76

do 114

преди 10 години

ние не сме с руснаците зада ни дават евтин гас. ти предполаг не храниш куче дето те лае даже геополитически не сме с тях. а до соровините това имат това продават америка са в фалит европа е в криза понеже имат друг вид политика

75

Анонимен

преди 10 години

бандера е абсолютно *** самия факт че можеш да играеш с хитлер според когото славяните са *** бидейки ти сам славянин показва че тази личност е абсолюетен ***. и нашите фашисти са такива и те убиваха собствения си народ няма разлика голяма между нацистите

74

Анонимен

преди 10 години

"Абе таварищчи - само с тоя газ сте заникъде! Нито самолети, нито техника "Нещо си се объркал - що се отнася до самолетите и космическта техника Русия е поне 50 години пред запада. Не могат да правят коли меки седалки и шумоизолациа но за самолети, електроника и космически технолигии са много пред запада.

73

Анонимен

преди 10 години

Украинците били фашисти а руските сепаратисти и групи за дестабилизиране на страната - изпратени от Москва какви са? Само с газ не става - трябва и техника и производство - нищо от това го нямат "братушките".

72

Анонимен

преди 10 години

естествено че ни ги продават на високи цени - погледни политиката на българия към русия - виж чучелото президент ти би ли правил бизнес със зъбещи се лакеи кооито като *** си сменят господарите и лаят срещу теб.

71

Истината боде

преди 10 години

На 30 юни 1941 г. в Лвов Ръководството на организацията провъзгласява възстановяването на Украинската държава. Това е опит да постави Третия Райх пред свършен факт и да го принуди да признае украинската борба. Обаче Хитлер инструктира своята полиция веднага да ликвидира този заговор на украинските самостийники. Немците арестуват Бандера няколко дни след акта на провъзгласяването на възстановяването на Украинската Държава - на 5 юли 1941. Степан Бандера е затворник в германския концлагер Заксенхаузен до декември 1944 г. След това той е освободен заедно с няколко други висши членове на ОУН, на

70

Анонимен

преди 10 години

"Войната е обявена едностранно към Франция, Англия и САЩ. Така че - да Съветска Русия е вероломен окупатор, което към този момент не учудва никой."През втората световна България беше съюзник на Германия. В България беше пуснала нацистки части на територията си и България снабдяваше тила на нацистите! А вероломнит руснаци (СССР) да вземат да влезат и в България след като смазаха нацистите - не ги е срам, вмести да ни кажат браво братушки, че снабдявахте нацистите докато ние се бихем с тях !

69

Анонимен

преди 10 години

Абе таварищчи - само с тоя газ сте заникъде! Нито самолети, нито техника - нищо нямате с което да се противопоставите на Запада и ЕС! И в Украина нищо няма да постигнете защото си знаете много добре положението!

68

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМного ти е зле историята. Вярно, Фердинанд докара националните катастрофи но не И заради парламента, всички политици и глупавия народ. После всички са си измили ръцете с него.Борис III е лавирал само и само да няма български войник на фронта. И е имало и икономически подем.А за БГ ***, какво да говорим, вечните ку*ви, каквото има каже кремъл - това. Но те са си били еничари винаги.

67

Мишо

преди 10 години

До АнонименАз също мога да си играя с цифри но това няма да ме направи умен. Крим никога не е принадлежал на Украйна но и това не е важно, важно е да си обективен но просто някои хора или не искат или не могат да бъдат. Жалко!

66

Моше Даян

преди 10 години

До Анонимен - е това си е откровено антисемитско изказване - е нищо чудно за фашистки уклон.

65

Анонимен

преди 10 години

Дрогираните групенфюрер и техните щурмоваци стрелат с тежки оръжия (миномети,оръдия...) напосоки безразборно.Разтреляли пастир заедно с кравите.

64

Анонимен

преди 10 години

Единственото нещо с което се навъдиха многото крадливи руски олигарси е газа - ако не е тази суровина ще са в трета глуха - а тези палячовци от България които се пишат за големи русофили защо не си зададът въпроса защо тъй наречените "братушки" ни продават газ на безобразно високи цени?

63

Анонимен

преди 10 години

Путин разгони ционистката банкерска хунта която искаше да сложи ръка на руските ресурси. Затова зад океана *** и го наричат диктатор. Смешници

62

БУХАРИН

преди 10 години

ДРУГАРЯТ СТАЛИН ПОБЕДИ И ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ В РУСИЯ!

61

Кристофър

преди 10 години

До АнонименБългария никога не е обявявала война на СССР, бяхме във война само с Великобритания и САЩ

60

Анонимен

преди 10 години

Какви фашистки *** ви гонят, рубладжии? За да има ***, някой трябва да ги организира и да им плаща. Някой фашист. Кой? Обама? Барозу?Освен кремълския фашист, други фашисти няма. Значи вие сте единствените платени ***.

59

Анонимен

преди 10 години

На България немските й царе два пъти я набутаха с Германия срещу Русия. България не е имала БЪЛГАРСКИ МОНАРХ след освобождението. Сакскобурготите бяха толкова калпави че от тях само национални катастрофи сме виждали. Правителството на царя подписа и най неизгодния договор за членство в ЕС. Вижте договорените квоти за производство. Планът е да бъде унищожена българия с икономически геноцид.

58

Анонимен

преди 10 години

Сега на изборите в Украйна ще се разбере дали украинския народ е против Киев

57

Анонимен

преди 10 години

Тавариж *** няма нито техника нито потенциал да се бори срещу ЕС и Запада - и това скоро ще се разбере!