16

Анонимен

преди 9 години

тиквурняка всичко прецака най вече живота ни

15

Мaркс

преди 9 години

България била делегирала всички права по проекта на Дол, а Дол е категоричен, че този проект ще бъде спрян, за да може укрофашизмът да изнудва и издевателства над Русия...Искам да се обърна към Путин със следното, драги ми господине, ако искаш да помогнеш на народа на тази държава превърната в *** от ЕС, то, моля Ви да спрете газът, само за зимата разбира се, защо след това да ви се налага да воювате с фашистите и да давате жертви?! Спрете им газа, сега!

14

Анонимен

преди 9 години

Леле, Дол и ББ няма да се поддават на провокациите на Путин!!!!В тази държава всички са на отчет на 4-ти километър!Другарю Дол, Путин не е чувАл за тебе!ЮП умря, а с него и държавата България

13

ГРЕп

преди 9 години

боко, какви отговори искаш, че и по-ясни! Ти си толкова ***, че не схващаш - ЕС не ги интересува бг. От нас се иска само да слушкаме. За това те сложиха там, да изпълняваш техните указания. Не се прави на интересен сега!

12

163

преди 9 години

Внимaние!Рускa шизофреннa пропaгaндa! Внимaние! Егaти ненормaлните рускилизaчи!

11

Алекс

преди 9 години

Има няма отговор, радвам се, че започват да изнервят ББ

10

elkataneva

преди 9 години

С какво пътува до Брюксел Борисов за поредното си одупване?Що за нагъл тип е този,а не си вземе дрешката и да се махне и от България.Но сякаш,той на никого не е нужен,освен на шизофреннота управление на САЩ и ЕС в политиката си по окончателното съсипване на държавата.Що за ненормален човек стои начело на управлението,когато подписва всички документи само,ако го покажат на телевизионния екран?

9

Анонимен

преди 9 години

*** освен да духат супата друго не умеят и не знаят

8

Анонимен

преди 9 години

по важно е да има КУНГРАЧУЛЕЙШЪН борисов.....какво от това , че народа ти мре от глад и мизерия...

7

Него е

преди 9 години

Не знам какво ще стане с Потока и ГЕРБ, но хората са на ръба, всичко тегли бързи кредити, нищо не работи, хората затъват, бесят се, палят се, бият се, станахме една феодална държава без бъдеще. Всеки да погледне своя квартал и да види колко роми, клошари, наркомани се навъртат, като им дойде смелост ще посегнат на имота, парите и здравето ви. Вече има цели общини където няма нито ред нито нормален живот. ЕК няма да спаси никой у нас, там всичко е тромаво, мърляво и мързеливо, да си оправи къщата

6

Анонимен

преди 9 години

Нема кво да ходи чак в Брюксел, е го де е Ердоган - ще му обясни всичко за южния поток на уше. После ще му го подаде да го поцелуе.

5

Анонимен

преди 9 години

Те Русия ще изградят тръбата до Турция а нашите *** политици още ще мислят че има шанс да мине през нас...Няма такива ***...

4

дс

преди 9 години

Бочко може да си иска! Той за брюксел си е една проста зелка! Няма да има отговор!

3

Анонимен

преди 9 години

След като проекта е неизгоден за Българя какво да питат брюксел - *** да праща сметката на гоце!

2

Анонимен

преди 9 години

Бочко, нали вчера се пинише, че БГ е суверена държава? Какво становище чакаш от брюкселските зелки? Влака замина. Не го ли схвана това бе? Путин каза - КРАЙ. Путин не си ти, който си сменя мнението по 5 пъти на ден.

1

Социалист

преди 9 години

Честито, българи! ЕС вече си ни такова и то по изискан начин. Сега като ни надупчат Златна Добруджа за шистов газ, ще разберете колко здравословно се живее на запад. Защо Европа да си няма газово находище управлявано от корумпирани и безскрупулни хора!? Много по-евтино от това да купуват газ от Русия!Честито!