76

Анонимен

преди 9 години

Баце, зае*и я държавата. За вас да има... Нали затова се натискате за власт.

75

ОСТАВКА!

преди 9 години

ОСТАВКА!

74

АНТИ

преди 9 години

Боко е герой на капиталистическият труд!НЕМА ЛАБАВО!!!

73

БЪЛГАРИН

преди 9 години

ДОЙДЕ ГРОБ НА ВЛАСТ И СЕГА ЩЕ ОТКРИЕМ ТОПЛАТА ВОДА !ПАРИ НЕМА НО ЗА ТИКВУН ИМА И ПАК ЩЕ ИМА !СЕГА ЛЕНТИЧКИ И ФАЛИТИ ЗА НЕУДОБНИТЕ !КОЙТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС !

72

Проституиращите?

преди 9 години

Какво стана с протестиращите?Като Оглушарски тегли заема наскачаха на площада.Сега като Боко тегли заеми нещо ги хваща липсата.

71

GFR

преди 9 години

ВИНТУ ИЛИ ПО КЕНИЗКИ ВАИНАТОУПАДА У ЦЕНТАРО НА БАНКЯ С ПУУЛНИ ПОЖАРНИКАРСКИ УНИФОРМ И КОФПОМАУ ЕДНАТА РУКА У ДРУГАТА С ТЕНЕКИЯ МАС ОТ КОЗМОСА !ХЕРМЕТИК !БАЦО ПАДА ПОСРЕД БЕЛ ДЕН !СИЦКИ БЕГАТ !/СЛЕДВА!/

70

между редовете

преди 9 години

Дълго още ще мечтаем за някакво смислено развитие. Оказва се, нашите уши са достойни само на патетични речи от комунистическо време, които сърцераздирателно ни обясняват защо днес няма да заложим зрънцето на израстването си утре и защо утре ще сме по-зле от днес. Оправданията и кой е виновен трябва да са ни достатъчни и въобще да не помисляме за градеж към бъдещето!Горко ни с такива вождове... или пък може би търпението ни е за оплакване?

69

до 72

преди 9 години

Това, че не харесвам тъпотата, наглостта, лицемерието, предателството и геноцида срещу Българския народ не ме прави червен в никакъв случай! А ти колко лапкаш от агента Буда, на ден или на писаници?

68

ОООО...

преди 9 години

ОООО Г-Н БОРИСОВ ОРЕШАРСКИ НАПРАВИ НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА КАТО НЕ КАЗА КАКВО ВИЕ СТЕ ПОХАРЧИЛИ И КЪДЕ СТЕ ГИ ДАЛИ КОГАТО УПРАВЛЯВАХТЕ И СИГУРНО ВЕЧЕ СЪЖАЛЯВА ЗА ТОВА ААААА ВИЕ МАЙ ЗАПОЧНАХТЕ ДА ПРАВИТЕ ПРЕДИЗБОРНА ИЛИ ПАК НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН АМИ Я КАЖЕТЕ КОЛКО ПАРИ ДЯНКОВ СИ ПРИСВОИ САМО ЗА РЕЗИДЕНЦИЯТА КОЯТО ПОЛЗВАШЕ КАТО СОБСТВЕНА ИИИИИИ......ОЩЕ.....

67

балък

преди 9 години

Вземете ги от забогателите на наш гръб, стига сте се оправдавали и тръскали "брашнения чувал", може и да ни писне вече!!!!!!!

66

анонимен

преди 9 години

Ооооо, нее, ще полудея!Само един месец е изминал от изборите, а вече не мога да издържам!Не гледам българска телевизия, но ще трябва да отсвиря и новинарските сайтове.Колкото пъти вляза в такъв сайт, все за Борисов чета и все неговата снимка се кипри.Наистина, не мога да издържа на този психотерор.С него осъмваме и с него си лягаме от сутрин до вечер.Всичко и всички се въртят около неговата особа, която е всестранно развита и без която не можем да съществуваме.Познато и изнервящо.

65

Анонимен

преди 9 години

Всички се навели,само Кунева си вирнала главата!Много важна персона ще излезе накрая.Егати екшъна!

64

Анонимен

преди 9 години

Пак се размириса на червени г*зове! Гладни да ходите дано!

63

GFR

преди 9 години

ЛАБОРАТОРЕН АНАЛИЗЕ НА ИЗВАНЗЕМНИЯ ВИНЕТУ !ВИНЕТУ ИЛИ ТИКВАТА Е ИЗПРАТЕН НА ЗЕМЯТА *** ПОГРЕШКА ПАДА У НАШТА РОДИНА !КОНФУЗНО ПАЛОЖЕНИЕ !ТРЕАЛО ДА ПАДНЕ У БЕДНА КЕНИЯ !КУГА ПАДА У БАНКЯ ВИНЕТУ ГУНИ ГУБИ БЕ ВРЪЗКА С КОЗМОСА ! И СТАА МАЗАЛОУ !/СЛЕДВА АКУ НЕМА ГУМА !/

62

Анонимен

преди 9 години

А защо не ореже и субсидиите и там летят едни безумни милиони.

61

не се ослушвай

преди 9 години

преди освобождението македонските комити пращат емисари в Браила да молят българските чорбаджии да им дадат орУжие. Емисарите пращат писмо обратно до войводата: "Браилски чорбаджии не дават орУжие даром. Сакат или ПАРЕ, или ДУПЕ! " Получават незабавен отговор: "ПАРЕ нема - действайте! "

60

БГ

преди 9 години

Боцко,моцко пак шокира публиката-цар е на шоковата терапия!

59

Анонимен

преди 9 години

който иска Боко извън управлението +

58

Анонимен

преди 9 години

Като ще режете пари, защо не отрежете субсидиите на т.н партии, от заплатите на депутатите, от заплатите на министрите, пък нека и те да почувстват кризата, стига са се делили от народа.

57

GFR

преди 9 години

ДАИТЕ ПРИМЕР ЗА ПИСАТЕЛ КОМПОЗИТОР ПЕВЕЦ КОИТО Е ПОУУМЕН ОТ ТИКВАТА НА НАРОДА ?