34

Тихомир Томов

преди 9 години

Борбата е " легнали " срещу пияни полицаи !

33

До 40

преди 9 години

Например можеше да си огледа бронята, калниците, счупените фарове...Преди много години се нагледах на заниманията на такъв "герой" на Ломско шосе след белята. Има късмет, че полицията дойде неочаквано бързо, та отърва линча.

32

Анонимен

преди 9 години

Сещам се преди време за една подобна случка в гр. Силистра . Полицай блъска дете на пешеходна пътека пред училище. Има над 2О свидетеля . Детето оживява . Наказателна отговорност за полицая ? НИКАКВА ! Становището на съда, детето изскочило на платното и шофьора нямало как да реагира / едва ли не хлапето се е хвърлило само на капака/.

31

Анонимен

преди 9 години

0,63 ?!?А това,че 'колежките' му го захранвали с кисело мляко и са му взели кръвна проба по-късно дали е от значение?

30

Анонимен

преди 9 години

Нашата полиция ни пази !!!Преди няколко години двама пияни полицаи отстреляха един гъбар. Глобиха ги по тарифи на лов извън сезона.Преди време заснеха полицаи как спят в работно време в служебната кола. После полицията почна да тормози този който ги е снимал. В повечето случай ако някой спи в работно време няма да се задържи дълго на работа.

29

Гоше

преди 9 години

Скорошна и мъчителна смърт за полицейската ***!!!

28

ни

преди 9 години

Не казвам голяма дума но ако съм на този баща на детето на място ще го убия.То инак няма оправия.

27

Анонимен

преди 9 години

Какъв си ***! Имам познат полицай и ми е разправял за експеримент с негов приятел. Ама що е нужно да ти се обяснявам обаче? И *** ли си, че аз ако съм бил напитият нямаше първо да знам с колко промила съм се напил и да се кача в колата след като съм си изплакнал устата с нафта, че като ме спрат да отчете тези промили?

26

аз съм българче

преди 9 години

"От какво го пазите бе, колеги? Защо го пазите? За да не поеме изцяло вината си ли? А не мислите ли, че така и вие ставате виновни? Ще застанете ли рамо до рамо с него на подсъдимата скамейка, за да продължите да го пазите? Ами тези, които сутринта са го видели, че се качва пиян на колата? Вие пък чувствате ли се сега съучастници в това убийство? Ще поемете ли своята вина?"Ще я поемат да... и ще я прехвърлят на следващите, накрая ще се окаже, че никой нищо не знае и не е видял.

25

Анонимен

преди 9 години

а какво стана със Сапунджиев

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен0 0 Анонимен преди 10 минути до 8 Нужно е само да отпиеш 20 - 30 грама нафта, да си нажабуриш хубаво устата и да я изплюеш и от 2, 07 промила показва 0, 04!---------------------Тарикат си и ти явно, повхално!!! А не ли по-добре да не пиеш като знаеш, че ще ти се наложи да караш? Или поне да не се правиш на ***. Този явно е поркал цяла нощ и сега е тръгнал за работа рано рано...

23

Анонимен

преди 9 години

OTТОВА ПО ЛОШО НЯМА , ТАЗИ МАЛКА НЕВИННА ДУШИЦА , ДА ПОЧИВА В МИР

22

платен трол

преди 9 години

За такива наказанията трябва да са много по-сурови. Защото уж трябва да са за пример и да спазват законите. Докога ще бъдем принудени да търпим арогантни, невъзпитани, полуграмотни тюфлеци, облекли униформи и напълно самозабравили се? Докога измета влизащ в министерството ще се занимава с всичко друго, но не и с ефективността на системата за която уж отговаря? Докога ще храним най-многобройната и същевременно най-неефективна *** в цяла Европа? Играят си с прословутото българско търпение.

21

Анонимен

преди 9 години

до 8Нужно е само да отпиеш 20 - 30 грама нафта, да си нажабуриш хубаво устата и да я изплюеш и от 2, 07 промила показва 0, 04!

20

Анонимен

преди 9 години

Масово служителите на МВР карат без гражданска и винетка, защото "колегата" ще помогне ако го спрат. Не чак толкова масово карат и пияни. Шуробаджанавщината и корупцията в тази държава са достигнали колосални размери. И никога няма да се оправим и да живеем добре, докато тарикатлъка е най-силния ни добродетел. Затъваме като нация!

19

456325

преди 9 години

До 11 "оЛе"Закони има. Ама шофьорите са твърде заети да пишат по форумите, колко безполезни били включените светлини и да мрънкат, че навсякъде имало повдигнати пешеходни пътеки. Пожелавам им на тея шофори, все повече повдигнати пешеходи пътеки и наредба да си сложат по 4 прожектора на трощляците звукова инсталация да си слагат ако има по едно нарушение, че то се е видяло, че няма да се научат да карат, *** поне от далече да ги виждаме и разпознаваме.

18

Анонимен

преди 9 години

Докато няма доживотен затвор за шофьорите качили се зад волана с алкохол, така ще е. Няма закони, няма нищо. Пълна анархия.

17

1

преди 9 години

Майката защо си е оставила количката с детето на тротоара? Не, че защитавам безмозъчните пияни полицаи, които са принципно навсякъде, но хич да не беше прегазено дете от пиян, можеше някой да мине и да му направи нещо. Откачалки колкото щеш

16

Анонимен

преди 9 години

виновен полицай не се е намерил досега. И този ще спаси кожата. Бебето е виновно дето е било на тротоара.

15

Анонимен

преди 9 години

Ами като нема правосъдие, народа да се земе у ръце и да го пребие с камъни това изчадие!