90

Анонимен

преди 10 години

Ел. подписка за признаване на "десен сектор" за терористична организация.https://secure.avaaz.org/ru/petition/Sovet_Bezopasnosti_OON_Ostanovit_fashizm_na_Ukraine/?viYTohb

89

До 105

преди 10 години

Слушай, слушай, то руската политика ви направи такива бездарни мързеливци и послушници които гледат само чуждото.

88

Ф.С.В

преди 10 години

--Аз само диктувам - секретарката ми чати в форума !

87

Анонимен

преди 10 години

Все си мислех че атака може и да има някой умен симпатизант. Грешал съм!

86

Анонимен

преди 10 години

Аз пък се чудя, колко болен или просто *** човек трябва да си, за да циклиш ПО ЦЯЛ ДЕН в някакви сайтове и форуми и да защитаваш едната или другата страна!Не се изказвам в защита нито на Русия, нито на Украйна! Но вчера влезнах, днес влизам... и наблюдавам само едни и същи хора, един и същи стил на писане, еднакъв брой харесали и нехаресали.Е*и му майката!!!

85

Георгио

преди 10 години

Подкрепям всяко едно управление, което е за близко сътрудничество и съюз с Русия.Това е най- близката до нас нация и която ни е помагала дори в най- трудните моменти за нея.Ако някога нямаше Русия, сега щяхме да сме част от Турската империя - не забравяйте, че това не е късно да се случи ! На тях населението не им трябва, така че ще ни погубят.

84

Ф.С.В

преди 10 години

ДО 100 И като слушам нашият химн -какво ще стане ?? Ще изплаваме от дъното ли ? ахахах балък ! такива като Борисов Плевнелиев Станишев Кунева Доган Костов и всички от 25 г политици- Химна на Бг е просто една музичка свързана с пари - казват -Заклех се !!и си тананикат химна като повечето то тях не го знаят дори !! И ти ще ми говориш балъшки истории - как ще се отлепим от дъното - Ще се отлепим в ШЕСТЪК ! ден между петък и събота - тогава и повечето бизнесмени плащат заплатите в БГ !

83

Анонимен

преди 10 години

Наздравеее! Дреме ми за руските подводници и за сидерастите.

82

Оп саааа

преди 10 години

Някои слушат руския химн други правят пари.

81

с.

преди 10 години

До Ф.С.ВЧе нали точно другарите ги направиха тия милиардери бе,пич!И какво общо има това с любовта и уважението пред Родината!?Колкото и да се пънеш руснак няма да станеш,пич!Но им слушай химна де!Падам с вас!

80

Кой не е разбрал?

преди 10 години

Сидеров е минало! Не ми хвалете този болен, ама много болен мозьк. Една шепа наркомани и пандизчии само го харесват.

79

Ф.С.В

преди 10 години

ДО 94 - докато такива като теб балъци -гласуват за хора чуждоземци и чуждопоклонници , неживяли в Бг- небългари с еврейски корени или свързани с мафията - аз ще слушам руският химн- Путин направи от най бедният народ - който ходеше с сиви анцузи и се молеше за едно дънки - направи една богата доволна от живота нация ,Да не забравяме колко заводи Путин национализира обратно на такива бизнесмени "тип Банев"решили да режат за скраб и да стават милиардери за 1 ден

78

Анонимен

преди 10 години

И Путин е комплексар като ибрика сидер ага.

77

ХА ХА ХА

преди 10 години

и пак "ястреб"

76

с.до 92

преди 10 години

Докато в България е пълно с чуждопоклонници като теб,които драпат да слушат химни на чужди държави вместо нашия тая държава никога няма да се отлепи от дъното!Какво да ти кажа!Жалка история!

75

с.до 91

преди 10 години

Сидеров е просто част от статуквото и нищо повече!Нали и той е от така наречения "елит",който тъне в охолство докато избирателите им гладуват!Пък не знам кой какви лъжи пръска,но сте толкова ***,че напълно си заслужавате политиците!

74

Ф.С.В

преди 10 години

Аз пък искам да слушам Руският химн - вие си слушайте чалгата и пляскайте на един стар хеликоптер и отдолу Мистър Бийн пред армията !!

73

Анонимен

преди 10 години

До до 77- Кой ти е казал, че руския химн трябва да звучи, бе тъпчо? Ти до сега не си ли се светнал, че Сидеров е ЕДИНСТВЕНИЯ АНТИГЛОБАЛИСТ от ВСИЧКИ ПАРТИИ на тезгяха?? Защо иначе толкова лъжи и недоказуеми измишльотини ще пръскат всеки ден по него масонските телевизии? Ама ти и за масоните нищо не знаеш и за речта на Сидеров в Сърбия вчера нищо не знаеш..а и от къде ли? Всички мълчат или лъжат чакат да ни изтребят тук като плацдарм на американските мераци да управляват света. Е, няма да стане!

72

Анонимен

преди 10 години

До баи ГанюНе само Дянков, бившия му шеф гадината Боко-тъпака, също плашеше Путин. Гадове мръсни, САЩ и всичките им ЕС и български ***, света ще унищожат за да се докопат до още власт и пари. Не им стигна, че грабнаха цяла Украйна, не им стигна че си сложиха марионетното фашистко правителство, не им стигна че изтрепаха и изгориха живи руското население там, но и още и още и още санкции искат, докато Русия се предаде. Е,как да стане това? Няма как. Значи - война. Мръсните политици- сатанисти

71

Анонимен

преди 10 години

Путин даде още един намек на САЩ да се мобилизират и да правят ПРО в Европа...