108

калвача

преди 10 години

След като Украйна сама да прави избора за своето развитие, какво ще прави вицепрезидента на USA в Украйна.Ще защитава парите които вложиха за цялата тази бъркотия.

107

Quo vadis, Путин ?

преди 10 години

Начина по който "руснаците" искат "референдум" много напомня "Кристалната нощ" за нацисткият погром над еврейските синагоги и магазини.

106

Анонимен

преди 10 години

Не се карайте, бе!България загива!

105

Анонимен

преди 10 години

Защо не пишете, че вчера 100 хиляди са протестирали във Франция срещу Оланд??? Защо?

104

Анонимен

преди 10 години

Къде е американската помощ за Украйна, къде са траншовете от ЕС? Къде е словакският газ, а от Унгария доставят ли? Ааааааааааа! Яжте сега *** ценности!

103

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 142 Не е до нервички,а просто толкова умствен багаж им е останал От подобна промивка на мозъка в стил Гюбелс даже и че те обижда е някакво постижение. Виждат че са на*рани и единственото което им е наредено е плюенето без факти

102

ПСС

преди 10 години

Крадецът вика "Дръжте крадеца". Интересно! Преди време писах, че ЮИ Украйна сама ще помоли. Но, на никого не е нужна - само погледнете сметката за Крим. Така че БД само се пъчи и гледа да оправдае глупостта, която направи. А парички за Украйна някой да е дал? Или ще си останат с онези 5 млрд за да се разруши държавата? А за изграждане, или възраждане, или за кооперация, или за търговия някой да е чул нещо? Ясно е, че за всичко е виновен Путин. Ама какво по-нататък?

101

Анонимен

преди 10 години

134 кажи бе *** , ти азиатец ли си , в азия ли икаш да живееш---Я виж ти - какъв прозападен "цивилизационен" изказ! Така ли ви учат на Запад? Като не ви харесва нещо, да обиждате! Или вече не ви издържат нервичките?

100

Анонимен

преди 10 години

След последните събития в Украйна ,маските на западните управници и нашенските продажници по високите етажи на властта паднаха ,единствено тия от Атака имат адекватна позиция и луд ,не луд Воленчо,май единствен от останалите Бойко,Плевнелиев,Станишев ,прояви мъжество и достойнство да назове истината за случващото се в Украйна и да защити българският нац.интерес..Досега винаги цялото ми семейство ,както и родителите ми пенсионери сме гласували за БСП,но този път ще пуснем бюлетина за Атака .

99

Анонимен

преди 10 години

Тука има ли *** елементи?

98

Анонимен

преди 10 години

Учете руски език! Моите деца отдавна го учат.

97

Анонимен

преди 10 години

На САЩ не им остана нищо друго, освен да си ползват пръста по еврогейско преднаначение!

96

Анонимен

преди 10 години

121 Искаш да кажеш че делиш българите и това е добре? Искаш да кажеш че адвокатстването на двойните стандарти не ни втълпява робско мислене и искаш да вземеш страната на този който ти казват медиите? Пази боже сляпо да прогледа...

95

Анонимен

преди 10 години

ВЧЕРА ПО ТВ АЛФА ВОЛЕН СИДЕРОВ ПОИСКА СВИКВАНЕ СПЕШНО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВСЕНАРОДНО ДОПИТВАНЕ ЖЕЛАЕМ ЛИ ПОВЕЧЕ ДА ЧЛЕНУВАМЕ В НАТО,ЕС И ДАЛИ ДА ИМА НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ ОКУПАТОРИ ОТ БЕЗПЛАТНИТЕ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ

94

до всички

преди 10 години

До всички във форума-Пътувам много по-света(такава ми е работата) и в последните няколко месеца,постоянно обсъждаме събитията в Украйна.Мога да кажа едно- 95% от хората с които говоря-независимо от коя държава са, се изказват много лошо за САЩ и НАТО.А в Е.Съюз направо ги ненавиждат.Много от тях невиждат какви са причините САЩ и НАТО да се бъркат в Украйна.Мнението им е че САЩ прекаляват с ролята на световен полицай-а сега накараха Е.С. да понесе негативите на американската политка.Това са факти

93

анонимен

преди 10 години

Ей ало, не се напъвай да пишеш толко бързо знаеме че пишеш като за 10 човека, въобще партиите не представляват мнението на народа, гаджето ти Плевнелиев вместо да се чуди какъв референдум да измисли за да помага на Тиквето, нека да предложи референдум "за" или "против" ЕС и НАТО. Народа казва. Това че не съм съгласен България да д*ха и л*па на американците и че не съм съгласен да създават педеращина не означава че съм предал България.

92

Анонимен

преди 10 години

ВЧЕРА БЕШЕ ВАЖНАТА НОВИНА ,КОЯТО СЕ ОПИТАХА ДА Я ЗАГЛУШАТ,КАТО НИ ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО МЕДИИТЕ С МАЛОВАЖНИ НОВИНИ,А ТАЗИ ВАЖНА НОВИНА Е,ЧЕ НА СРЕЩАТА НА Г20 ДЪРЖАВИТЕ ОТ БРИКС И ДРУГИТЕ РАЗВИВАЩИ СЕ СТРАНИ СА ПОИСКАЛИ РЯЗКА ПРОМЯНА В УПРАВЛЕНИЕТО НА МВФ И СВЕТОВНАТА БАНКА И РАВНОПРАВНО УЧАСТИЕ НА БРИКС В УПРАВЛЕНИЕТО НА ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ,КАКТО И ТОВА ,ЧЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕ ЗА НОВА ВАЛУТНА ПОЛИТИКА И СПИРАНЕ ДОМИНАЦИЯТА НА ДОЛАРА . СЕГА ВЕЧЕ ЗА САЩ СТАВА СТРАШНО

91

Анонимен

преди 10 години

Какъв Орех бе маймун, очи имате ли, уши имате ли, ГЛАВА за мислене имате ли ?Цялата каша я забъркаха US и ЕС чрез т.н. НПО, видяхме ги на живо миналата година при това сме членове на НАТО и ЕС. Тогава си беше направо суха тринировка за Украйна и наште продажници в власта са без значение.ВЪН ОТ НАТО , ВЪН ОТ ЕС , ЗАБРАНА НА НПО.ВЪН ОТ НАТО , ВЪН ОТ ЕС , ЗАБРАНА НА НПО.ВЪН ОТ НАТО , ВЪН ОТ ЕС , ЗАБРАНА НА НПО.

90

Анонимен

преди 10 години

113 защо той да емигрира там, след като има мнение? Ти Сталин ли си?

89

Анонимен

преди 10 години

Какви военни действия е имало в Украйна??