27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 49ненормален соросоиден ***,като нямаш аргументи,само това ли успя да измисли болната ти напушена с марихуана главичка

26

Анонимен

преди 9 години

Абе българи !Цената на "братската" руска газ също не може да се предоговаря...макар че е най-висока в Европа.

25

Анонимен

преди 9 години

*** съм ази Атакист а на вид съм като *** Неуморно хваля Волен- не ми пука, че е болен. Волене, кумире мой пиша постове безброй! Може да са адски *** но за мен са скъпи, скъпи!!/0.06лв. за брой/ Пица, бира и цигари- рая доди бре, другари!!

24

лекар-психолог

преди 9 години

Червените *** се ориентираха към празните приказки на Волен Сидеров. Той знае, че никога няма да управлява и иска 1000 лв. мин.заплата и 500 лв. мин. пенсия , ток без пари и присъединяване къв евразийски съюз на Путин. Сега продължава с цирковете , като навсякъде иска камери и телевизия за да си прави реклама колко милее за бедните. И така както милее стана милионер и ходи по световните курорти като харчи стотици хиляди евра за пиене и любовници. Е тона как се връзва с пенсията на баба.

23

Say NO to UKIP

преди 9 години

Ще има кабинет - кабинет от широка коалция партии с общ корен и произход - БКП !Назначена "опозиция" на този кабинет ще е отредена на Волен - да лае и попържа кабинета, като основната цел на това лаене ще бъде народът да припознае вършените малоумщини със Запада !Реална, истинска опозиция ще бъдат Реформаторите.Не им завиждам на позицията - жилени от Вожда-Слънце, хокани от "патриотите", иронизирани от Цензурата на дудуците, "интелигентно" громени от азбукарите...ДПС ще е хитър ПАС.

22

se

преди 9 години

Няма и смисъл от избори защото хората се отвратиха от политическата мафия.Тази мафия разпродаде България и обезвери хората да вярват в по добро бъдеще на страната ни.Всички политици слугуват на чужди интереси с цел лично да се облагодетелстват.Лошия материал-избирателя няма вяра в никой и все по малко ще се явява пред урните!74

21

Анонимен

преди 9 години

предпочитам да гледам младите мацки от Атака те поне стават и са 1000 за предпочитане пред тези дърти скучубри от герб

20

Анонимен

преди 9 години

айдеее и масона темплиер и архонт-мутрата Слави Бинев си извъртя *** и се обяви за коалиционоо правителство с герб,като си забрави думите които довчера ръсеше,че ще пребива Борисов и,че Борисов бил проста мутра.Такава порнография,такова долно наддаване за малко власт и такова задкулисие никога не е било...Ама той Сидеров кога разправяше ,че нещата ше се развият точно така всички го обявяваха за (луд)

19

Анонимен

преди 9 години

Кабинет на всяка цена за 1 година може да навреди на България повече от нови избори.

18

С НАМИ БОГ !

преди 9 години

САМО АТАКА И РУСКАТА МЕЧКА ЩЕ НИ ИЗБАВЯТ ОТ МИЗЕРИЯТА И ЩЕ НИ ИЗВАДЯТ ОТ БЛАТОТО НА ЮДЕО-МАСОНСКИЯ ГЛОБАЛИЗЪМ И ИЗВРАТЕНИЯ ИМ ГРАБИТЕЛСКИ НЕО ЛИБЕРАЛИЗЪМ,НАТАМ ВЪРВЯТ НЕЩАТА

17

Анонимен

преди 9 години

Естесвено, че нямат никой интерес - парите свършиха и трябва поне година за да се акумулират пари за покупки!

16

Ф

преди 9 години

Боко пак е по сюнети някъде

15

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров по Канал 1 заяви,че категорично Атака няма да учатсва в задкулисни преговори с герб и,че ще има преговори само ако медиите предават пряко тези преговори...Ей това е точна и коректна позиция пред избирателите.

14

Три

преди 9 години

Трите баби- голяма излагация сме пред Европа.просто голям смях.

13

Анонимен

преди 9 години

А, къде е онзи пациент от партия "Юруш"...да се яви и той пред ТЕЛКа !?

12

Анонимен

преди 9 години

Никой няма интерес от нови избори..ами да, нали пак ще трябват пари за купени гласове...

11

Спасителят!

преди 9 години

Както в много руски градове, в град Стрелна в храма на света княгиня Олга се появи икона с изображението на Йосиф Сталин.Настоятелят на храма, игуменът Евстатий Жаков твърди, че Сталин, често си говорил с "блажената Матрона Московска". Именно сцена с подобна беседа е изографисана на поставената в храма икона. "Имам двама отци, освен небесния: единият ми е баща по плът, а другият е отецът на народите, който беше строг, който съдеше, който беше баща на моята страна"

10

Анонимен

преди 9 години

На снимката...Трите грации.

9

Няма пари!

преди 9 години

Иначе ако имаше, още утре мутрата и резака щяха да ни подкарат, ама няма. Сега за една година ще оберат мангизите през монополите и пак на избори, този път няма да има прошка и разни дребни риби да се показват. Ако трябва ще се "рисуват" протоколи, но такава слободия тия двамата повече няма да позволят!

8

Анонимен

преди 9 години

ДОКАТО НИ ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО ВСЯКАКВИ ГЛУПОСТИ КАТО ТАЗИ СТАТИЯ НАПРИМЕР СВЕТОВНИЯТ НАДНАЦИОНАЛИЕН ЮДЕО-МАСОНСКИ ЕЛИТ НИ ГОТВИ ПОРЕДНАТА ГНУСОТИЯ,А ИМЕННО СЪКРАЩАВАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ПОЛУЛАЦИЯ ТОЗИ ПЪТ НЕ СЪС СВЕТОВНИ ВОЙНИ,А С НЕЩО ОЩЕ ПО ГАДНО МАСОВ МОР ОТ ВИРУСА ЕБОЛА КОЙТО Е СЪЗДАДЕН КАТО ПАК В НЯКОЯ ЛАБОРАТОРИЯ И КОЙТО ВИРУС ХЕМ ЩЕ ПРИБЛИЖИ ЕЛИТА ДО МЕЧТАНИЯ ОТ ТЯХ ПРОЕКТ-ЗЛАТЕН МИЛИАРД,ХЕМ ЩЕ ИМ НАПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ С ПАРИ ОТ ВАКСИНИ,СЛЕД КАТО СИ ИДАТ ОТ СВЕТА НЯКОЛКО МИЛИОНА ДУШИ