39

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До УЖАСКутев, ти ли си...

38

Честито

преди 9 години

февруари оставка, април нови избори.

37

Анонимен

преди 9 години

Кунева отново отложи регистрацията си в бюрото по труда

36

танцуващия с мечки

преди 9 години

А пилонджийката на кое министерство ще я сложат да го ръководи и управлява?Тьй де, я Лукарски се гласи за миник (министър на икономиката), редно е и на изгората ново постче да спретне.

35

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До коментар"Интересно, хем си има министър на правосъдието в кабинета, хем пък вицепремиерът без портфейл Кунева ще "наблюдава" правосъдието?"...Таварисшч, само да ти напомня, че в правителството на тройната ламя имаше 72 /седемдесет и двама/ зам. министри, а в някои областни центрове и по 7 /седем/ зам. областни управители... - всичките на квотен принцип по системата 8 - 5 - 3 ...

34

смешна работа

преди 9 години

това не е правителство ами ел. табло с бушони, остава да видим дали ББ ще се навие да е главен бушон.

33

Анонимен

преди 9 години

абе тоя лукарсик не беше ли доктор, каква икономика? Оная змия деса ***- на здравеопазването, тоя разгонен ***- на икономиката- ще цъфнем и вържем.а калинката на кое???????????на енергетиката сигурно...

32

Анонимен

преди 9 години

Танцувачката по пилони няма ли и тя да вземе някое министерство?

31

УЖАС

преди 9 години

Как може да има толкова болни хора в България, продължаващи да гласуват за ГЕРБ ???

30

анонимен

преди 9 години

Лукарски министър на икономиката-какво въобще разбира от икономика това адвокатче без клиентела.Утре в сутрешните блокове ще има голямо ликуване-техните хора идват на власт-най добрите,образованите,интелигентните и моралните.А за тебе народе -ще го видиш след една година.

29

$$$

преди 9 години

Кучкува затвори АЕЦ-а и подари половин Българоя на ФАЩ !!! Да ни е честито новото правителство от евреи и американски марионетки !!!

28

коментар

преди 9 години

Интересно, хем си има министър на правосъдието в кабинета, хем пък вицепремиерът без портфейл Кунева ще "наблюдава" правосъдието?

27

zdr

преди 9 години

А ето и програмата:1.Взимаме заем 10 млрд 2.Затваряме 5 и 6-ти в Козлодуй и купуваме 7-ми и 8-ми,знаете от кого.Едновременно с това увеличаваме тока постепенно с 50% за една година.3.Оздравяваме пенсионния фонд с увеличаване на възрастта за пенсиониране и намаляване на броя на пенсионерите съгл.т3.4.Увеличаваме данъци,такси,глоби,зони,разрешителни и т.н като си измиваме ръцете с местни/общински/администрации5.Значително подобряваме отбраната с влоговете от 50 млрд.

26

ss

преди 9 години

Много бързо "ентелуегентните" избиратели на РБ забравиха как Кунева публично излъга, че не знае нищо за подписването на АКТА! *** народ! Заслужава си пумията, която получава!

25

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Има ли гладни *** тука... - питам...

24

L.

преди 9 години

Виждам, че са си разпределили баницата. За народа нещо ще има ли или пак както досега?

23

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА!!!

22

Еди Койси

преди 9 години

До Кунева????Няма да се затваря АЕЦ. Ще закриват държавата.

21

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Големият шлем на *** - увисна...

20

prym prym

преди 9 години

Да се чуди човек защо ни е изобщо правителство, след като то не прави нищо за нас, можеме и без него, направо да се разпуска и да се самоуправляваме, както до сега. Да си реформират мозъците.