60

Анонимен

преди 9 години

Предишната ДЕКЕВР искаше да разваля договорите, да разследва мошенническите договори НО президента и ГЕРБ уволниха състава и, сложиха свои хора и вдигат тока по време на служебното правителство, че ГЕРБ да не трябва да го вдига. Няма други такива долни хора. Най-голямата ми грешка на избори беше да гласувам 2 пъти за това недуразумение което имаме за президент.

59

до 63

преди 9 години

Не е важно какво казваш ти, а какво сочат цифрите - а те са безмилостни - 90% от потреблението на газ в България, идва именно от Русия.Дори да не ти харесва - това е факт, и скоро може да издухаме супата, ама толкова мощно, че не ми се мисли. Ако ЕРП-тата се изнесат от България, защото и на тях им писна вече от аборигенщината тук, и Русия врътне кранчето заради постоянното антируско бълване на Плевела, не ми се мисли. Още повече ако това се случи в средата на зимата ...

58

Анонимен

преди 9 години

Най-бедната държава в Европа и на челно място в света по намаляване на населението, реши да вдига цената на тока на всеки три месеца!!! Тази новина трябва да обиколи всички световни агенции... Леле, Боже............... Тия нормални ли са, бе?!

57

Rei

преди 9 години

njschto dobro ne go chaka i sledvaschtoto pravitelstvo.....

56

Анонимен

преди 9 години

Крали,крали и ненакрали се. Откъде накъде за кражбите на корумпираните политици ще плаща българския народ/ договорите за Мариците,Зелената енергия,ЕРП-та/. Някои политици получават рушвети за неизгодни договори,други си правят ненужни фотоволтици/които трябва да се плащат от българите/, трети крали покрай Белене...и щели да подпомагат социолно слабите ***,заради увеличението. Същата работа,като незаконните афро-арабски мигрантинякои си правят пари за сметка на българите,продавайки България.

55

Анонимен

преди 9 години

До анонименТакива простаци с 4 500 лв.съсипват достойнството на българина и го вкарват в *** на мезерията.Питам колко са такива като теб? И защо няма работни места и другите да работят и достойно са ис изкарат средствата за препитание. Нещзатник си ти,затова защото наричаш другите мързеливи

54

Анонимен

преди 9 години

До до 67Ако взимаш заплата 4 500 няма да си във този форум бокл.к нали се сещаш,че един доктор от бърза помощ в пиригов взима по 700 лв. заплата да не кажеш, че са некадърници и ги мързи?---------------Pich ti kvo iskash da kazesh, che toia forum e samo za bedniaci li ?

53

до 67

преди 9 години

Ако взимаш заплата 4 500 няма да си във този форум бокл.к нали се сещаш,че един доктор от бърза помощ в пиригов взима по 700 лв. заплата да не кажеш, че са некадърници и ги мързи?

52

Анонимен

преди 9 години

До АнонименA kakvo da kaza az che vzemam poveche i tok ne plashtam

51

Анонимен

преди 9 години

Аз взимам 4 500 заплата, 10% увеличение нищо не е за мен. Оплакват се само мързеливците и некадърниците които ги мързи да работят и да си намерята работа.

50

Анонимен

преди 9 години

Затова протестираха умните и интелигентните. Техните работодатели взеха властта и народа си го получи с лихвите. Като искате протестъри да ви управляват хак ви е.

49

Счетоводител

преди 9 години

Да видим цифрите, разчети, сметки, калкулции...... по цялата верига, а не така да ми изипавте някаква цифра

48

Анонимен

преди 9 години

А така плавно вдигане на цената, както плавния преход ананиева, лилов що тогава не ривяхте?

47

Анонимен

преди 9 години

Бедния българси народ. от където и да погледне за него спасение няма-робствто е тотално.

46

Анонимен

преди 9 години

До Тодор ЖивковRevem ot teb , ne za teb

45

Тодор Живков

преди 9 години

Ще ревете вие за мен....

44

до 52

преди 9 години

Всички са виновни освен Гнерал Борисов, нали. Защото той е един мега анти комунист, възпитаник на Симеоново и разтривал ушите на друг един виден комунист Бай Тошо.Но народът го обича и щом Бате Бойко му увеличава тока, той ръкопляска в див мазохистичен транс.

43

Анонимен

преди 9 години

Абе все комунистите ви виновни... утре нема да ви стават и пак те ще са ви виновни... Колко години ни управляваха демократи - какво направиха? Дваж по лошо от комунистите... кой ни разби промишлеността? Кой ни обезцени спестяванията? Кой ни зарови в дълг? Кой ни раздаде природните богатства? Любимите ви демократи.... Сигурно и за тва са виновни комунистите а?

42

Анонимен

преди 9 години

Udariha pak naj-cennoto za Ganio-toka

41

Анонимен

преди 9 години

Ако куклата на конци Плевнелиев направи така, че да спре газа от Русия, ще ръкопляскаме и на 20% увеличение на тока.