74

Анонимен

преди 9 години

До бандеровчеПърво, не е доказано, че малайзийският самолет е свален от опълченците - няма факти. Това, че украинците и американците веднага след свалянето на самолета дадоха "опорните точки" означава само, че това е провокация. Второ, както при всички некадърни провокации на САЩ, бройката на труповете не излиза. И интересно защо, най големите спецове по авиокатастрофи - англичаните вече месец траят и се скатават като пръдня в ***!

73

Анонимен

преди 9 години

Фашагите налапаха един голям и дебел, след което нададоха нов вой. От едната страна са ги подпрели руснаците, от другата сепаратистите, от третата - западният свят с корпорации и икономически интереси. Не е лесно да си *** фашист в наше време! Има още много да ***, докато свикнат с новата си роля - к*рва на всички.

72

Леле че народ

преди 9 години

Това на снимката е укр. танк на хохлите,който щял да превзема Москва,само че некадърните хохли са го нахендрили в техните заграждения,щото някой от тях е попрекалил с водката и е станала такава простотия Инак ако ме питате кой пие повече ,украинците или руснаците,то украинците водят съвсем мъничко.Но ако ме питате кой е по-***,то украинците водят световния рекорд

71

Анонимен

преди 9 години

*** 22,24

70

Анонимен

преди 9 години

До лъжциНе бяха французи, англичани бяха о т в.Гапдиан.

69

Анонимен

преди 9 години

Вички нашенски бандеровци да бегат бързо доброволци. Само тях чакат хохлите, за да превземат Москва до октомври, хахах.

68

Анонимен

преди 9 години

Бандеровче, ако не беше недорасло хлапе, щеше да знаеш, че някога някъде имаше едно нещо, на което му викаха задължителна военна повинност. Някога беше 3 години. После стана 2. После година и половина, една... Общата култура е хубаво нещо, когато я имаш. Ама когато я нямаш изглеждаш доста смешно. Имам 1 приятел командир на танк от запаса. Аз съм артилерист от ракетни войски. Имам 10 - тина приятели артилеристи. Брат ми е снайперист. 3 - радарни войски. Няколко десантчици... Глупаво бандеровче.

67

Анонимен

преди 9 години

До бандеровчеАло, съдия-следовател на изток от Франция няма! А и европейското право не наказва за намерения, а за действия. Не пишете глупости и не гледайте само американски филми.

66

Астерикс

преди 9 години

"Украинските правителствени сили са подложени на артилерийски обстрел в района на Мариупол, в Източна Украйна, предаде Ройтерс."Може ли да качите видео клип или пак на юнашко доверие .Да не стане като със самолета: някой го свалил, ама не се вижда добре .Виждал съм сателитни снимки, войник спи на караул и се виждаха стрелките на часовника на войника . Снимката беше правена преди 15 години . Не ми се мисли в момента с какво оборудване разполагат . Къде са снимките, къде са видео клиповете ?

65

Анонимен

преди 9 години

А ти защото малко си иси издигнал. Бандеровец. Никак не е зле. Сигурно и жена ти вече не те иска жив. Само застраховката ти иска. Нали съседа, сина на олигарха от съседната къща наминава сега край вас. А ти махаш крачоли по баирите следван от мерника на руския снайпер...

64

крим

преди 9 години

До Анонимен 59Благодаря ви за поздравленията! Всичко ще бъде наред! "Еще немного, еще чуть-чуть! Последний бой- он трудный самый."

63

Анонимен

преди 9 години

От 18 000 бандеровци в началото на АТО, сега има по - малко от 5 000. Киев ви избива, защото сте потенциална опасност за неговата хегемония. Затова и няма примирие. Затова и не ви помагат когато сте обградени. А и освен това им трябват парите от заплатите на убитите.

62

Анонимен

преди 9 години

Чемширената метличка трудно се изпуска. Пускам я само за да затворя ципа на чувала с бандеровеца. Забравяш, аз съм руски теляк.

61

Анонимен

преди 9 години

Бандеровците не държат Мариопул. Той ги държи. Има разлика. Малка е, но я има ;)

60

Анонимен

преди 9 години

Ами кой си ти че да противоречиш? Ти на едни миньори не можеш да противоречиш, че на руския теляк ли? Айде към мобилния крематориум, бандеровец къпан...

59

Веселяка

преди 9 години

До АнонименЧе го държите е вярно, но как ще излезете от него едва ли можете да си представите.

58

Анонимен

преди 9 години

Руските теляци *** не ползват. Само чемширени метлички. И винаги обслувжат отзаде. В задната баня де. И, нали знаеш, после идва попа, опява бандеровците и към мобилните крематориуми.

57

по грешка

преди 9 години

Боингът е бил свален "по грешка" с ракета 9М38М1 от 156-ти зенитен ракетен полк на Украйна. По време на учения, в района на Зарощенское. ЗРК "Бук-М1" е трябвало тренировъчно да се цели в украински Су-25. По случайност траекториите на Боинга и на Су-25 съвпаднали, сливайки се на екрана в една голяма точка. Когато има схождане на целите на един азимут, системата за съпровождане автоматично се пренастройва за водене на целта с по-голяма площ, т.е. към Боинга. Бил е произведен "несанкциониран" запуск на ракетата.

56

!

преди 9 години

Аз ви казах, че на руснаците не може да се вярва, и това примирие е поредната лъжа от страна на ***.

55

Анонимен

преди 9 години

Аз съм руски теляк с чемширен букет и обскужвам бандеровците. Обслужвам ги отзад, в руската баня де. Като свърша идва попа и ги опява. После ги носят към мобилните крематориуми.