116

Анонимен

преди 10 години

Ха..ха..*** май са яли пердах тази нощ, нещо много са изнервени днес, но това пък е забавно за мен.)))

115

Ъц

преди 10 години

До 111---------Колегата, 107 изрази мнението си, че ако трябва да избира между "две злини" - САЩ или РФ - би избирал по-малката т.е. РФ.Повече от 70% от българското население биха направили неговия избор- биха избрали Русия - в това число и аз, въпреки, че живея в Щатите. Е, колега и 70-те % от българите ли ще наречете продажници???????

114

До 124

преди 10 години

Кой твърди, че Киев не е исконна руска земя? Руснаците и киев ще си върнат, споко. Киев е толкова руски, колкото и Охрид е български.

113

****

преди 10 години

На тези от нато вече започна да им се присънва какво ли не,ами за тези от3-5 дни русия ще превземе европа,те за украйна говорят,в голяма паника са и започват да говорят какви ли небивалици.

112

Анонимен

преди 10 години

До 127Беден си защото толкова можеш! Тези които имат качества не са бедни!

111

Анонимен

преди 10 години

Натовци какво търсите до границите на Русия - тоя път ще се опарите при това жестоко.Опс и ние сме в НАТО значи да ни е леко и приятно опарването и дано ни има след това.- Така е като нямаше референдуми за нищо, нито за НАТО, нито за ЕС, нито за насоките във външната ни политика.

110

Анонимен

преди 10 години

122 Ти със всичкия ли си си бе , Червената армия ни окупира и по заповед на Сталин нашите червени дупедавци унищожиха без съд и присъада 30 000 българи , цветът на българската нация , затова днес е пълнос биоклуци като теб , за това все си гласувате за недоразумения като *** , националистите и разни измслени герои , за това си на опашслката на Европа .

109

Анонимен

преди 10 години

До 126Спокойно, другарю :) Ще стане бавно и мъчително за руския агресор, за да е по сладко разбира се на пияния руски народ :) Гледай какво ще им се случи с икономиката...

108

До 123

преди 10 години

Ти за нормален ли се имаш, това е интересно. Когато бяхме с Русия България имаше добър демографски показател щяхме да станем 9 милиона, сега сме циганизирани, бедни гейропейци..

107

Анонимен

преди 10 години

А ми какво чакате бе нато ,ами спрете Русия де,ама ха.

106

Родопите

преди 10 години

НАТО страда от липса на терористи, Башар Асад изкла алеатите на САЩ от ал-Каида

105

Анонимен

преди 10 години

119 а с украинския народ не сме ли свързани , къде според теб са отишли първите български свещеници и просветници , не е ли това КИЕВ , кажи бе червений

104

Анонимен

преди 10 години

До 119Грешиш. Нормалните българи винаги ще презират руския окупатор, който 44г. докара най-големите беди, та до ден днешен. След комунизмЪ и трева не никне.

103

до 111

преди 10 години

Осъзнай се бе!!! Освен ако не си платен от някоя западна фондация. Русия ни е Освободила. СССР подкрепяше България, за да има силна армия и хората да има перспектива(не съм фен на комунизма, но това са фактите). Не продавай дедите си. В София още се виждат разрушенията от американските бомби!!!!!!

102

До 118

преди 10 години

Крим винаги е бил руски, това е същото Струмица да поиска да се присъедини към България и всички да ревнат, че България окупира македонска земя.

101

Анонимен

преди 10 години

2/3 от украинците живеят и работят в Русия, защото в Украйна няма работа------------------------------114 Ти имаш наглостта да говориш за болни мозъци Как си представяш 30 млн украинци ежедневно да сноват междиу Русия и Украйна , би ли го описал ако обичаш

100

Анонимен

преди 10 години

Българския и руския народ са свързани. Българите винаги ще уважават руснаците. В този форум се получава битка между българи и платени продажни соросисти.

99

Анонимен

преди 10 години

До 114На САЩ им трябва, а Русия окупира Крим. И ти си "здраво" мислещ :) Върви си гледай децките :)

98

Близък Изток

преди 10 години

Тия дори изолираният напълно президент на Палестинската автономия не ги бръсне, Израел с една организация като Хизбуллах не могат да се справят, аман от *** чиновници на американската администрация

97

Анонимен

преди 10 години

От 112 до 107 Вземи първо се информирай клко са православните християни в Русия и в Украйна и като процент и в абсолютни числа