8

ЦИФРОВА ПОЛИЦИЯ

преди 9 години

ПРЕЗИДЕНТА И ПАРТИИТЕ ЗА РАЗГОВОРИ,ДАЖЕ НЕ ПРЕКРАТИХА ПРЕГОВОРИТЕ И НЕ ИЗЛЯЗОХА ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ ОТВЪН.ЕДНО Е ЯСНО ,ТЕ НЕ СЕ ТРОГВАТ,НАЛИ ТОВА Е ЧАСТ ОТ ПЛАНА,ГЕНОЦИДЪТ ДА ПРОДЪЛЖИ...

7

НИКОГА ВЕЧЕ

преди 9 години

Горката женица. Само запали се от глад и мизерия, наследство от марионетното правителство на кухия Орех

6

опит-грешка

преди 9 години

Трябваше да се самозапали в Брюксел!Така света щеше да разбере мъките на обикновения българин!

5

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

до 3Това самозапалване е протестно и политическо !Факт !Иначе щеше да се натрови с хапчета или щеше да се самозапали някъде другаде, а не пред президенството.Лидия е българската Жана д'Арк !Ние обаче не сме дорасли да оценим саможертвата на тази българска майка !

4

До 2

преди 9 години

Заради такива като теб,които си стоят на топло вкъщи и възхваляват самоубийството на други, още хора с силно чувство за малоценност ще продължават да се палят, защото си мислят, че като се палнат ще променят нещо!Българската Жана д'Арк!Колко болен мозък имаш?!?! Това не е саможертва,не е протест, а безумие!Да причиниш подобна болка на себе си,детето си,близките си!А ако се докаже,че наистина е подтикната от секта?!Тогава пак ще твърдите,че системата замита всичко!

3

Аха

преди 9 години

Да попитам преди да се появи ГРОБ на политическият терен в БГ имаше ли самозапалвания а ?Питам сериозно АЗ лично незнам ?

2

Да

преди 9 години

А какво е запалването и а ? 1. Пред президентството2. С кибрит ГЕРБ КАКВО Е ПИТАМ А

1

Луд за връзване

преди 9 години

Луда е, защото се е самозапали под носа на американската *** плEVNелиев. И сега цялото соросоидно стадо ще я изкара луда.