64

Анонимен

преди 10 години

аре веее, герп назначи за шеф на Козлодуй един баничар, майстор на банички, дето мноу разбира от атомна физика :) Смееехххх...

63

Анонимен

преди 10 години

Не ви ли писна ?Крадци, лъжци, мързеливци, *** и турци да ви управляват>?!Й какво правим сега, когато БСП не подава оставка?Какво правим когато ДПС заявява че иска да управлява отново задкулисно с ГЕРБ, ама да се договорят...И какво правим с тоя Бареков?Аз терминал 2 няма да напусна, ама друго ще направя, ЛЕВСКИ няма да ЗАБРАВЯ !

62

ГЕРБСП

преди 10 години

До DanПрави си много направи, много геноцид:-По-малко асвалт от тройната коалиция(време да изтриете тази опорна точка, има сметки за грамотните хора)-Ти ако ще хвалиш зала Армеец, можеш да похвали и палатите на Буда. Залата не е държавна, тя е Армеец АД, ако искам да гледам коценрт трябва да извадя 200 лева и те отиват в касата на мутрите.-Затрихте Българския бизнес за сметка на Българския, окрадохте ФР, Касата, няма пари, просто ги няма, вие ги откраднахте като Де Ниро в 'Жега'Болни сте !

61

Алоо!

преди 10 години

Ей *** от БСП! Въпроса е, че вие не се справяте в енергетиката и където и да е! Какво ми приказвате за ГЕРБ? Те ако не са се справили, са си понесли отговорността! ББ поне имаше доблестта да си подаде оставката!МИШОЦИ!ОСТАВКА!

60

qsnota

преди 10 години

Красимир Янков, "народното недоволство" бе създадено ЧРЕЗ петното, шамара, Бареков, който ПЛАЩА за къща на петното и компания( КОЙ ФИНАНСИРА???) и от думите на петното:"е, съборихме правителството на Борисов, сега какво?"Но вероятно има нещо обешано Бареков, затова напира за всласт с БКП/БСП.И защо НИКОЙ не пита ЗАЩО БАРЕКОВ е плащал къща на петно &ко??Какви хора подбирате, само да сте на власт...

59

Анонимен

преди 10 години

Никога не съм харесвал комунистите и позитанковците, но най-голямата на БСП е, че не допускат гербавите крадци, които ограбиха и спестяванията на хората като ги обложиха с данък за да строят магистралите си.

58

оставка

преди 10 години

И са в парламента

57

Dan

преди 10 години

Човеконенавистното управление на ГЕРБ, за непълен мандат направи толкова за човеците които ненавижда , че вие за три мандата на куп и сега четвърти не сте направили, само Арена Армеец да спомена стига, няма да споменавам детските градини, пътищата, спортните площадки, не само една зала да вземете за "аршин" /предполагам ,че знаете думата нали ДПС са ви коалиционни партньори/ пак няма какво да сложите насреща за съпоставка,абе чакай че ви вдигнах летвата вземете едно спортно съоръжение-пак нищо на среща не можете да сложите!

56

оставка

преди 10 години

Харесвам идеята хората без образование да не гласуват, но първо трябва да се реши какво да се прави с хората които са си го купили#оставка

55

Анонимен

преди 10 години

На тия БОЙ им трябва, и то ЗДРАВ БОЙ !

54

Анонимен

преди 10 години

Комунистите от ГЕРБ немогат да са алтернатива на комунистите от БСП.Крадеца вика дръжте крадецаДяволско огледалоЛъжиТарикати и изпекани скаперници.Просто забравете, нито ще упрявлявате, нито ФОСТАВКА ще получите !!!

53

Анонимен

преди 10 години

Докато не подпишат Южен поток и не си осигурат доживотни комисионни няма да се махнат.

52

Анонимен

преди 10 години

бе тоя е свесно момче, ама понее некой спомена за ***, та като пример за син венец може да се даде Ивайло московски от герб - чистокръвен!

51

Анонимен

преди 10 години

до "хмм" бягай да бачкаш вместо пишеш коментари в делник по никое време, че такива като теб висят на гърба точно на "бесните" и "страшните" с пенсиите, а тях няма да ги има вечно.

50

vas

преди 10 години

Изгубихме повече от 25 години в някакъв измислен "преход". А е толкова просто! 1.Гласувате за всеки друг, но не за БСП. 2.Спечелилият не ви харесва - сваляте ги и гласувате за друга партия, но не за БСП. И така, докато се изчистим от всички комунисти и потомствените им социалисти. Защото, корените на всички действащи в момента политици са в БКП. За да се промени статуквото, трябва да се подменят политиците.

49

до Мария

преди 10 години

15/15? хахаха

48

Мария

преди 10 години

За мене Краси Янков трябва да е следващия председател на БСП !

47

Мдаа

преди 10 години

Ми, БСП е все пак, *** тактика, *** прийоми

46

Анонимен

преди 10 години

Жалко за народа !На него му трябва правителство, с доверие, с мнозинство, РАБОТЕЩО !Поредната политическа криза...Заслужават само "СМЪРТ, СМЪРТ и пак СМЪРТ" !

45

хмм.

преди 10 години

Бесни Страшни Пенсии, ей. Държат кокала здраво и не го пускат. Ще стоят на власт до второ пришествие. Няма спасение!