140

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее САЩ, долу русия и путин!!!

139

софиянец

преди 9 години

***, явно твоя руски гип-гоп е по-добър от моя руски гип-гоп, щото в Газета.ру те такъв коментар аз лично не намерих... има две миризливи сводки по 2 абзаца, като едният се позовава на другарите от ройтерс... Както и да е...

138

до 173

преди 9 години

Де късмет де. Ха дано Газпром те послуша и да спре газа за 2-3 седмици, та окончателно Русия да падне в собствения си газов капан и да фалира един път за винаги.Бъди 100% уверен че ще стане както с прочутите контрасанкции на Путин които дигнаха цените на храните до небето в Русия. Накрая глупавия руски мъж беше принуден да капитулира и на всеослушание да заяви, че няма да има повече контрасанкции.

137

Анонимен

преди 9 години

До БГВ грешка си.Ние сме тези дето изоставихме руския пазар още в началото на 90-те и решихме, че нямаме нужда от Русия. Щото беше много куул да мразиме всичко свързано с руснаците. Междувременно на техния пазар се настаниха западни фирми, а ние лапаме мухите. Затова и баланса ни е такъв. А с антируската си политика, която водиме от времето на филип димитров насам, няма как да получиме добри условия за нищо.

136

САМО ГЕРБ

преди 9 години

Няма друга алтернатива за България!!! Бойко е новият Ботев и Левски!!! Само ГЕРБ и с ГЕРБ към прогрес и светло бъдеще!!!

135

до 173

преди 9 години

С ПОЦЕЛУЙКОВЦИТЕ нали видя какво стана,комшу.14 нещастни процента и 86 против путинофилите.Това е ИСТИНАТА,далеч от ***.БЪЛГАРИТЕ СИ КАЗАХМЕ ДУМАТА.

134

дясно

преди 9 години

АнтиПутин избор не Антируски другари журналисти

133

рашки вестник

преди 9 години

,,България направи антируски избор...'Това и ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР.ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ.а ръсия в Азия.*** да му мисли.И путянците.

132

софиянец

преди 9 години

хм, я да прочета руската преса и да видя за какво става въпрос? днес изслушах и изгледах по всички ТВ всички агенти на цру на територията, като всички обясняваха колко е лош ЮП и колко сме *** българите, че искаме АЕЦ... хубавото е, че скоро след като заплашиха Орешарски с Майдан са взели така присърце задачата да ни уморят докрай с марионетките си от гроб, рб и дпс... дано Газпром спре газта за две седмици та да прогледне това манипулируемо племе...

131

Анонимен

преди 9 години

Както и да го гледам... Очевидно народът ВСЕ ПАК иска ГЕРБ да управлява! Или поне тази част, която е гласувала (ама те другите така или иначе нямат право да се сърдят). Платените драскачи и сие да ходят да си показват простотията другаде.

130

БГ

преди 9 години

Русия отдавна направи антибългарския избор!Тя води антибългарска политика вече повече от 20 години.Само погледнете отрицателния търговски баланс .И не само това .Вместо да води води равнопоставено изгодно за двете страни сътрудничество , повече разчита на троянски коне в БГ политиката .

129

Анонимен

преди 9 години

*** ти ся на обама банана ли ще ...

128

Дригата истина

преди 9 години

Българите се изложихме. Може ли 60 хил. да се вдигнат да гласуват в Турция, а над 2 млн да не гласуват в България. Имаше 25 партии. Не 5. После друг е виновен. Е, щом ние не мислим за себе си, кой да мисли? ЕС ли, Сащ ли, Русия ли? Е, Турция мисли, но един бог знае какво?!

127

Анонимен

преди 9 години

До ПикльоА,твоята партия къде пика ?

126

Анонимен

преди 9 години

Абе коя е тази 25 МИР в шопландия, че там били най-елитните бре и видиш от там си виждали башовете %, аз викам у наше село Долна Секира е най-елитната секция

125

Анонимен

преди 9 години

Ето че Бойко пак е 1, факт.

124

Анонимен

преди 9 години

Тиква усещаш ли какво ще се случи с твойта партия ако втори път не съставиш правителство.просто хората трети шанс няма да ти дадат и ще те сцепят.айде мисли разумно

123

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗначи следващият е двойно по-несриозен а Воленчо почти десеторно.

122

ИСТИНАТА

преди 9 години

Тези избори ясно показаха 4е държавата ве4е не съществува....напълно обзверен народ!!! Много се пени бай ***, ама като трябва да иде и да гласува се натиска под юрганя вкъщи и на масата да дъни кебап4ета и кюфтета със студена бири4ка или винце....няма страшно...зима иде, а държавата е във фалит!!!

121

Пикльо

преди 9 години

Същийййй ПИКЛьО ..............Доктор пита пациента:Как си, как си?Много по-добре съм докторе, направо съм "победител". До вчера си пиках на пръстите на краката, а от днеска пикам по-високо, пикам си на коленете!!!!!!!!!!!Та и ТИКВАТА..... По лани имаше 117 дупетате, лани имаше 97 кат "победител"..... а сега е още "по-победител" и има около 80 дупетата и е супер "победител" и си пика нам къде си.....!!!!!!!!