136

Анонимен

преди 10 години

До ъъъъъъ 137Ало, ПРАВОСЛАВНИЯТ, някога българите създадоха държава на тези ***, дадоха православната вяра на русите, заедно с четмо и писмо, но те векове не можаха да се договедят, вярата изкривиха с техните измислени "старци-вещери", езикът изкривиха на фльонга, сега се пишат "по-католици от папата", но православието им се оповава на КГБ, (сега ФСБ)! Нищо не става от тях !

135

бре,бре

преди 10 години

До :)139Тази част от света не се различава от други.Хората са едни и същи навсякъде.Има *** и в Америка или Вие сте друго мнение?

134

до Норич

преди 10 години

Нещо се размечта май, я кажи как ще стане номера с превръщането на Украйна в образец на Русия. С тези заеми за милиарди ли, с обезценената валута ли, с липсата на инвестиции ли. Чакай, сам ще се сетя, след като влязат в ЕС към Украйна ще потекат реки от злато, Украйна ще се превърне в свърхсила и ще завладее света. Да, точно така ще стане.

133

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 130 е за мерцедеса може и да си прав, но за Т 90 не си и чувал а, АК явно не си виждал. А може и да си имал предвид американските барети щото в сащ за по добрте винтовки изпозват цеви на Лотар Валтер, или в краен случай от Фабрик насинал.

132

Анонимен

преди 10 години

Настъпали мотиката...Май като гледам снимката на ***, знам кой е настъпвал мотиката поне 20-на пъти!!!

131

Норич

преди 10 години

Типично КГБ -стки номера. Предизвикват безредици и после казват ако речете да потушите безредиците сте фашисти...Ще видим какво ще излезе накрая от цялата операция. Едно е сигурно - Студената война. В студения огън поне ще изгорят руските пионки е ЕС и НАТО..Украйна ще се раздели с руската пета колона и ще стане образец за цяла Русия. Тогава Путин ще се чуди как да спира руснаците да бягат обратно в Украйна.

130

мор

преди 10 години

Заври си заплахите с газа в онази дума, която се римува с него. Ще спрат газа, ама ще ходят да питат къде отделят гладните. Цялата им смешна диктатурка се крепи на износа на суровини. Дори един чушкопек не произвеждат.До там се докараха с това тъпо кагебейско жуже начело. Вместо да са втори Китай и да заливат света със стоки.

129

Анонимен

преди 10 години

Медведев , от Менделшмид !

128

Анонимен

преди 10 години

До rusnakЧао и да не забравиш да те опънат льосьогньомине на двойна :D

127

Анонимен

преди 10 години

г-н Медведев, да не се радва толкова - СЛЕДВА и в РУСИЯ !

126

всяко зло за добро

преди 10 години

И нас ни натикаха в блатото и беднотията. Но всяко зло за добро! СЕГА СЕ ВИДЯ КАКВО БЕШЕ СОЦИАЛИЗМА. НАЗАД В БЪДЕЩЕТО КЪМ НР БЪЛГАРИЯ!

125

Анонимен

преди 10 години

КАКВОТО И ДА ПИШЕМ СЛУЧВАЩОТО СЕ НЕ Е ХУБАВО ТОВА Е!

124

:)

преди 10 години

ако някой е ходил в Русия знае за какви *** става въпрос...жените им затова бягат където и да е само не и там. В далечния изток се женят за китайци и раждат дръпнати. Иначе ако слушаш някой русофил , може да си помислиш че Русия е най-прекрасната държава, стгранно защо никой не емигрира натам...

123

rusnak

преди 10 години

Аре, лека ви, отивам да гледам на живо как се набиват канчета.

122

ъъъъъъ

преди 10 години

До СпонгиКогато дойде Ноември месец и ти кажат, че нямаш топло във вас заради лошия Путин си спомни за мирните протестиращи в Киев и им благодари за това и пак драсни някой ред против Путин за да се стоплиш. :)Немците и французите ша са оправят *** ние какъв ще го ядем не искам да си мисля.

121

rusnak

преди 10 години

А най-хубавите дамски превръзки пък се правили в България..

120

мордор

преди 10 години

Какво се случва? 50 години диктатура и мизерия, докато нормалните хора на запад си живеят живота. Какво се случвало, хаха, не е лесно да си промит мозък, спиртосан при това.

119

Анонимен

преди 10 години

Toz pyk smeshnia se obadi ... otivai da celuvash na putin putia

118

Бънди

преди 10 години

ей някои не могат да приемат, че има народи, които не искат скапаните ЕС и САЩ. Вечно Путин вие в устите.

117

Анонимен

преди 10 години

До rusnak Абе те навремето уж и Германия набутаха , ама сега в Русия Мерцедесите и БМВ-тата са повече от Ладите, a РЖД купи лиценз да прави немски влакове :) .... И на Япония го набутаха - ама гледат ТВ на SONY и Panasonic и карат Мазда и Тойота... И капиталзЪма отричаха, ама сега са първи капиталисти... Уж руските самолети бяха най-убави, ама Аерофлот не лети в чужбина с руски самолети. И калашника уж е the best, ама спецназ-а е с Хеклер и Кох...