9

Анонимен

преди 9 години

Аз не мога да проумея що за *** трябва да е човек, койти разбира, че политиците са се провалили, казва в прав текст как хората ги мразят, осъзнава всичко и продължава да е сред тях!Че и водач на листа! Точна е думата - ***!

8

Smile

преди 9 години

Тоя защо не ходи да си играе На всеки километър?

7

sofeto

преди 9 години

"Видно е, че огорчението от политиците е огромно!"А бе бонгур, тези констатации и сами си ги правим! За нещо друго ставашли?

6

ако ме разбирате

преди 9 години

Ех, Ламбооо... говориш така защото нямаш по 2-3 млн на година от зелена енергия, не си в бордовете на АЕЦ, НЕК, не си приватизирал под масата заводи, които да продадеш за скраб после. Поне остана човек, но това не стига за цяла България.

5

Анонимен

преди 9 години

Майор деянов няма ли да се пренесе в музея на тоталитарното минало. Писна ми от мумии!

4

Тегоба а ?

преди 9 години

"""Проф. Данаилов: Като говорим всички, че ще правим добро за народа, защо все не го правим?""Защото именно вие превърнахте това нищо не правене в модно течение. Една журналистка беше казала преди време :-Който сее *** , ще жъне лай*на. Приятно прибиране на реколтата и последващото и консумиране.25 години се нагледах на простотиите ви , за тези години едни и същи хора съсипваха , съсипват и ще продължават да съсипват България.

3

Анонимен

преди 9 години

БСП е в основата на застоя, противопоставянето,озлоблението и омаскаряването и пречи на обединението на българския народ!

2

Анонимен

преди 9 години

"Лошото е, че допуснахме това противостояние, озлобление и то много трудно ще се преодолееГрешка. Лесно ще се преодолее. Изчезнете.

1

То

преди 9 години

"То" е огорчено не от политиците въобще, а от българските мафиот-политици, с които Вие, г-н артист, сте колега!