и жертва

100

Анонимен

преди 9 години

Един злонамерен хитър инкогнито Хамелеон се е наместил в "N115",използвайки метафора,но в прав текст е ***.Шаркай си ,шаркай,познах те Дедо попе-предай се ! Ха-ха-ха-хахаха.

99

Анонимен

преди 9 години

скъпи защитници на не знам си какви измислени права! я ми посочете кой турчин, арменец, евреин, българин, руснак ще си захвърли новороденото дете в кофата за ***? след като е видял, че държавата няма да му дава пари за това дете? много сте се завайкали двулично и лицемерно за някаква си въображаема дискриминация - помислихте ли за тези деца? че собствените им родители ги продават на 10г възраст, карат ги да раждат и правят пари от това? и че им режат пръстите, за да са добри джебчии?

98

Анонимен

преди 9 години

Лидия,говориш за "чувства".Интерпретираш.Когато става въпрос за статистика,тя е безчуствена,указателна,препоръчителна или просто безразлична.Гледна точка.Но когато става дума за анализ,добре е да се вземат всичките фактори по приоритет.Взаимосвързани са,но не и без чувства.Един *** принцип гласи: "влез и в положение на отсрещната страна",за да разбереш как би могъл и ти да си там.Критиката или съветът не може да бъде само на гледна точка,затова и страните по въпроса са "две".фактите трябва да са достоверни,не по предпочитания или чувства по "първосигналност" !

97

до 109

преди 9 години

ти си едно ***! заради такива като теб цялата страна страда. не може да отричаш горчивата истина само защото е изказана от някой, който не ти харесва! а и не ме интересува миналото на симеонов, но вярвам на очите си! а това, което е казал той, го вижда и целият ни народ! самите ***, излезли от гетото и интегрирани, не искат да си спомнят за миналото си и докато по цял свят *** е синоним на екзотика, у нас самите те се обиждат на *** и това отдавна е *** дума заради тях самите!

96

Анонимен

преди 9 години

България няма да се оправи докато съществуват така наречените "детски". Тази помощ за семействата с деца може да се изразява по различен начин - с различни програми за безплатни пелени, дрехи, детски градини и т.н., а не - раждаш деца - печелиш пари.

95

Лидия

преди 9 години

Българските политици да не се поддават на думи за етнически проблем или разделение на гражданите на групи.Това не е вярно,бих уважила *** ако показва усилия че може да се грижи за децата и семейството си с труд и почтенност.Иначе тези приказки са като да те ударят на чувства колко са неоправдани и отхвърлени.Сами си избират мястото в живата с действията и бездействията си.Никой не им е крив.

94

до 100

преди 9 години

Никой не ги е поставял , те сами се поставят. Стига с това снизхождение към тях- когато убиват и тормозят възрастните хора по селата, пак ние ли сме ги поставили, вместо да отиде да работи?

93

Рая

преди 9 години

Нищо не разидинява Симеонов казва самата истина,представя реалността такава каквато е.Никой 25 г.нищо не промени.Нещата се наслагваха с години докато придобиха този уродлив вид.Множат се като мухи за да вземат пари от държавата без да са ги отработили.Това е паративизъм.Никога няма да бъдем държава на ниво ако още продължаваме по този начин.Симеонов е прав деца раждат деца и търгуват с тях,нямат обич и съжаление към рожбата си защото още с появата си те имат нагласа да ги продават.

92

ДИПЛОМАТ

преди 9 години

*** ТРЯБВА ЗА СТОЛЮПИНОВО и РАКЕТИ ВЪЗДУХ ЗЕМЯ една седмица САМО за помощи а автоматчици да стрелят на всичко кво се движе за да не ни съдят после в СТРАЗБУРГ ...

91

бг

преди 9 години

Наистина коментираме с доста благ тон проблема....прав си 114...а трябва да сме доста по крайни...трябва да направим нещо и то точно сега докато се раздухват нещата...ще мине малко време и всичко ще тръгне по старому...и 2025г. децата ни ще ни осъдят за бездействието ни днес...