5

ехото

преди 10 години

До всички *** русофили: ЧЕТЕТЕ И ГЛЕДАЙТЕ РУСКИ МЕДИИ, ТАМ ИНФОРМАЦИЯТА Е ЗА ДВАМА УБИТИ УКРАИНЦИ И НИКЪДЕ НЕ СТАВА ДУМА ЗА НЯКЪВ 17 ГОДИШЕН ПИКЛЬО. Я ОБЯСНЕТЕ КАК Е МИНАЛ ПРЕЗ ХИЛЯДИ ПРОРУСКИ ПАТРУЛИ И ПОСТОВЕ!!И КАКЪВ Е СМИСЪЛА ДА СЕ ЖЕРТВА ЗА ДА ЗАСТРЕЛЯ СВОИТЕ СИ ХОРА???

4

hahaha

преди 10 години

Тъпотиите на *** нямат край, егати *** парче!! Нима смяа , че някой ще повярва на подобни партенки, прани сякаш в детската градина?? И как украинец-пък убил само украинци??? Това, че било стреляно по руснаци е пълна тъпня, дори руските медии информацията беше за загинали двама украинци!!! *** повтаря сценария от Киев, където Раша беше пратила снайперисти от Спецназ, подобни тъпотии не могат да излъжат дори руснаците с промити мозъци!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Веднага намериха изкупителна жертва!Интересно как е преминал то 17 годишен младеж през блокадата от маскирани и немаскирани въоръжени мъже в Крим?Или е дошъл с плуване от Лвов?Смешни станахте вече!

2

neni4a

преди 10 години

Ох малии това нацисче ще бъде брутално изнасилено. Младото му дупенце ще бъде апетитна хапка . А сега сериозно.Тия от "Десен сектор" са явно много прости . Че вече се намира и на руска територия,ще го отнесе здраво

1

Анонимен

преди 10 години

Да, но западната пропаганда използва случая, за да го представи като дело на руските сили, щурмуващи поделение на украинските войски! Дали тази новина ще се появи по западните медии! Отврат!