169

до 183

преди 9 години

аз съм на 54 години и много добре помня какво разказваха възрастните хора за червената армия през 1944 година по силистренско и добричко. имало е изнасилвания убийства и ежедневни грабежи

168

neni4a

преди 9 години

До до 195 Еми то и Франция нещо не си признава ,за режима на Виши,дето са подкрепяли Хитлер Ако се почва с признанията,домакините трябва да са първи

167

Анонимен

преди 9 години

Руснаците имат къса историческа памет и ще трябва да преживеят още една студена война. Дано този път да е по-кратка. Така или иначе резултата ще е същия.

166

до 195

преди 9 години

точно така :) руснаците не обичат да признават че са били най-верните съюзници на Хитлер до самото нападение

165

Анонимен

преди 9 години

СССР е бил най-големият приятел на Хилтер. Заедно поделят Полша и колят дружно евреи и поляци. СССР снабдява със суровини Хитлер, докато лудия мустак се почувства достатъчно силен да нападне руската ***. Така че Кремъл има също голяма вина за Втората Световна Война, вина която руснаците винаги са отричали и премълчавали.

164

Анонимен

преди 9 години

Дедото на Буш-младши заедно с партньора си евреин Хариман са продавали оръжие на Хитлер.Къде е демокрацията тук?

163

Анонимен

преди 9 години

Вестник Таймс не става ни за тоалетна хартия, ни за миене на прозорци! Пфу!

162

Adam1966

преди 9 години

< Руския народ страда от колективна липса на памет> Подзаглавието също си го бива....

161

Adam1966

преди 9 години

<Русия трябва да признае действията си в Украйна> Заглавието си го бива...

160

сънчо

преди 9 години

Гледам платената руска *** се вихри днес по особено брутален начин. За това отиват парите от газ и петрол на Раша, нищо че един свестен тротоар не видях там. Просто една голяма *** с амбициите за империя и свинете от *** се въргалят и по българско.

159

Анонимен

преди 9 години

180, баба ми все още е жива и със спомени и за германците, и за руснаците. Преди да почнеш да плещиш свободни съчинения, поне почакай да измрат тия със собствени спомени и тогава насаждай научна фантастика.

158

до 177

преди 9 години

*** си направи генетично изследване в института по микробиология,струва 150 лева. българите нямаме нищо общо със славяните

157

болен здрав носи

преди 9 години

Тия зомбираните американски терористи нямат край на интригите си. Ние ще избиваме и разграбваме света, но вие поемайте вината!

156

Анонимен

преди 9 години

каквао е вършила съветската армия в бг 1944 година може да стане ясно на всеки,който прочете писмото на Георги Димитров до сталин- грабежи изнасилвания убийства побоища

155

До Боби

преди 9 години

Извинявай, сложих ти минусче без да искам. Съглсен съм с теб и всичко казано от теб.

154

neni4a

преди 9 години

До българин Пич,недей си пиши сексуалните фантазии Знаем те че искаш мазен,вонящ и слузест вурст ,ама не е хубаво пред всички да си пишеш фантазиите,току виж твоите дружки от гей-прайда почнали да те ревнуват

153

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен157 "ТЕРОР, нещостнико, Е ТОВА, КОЕТО СЕ ПРАВИ от Путин в Русия - НЕУДОБНИТЕ ГИ ИЗБИВАТ НАПРАВО ПО УЛИЦИТЕ, както и в Украйна"Бреее, аз живея в РФ, но това не го бях виждал и до днес не го знаех. Ти ми отвори очите Благодаря! :)))

152

българин

преди 9 години

До Боби:Преставам да се занимавам с тебе. Ти си типичен пример на комунистически *** - *** с претенции за интелектуалност. Рано или късно ще те затворят в лудница. Или ще те напряват "политик" като Болен Сидеров например или като Бареков.

151

Анонимен

преди 9 години

Като личност, президентът Путин няма право да се намира в Нормандия - той отдавна вече дори не се преструва, че споделя идеалите на либералната демокрация...В паралелния свят на кремълската пропаганда фактът на изгонването на Русия от Г-8 вече е забравен....--------------------Западът, с ръце до лактите в кръв. "Кремълската пропаганда"?!? вещае западната пропаганда. Тия нямат собствено мнение и при всяко кихване зад океана, не смеят да дишат и те дават оценки! Що за помия препечатвате тука?

150

23

преди 9 години

"Като личност, президентът Путин няма право да се намира в Нормандия - той отдавна вече дори не се преструва, че споделя идеалите на либералната демокрация"Ахъм, значи трябва да се преструва като всички останали? Ахъм.