24

6565

преди 9 години

До БизнесменаНищо не каза да джипа , *** и хотела ? :)))Пазиш ли си анцуга "адидас" от едно време :))Както се казва:Като заплатата е колкото да не умрем от глад, ние ще работим само и само да не заспим....Ти искаш за 320лв да се убиват хорат от работа ли??***....

23

Фидосова

преди 9 години

Страхотна снимка! Поздравления :)

22

>>>>>

преди 9 години

няма страшно Слави Бинев ша ги оправи

21

Бизнесмен до номер23

преди 9 години

Смееш се на ***, но имам 63 общи работника и чистачи - до един ***! Когато се отнасяш добре с тях - хората работят! 25 лева надница на ден, плащам и 5 лева пътни, понеже са от селата, повечето работят дори и през почивните дни и си докарват една нелоша за София заплата!

20

Елемаг

преди 9 години

Сухите факти:Няма да се увеличат доходите а ще се увеличи задлъжнялостта спрямо облагаемия минимум,ще има масови съкращения на работници,ще се вдигнат само парите на тези с командировъчните и държавната хранилка,на пенсионерите ще се вдигне прегледа при лекаря,в държавата вместо да влизат повече,ще влизат по-малко пари.Хайде коментирайте фактите и да сте живи и здрави.

19

11111

преди 9 години

"Не смятам да издържам бездарници" Този ПрИприемач е идеален за работници от "новите българи"Тогава да види кадърници и на втория ден като не му дойде работника и звънне по тела да го пита защо не е на работа отговора да е:Бате,аз ся женим 5-та дъщеря на 4-тия ми брат -Зорка , и ся нали знаш че при нази сватбите са по няколко деня.....

18

Анонимен

преди 9 години

Що ни подхвърляте трохи бе! Дотогава и ценита на всичко ще са се качили двойно и тройно!Ей сега, като получим новите сметки за тока, ще си направим сметка, какво кярим от това мижаво увеличение! Нищо! Подиглавате се с нас!

17

Бизнесмен до номер16

преди 9 години

Това не са подаяния, а заслужените от работниците заплати! Дори и такива заплати не заслужават бездарниците, само хленчат по цял ден - държавата им виновна, през комунизма било по-добре, съседът бил по-добре, румънците били по-добре, сърбите били по-добре! Свърши тая приказва, дето ще се подпират на бюрото по цял ден и след това ще вземат заплати, достатъчни за 2 седмици на Златни пясъци и Лада 7-ца! Ако си креативен и борбен - успяваш, ако ли не - чакаш подаяния и се оплакваш! Капитализъм!

16

Иван

преди 9 години

Цените също ще се покачат пропорционално.

15

Анонимен

преди 9 години

Значи доколкото разбрах:Минималната заплата се вдига,ама само на хартия щото тук още са на 320лв.,а 4-те месеца ЧЕСТИТО

14

Анонимен

преди 9 години

"Честито" на кандидат пенсионерите! Всички гласували за ГЕРБ да "почерпят"!

13

На Баба Ти...

преди 9 години

До БизнесменА така!Уволни ги хората стига са се мъчели с подаянията които им даваш!Нека се махат от тязи пародия на държава.А за такива "бизнИсмени" като теб заслужат след време всичките ви работници да са с черни коси и сини джуки,да идват на работа с коня и да те поздравяват с: О-о-о бате вари ли джипа ва!Бас ловя ,че си от "бизнИсмените" вечно ревящи пред работниците ,че пари няма а сте с нов джип,3-та любовница за месеца и строящ поредния си хотел на морето!Аман от такива Меринджей!

12

wer

преди 9 години

Добрe, че този Горанов не е жена, с тази сервитьорска физиономия и както не може да казва не...

11

Анонимен

преди 9 години

Какво му има на ББ на снимката?

10

Анонимен

преди 9 години

Голям праз, аз ги вадя за 1 ден...без да съм бизнесмен ! Жалко за онези които се радват на тези пари и мислят че тези двамата Капиталисти правят нещо !

9

Маркс

преди 9 години

Ами вместо да си уйдисват на метресите, да плащат на работниците така наречените работодатели, пфу!Днес, гледам сте си сложили червена шапчица, много хубаво, ама фес по ви прилича. Фес!!!

8

Анонимен

преди 9 години

абе ,Батко защо пак е сърдит.ей,я не го ядосвайте батко.Апък ние сега отиваме с Батко да боцкаме у Хепито.

7

Предприемач

преди 9 години

Ами ще намаляме заплати, няма как! Повече осигуровки, по-ниски заплати! Не смятам да издържам бездарници, които се шляят по цял ден, да благодарят на ГЕРБ за новите си, по-ниски заплати от 1-ви януари 2015 година! На който не му харесва - да си хваща пътя, безработни много!

6

Анонимен

преди 9 години

И В АФРИКА НЯМА ТАКИВА "ГОЛЕМИ" ЗАПЛАТИ ОТ 180 ЕВРО. ЕГАТИ И ПОДИГРАВКАТА СИ ПРАВЯТ МУТРЕТАТА С ОВЦЕТЕ. ТУК В ГЕРМАНИЯ 180 ЕВРО ГИ ВЗИМАМ ЗА ДВА ДНИ. КАТО ИМАТЕ В ПРЕДВИД ЧЕ ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ СА СЪЩИТЕ КАТО ПРИ ВАС В ТИКВОЛАНДИЯ. ВСЕКИ ДЕН ИМА И ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ КОИТО СА ДВА ПЪТИ ПО НИСКИ ОТ РЕДОВНИТЕ. САМО ЧЕ ТУК НЯМАТ МУТРИ НА ВЛАСТ. НЕ ЧЕ И ТУКАШНИТЕ УПРАВНИЦИ НЕ КРАДНАТ НО КРАДНАТ ЗАЩОТО ИМАТ В ИЗЛИШЪК. ДОКАТО ПРИ ВАС КРАДНАТ ОТ ВАС БЕДНИТЕ МИЗЕРНИЦИ.

5

Анонимен

преди 9 години

КЪДЕ СА ВСЕ ПАК СА ПАРИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ В КТБ? НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ЗНАЕ!