10

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Народе, страшна работа .Виж какви тънки мрежи се плетат от ,,лидерите,, на всички партии за тебе, за да могат, както до сега,да те пъхнат в тях след изборите и да те изсмукват както правеха до сега -като същински паяци. Ти си наивник и пак ще клъвнеш. На това разчитат всички те.

9

кк

преди 9 години

Разбра ли, Радане, докъде може да стигне човешката низост в алчността си за власт, само и само да заблуди и открадне някой глас преди изборите.Този полуграмотен човек, разчитайки на полуграмотната част от народа / колкото и да ви плещат, че за тях гласуват най-най-най-образовоните/, е готов на всичко за власт. А може би по-правилната дума е, че него го командват хора, пред които не може да каже нищо. Той няма собствено мнение и съвест.

8

Анонимен

преди 9 години

Радане, кой те взема теб и останалите от файтона на сериозно?! Никой освен вас и роднините ви, като за последните не е сигурно.

7

Анонимен

преди 9 години

Рамадан Кунев !

6

Божо

преди 9 години

Бойко Борисов е велик антикомунист, това е грозна пропаганда !!! Той никога не е бил комунист !!! Той подари на путин куче с надеждата кучето да изяде гения на народите , когато порасне / кучето/ :(((

5

аааа

преди 9 години

БОЙКО за коалиция не става той е циклофреник ,един ден така.. ,друг ден -обратно..и никога не признава грешка или чуждо мнение-НАРЦИС..

4

Анонимен

преди 9 години

На компартията трябва да се разчита основно в създаване на рволюционна ситуация както и провокиране на безредици - рубладжийте имат опит в тази работа.

3

Анонимен

преди 9 години

Пич, нормално е Бойко да тръгне да говори с БСП... вие с вашите смешни 5 % се репчите и имате претенции, все едно имате 50 %

2

Иван Иванов

преди 9 години

Вие не разчитате на никой освен себе си защото сте сектанти!!!

1

Анонимен

преди 9 години

понеже не разчитете на бсп, затова и не сте в парламента! бсп не са само лидерите-мошеници, а има и хора!