10

Анонимен

преди 10 години

Ей за такива произведения на изкуството и архитектурата САМО ДАВА СРЕДСТВА ВЕЛИКИЯТ ЕС!!!!!Това,че няма нови заводи където да работят софиянци и българи,няма фабрики,няма предприятия-ТЯХ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!!!Пляскаш един ФОНТАН С ЕВРОПАРИ,СЯДАШ НА ПЕЙКАТА ДА НЕГО И МЕЧТАЕШ,А ОТ МЕЧТИТЕ ТИ СТОМАХЪТ ПЕЕ ОДА НА РАДОСТТА И ИМАШ ОБИЛНО СЛЮНКООТДЕЛЯНЕ!!!!В МЕЧТИТЕ СИ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА МОНТИРАТЕ НА ФОНТАНА УНИСЕКС БИДЕТО,ЕЙ-ЗА МЪЖКО И ЗА ЖЕНСКО!!!!

9

Монтана

преди 10 години

предлагам един огромен козунак, наяден

8

до 3

преди 10 години

За това, че при вас в Русе не се прави нищо, обвинявай кмета/общината ви. Ела да видиш тук в Стара Загора как се строи и ремонтира вече над година, пък не сме софиянци - дълбока провинция сме. Като има желание - има и начини.

7

Jangle leg

преди 10 години

Не може да се гласува на сайта. Целият е блокирал. Иначе ще гласувам за чадърите

6

Анонимен

преди 10 години

Чадърите и слънчевия часовник!

5

До Анонимен 3

преди 10 години

Това е проект на СТОЛИЧНА община, ще се направи със средства от МЕСТНИТЕ данъци и такси (от които едва 30% се връщат в столицата). Имате си в Русе и кмет, и общински представители, и местна администрация. Що не се обърнеш към тях???

4

ДИДИ

преди 10 години

И тъй, и тъй по цял ден ни занимават с мутрата, да го направят на гола статуя, а водата да извира от.......... И за да не се хаби вода, да направят и Плевньо полегнал, а водата да влиза в устата му.

3

Анонимен

преди 10 години

Нека само в София да се прави всичко - нови фонтани, нови автобуси, всичко да е ново и скъпо. Пък провинцията кучета я яли. Дори за една митница, дето щяха да я местят в Русе, шопите ореваха. Сакън да не изгубят работни места. Пък провинцията нека си гладува, нека няма работа, нека мизерства и си плаща данъците на шопите и нека не получава нищо в замяна. После защо се бутали всички у софията? Само да не стане накрая като с Крим. Един рефендум и шопите ще се озъбят. После кой ще им плаща фонтанит

2

До Всичките

преди 10 години

Предложи ти нещо, аааа извинявай, ти си хейтър. Моя грешка, ходи псувай и плюй, това е единственото което можеш. Такива като тебе нямат радост от живота. Вечни мрънкала които все се оплакват.

1

Всичките

преди 10 години

са ужасни!!!