60

ии

преди 9 години

ДО 51Путин не е президент...той е "пожизнен президент". Трябва да поставиш така въпорса:Демокрация (Плевнелиев) (+) или Диктатура(Путин) (-) ?Мислете какво искате да оставите на децата си?Цяло едно поколение се бори против диктатурата, която ни управляваше.

59

Анонимен

преди 9 години

***-официална РУСИЯ обижда българския президент,вие и ръкопляскате.Тя обижда не лицето Плевнелиев,, а институцуята и държават другари ***-рубладжии.Що за паплоач сте и се пишете националисти -руски наистина ,каквата е тази *** от АТАКА-РУСКИТЕ СЛУГИ В бг.

58

Анонимен

преди 9 години

до 66- те не си го позволили просто така реши америка. сценарий е един и същ навсякъде РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ...

57

Фен на сърбите

преди 9 години

Сърбите са мъжкари. Не дадоха на западните психопати да им окрадат държавата. Истински православен народ с тесни връзки с Русия и Гърция. Жалките българи разтвориха бузки на чичо Сам и затуй ДПС беснее днес.

56

циника

преди 9 години

52, ами че той Запада пък на свой ред се обзавежда с течаща вода и "порцеланови мивки" от Ориента. До средата на 19 век Париж е една помийна яма - хората са си хвърляли гърнетата с л...на и урина направо през прозореца на улицата върху минаващите отдолу минувачи - справка: Балзак.

55

Анонимен

преди 9 години

64.Цял свят говори за Путин , където и да е , всички медии по света го отразяват !Значи има защо !Никой обаче не споменава България и Плевнелиев ?

54

Анонимен

преди 9 години

Чичко ви АДОЛФ поздравява ученика си путин и му желае да се учи повече от него

53

Do 44

преди 9 години

До 1990 г. Българие беше буферна зона между СССР и Запада, да не забравят русолюбците.След 2004г България Е буферна зона между НАТО и Русия, пак първа жертва! Да не забравят американолюбците!

52

ГЕОРГИОС НИКОЛАС

преди 9 години

BRAWO BA SERBIA..БРАВО НА РОССИЯ.ГЪРЦИЯ ОБИЧА ОТ СЛАВЯНИТЕ САМО ТЯХ.СКОПЯНИ--ЗА ДВА ЧАСА ЩЕ ВИ ПОМЕТЕМ И СРИНЕМ СКОПИА.ТУРКИТЕ СА ВРАГОВЕ НА ЕЛЛИНИЗМА И ЕЛЛАДА.БУГАРИТЕ СА ВРАГОВЕ НА ЕЛЛАДА.

51

Анонимен

преди 9 години

52. + + +

50

Анонимен

преди 9 години

До 61ФАКТ. Това беше работата на всички сателитни държави около Русия. За какво после се разпадна СССР? Защото вече нямаше нужда от тях.

49

до 56

преди 9 години

И защото Вие сърбите сте най-умните допуснахте разпада на Югославия и да се свиете ,като в змийско гнездо без излаз на море....Да ви спадне жизнения стандарт с 2-3 пъти...От водеща необвързана държава ...да сте още извън ЕС и да се молите на руснаците.... т.е. ние българите може и да не сме умни, ама и Вие не пращите от мозък!

48

Тодор

преди 9 години

До АнонименНие не бяхме буферна зона, защото в нашата икономика и производство се инвестираше. Сега сме буферна зона - служим само за изкупуване на стара военна продукция и пращане на пушечно месо, където НАТО каже.

47

Анонимен

преди 9 години

Българската народна армия ,като член на Варшавския договор имаше стратегическа задача. Тя беше кратка и ясна. БНА трябваше да устои 3 дни на евентуалната атака на НАТО . Без значение от загубите. Военноморския ни флот трябваше на самоход да стигне до Босфора и да се САМОПОТОПИ ТАМ !!!!! За да не може 6-ти американски флот да влезе в Черно море. Това беше предназначението на България - буфер докато дойде съветската армия.....

46

Анонимен

преди 9 години

До 57И ако не съм добър християнин какво? Ако съм атеист примерно? Не мога да съм нациоанлист лист?

45

Анонимен

преди 9 години

тези руснаци от ден на ден стават все по аругантни.Такива стават и протежетата им в БГ -БСП и АТАКА.Вижте СИДЕРОВ ,който разиграва циркове по руски сценарий-а той е един-дестаболизцията на България и постигане на руските имперски интерси с мобилизация на безродниците от петата колона.

44

Анонимен

преди 9 години

44. Ха ха - ние пазим границата за 30 мин. , докато те дойдат ! Нещо като при Шипка !

43

от ЮАР

преди 9 години

Русия винаги е била враждебна към Запада страна. Когато тевтонските рицари наближават Москва, новгородските князе отиват и се покланят на Узбек Хан, стават му васали, само и само да ударят западняците. Русия винаги се съюзява с най-дивите азиатски орди срещу Запада. Джуджето да не се много пени - каквото повикало, такова се обадило. Западът никога не може да вярва на Русия за каквото и да било. Русия е азиатска империя в дълбоката си същност, психология и поведение. България е в Европа!

42

Анонимен

преди 9 години

Много смешно става вече с това противопоставяне русофили/русофоби в България. Така и не разбрахте, че обикновенните хора в САЩ и Русия са еднакво работливи и добри християни които си гледат децата и се притесняват повече за утрешната сметка за ток отколкото за някои мизерни региони по света където им пращат войниците за финансовата угода на правителствата им.

41

Србин

преди 9 години

*** су нам увек били неприатеи! *** су едни од глупих европских народа!*** су предале Православje!