105

Мишо

преди 10 години

ГЕРБ щяла да спечели изборите. И какво от това? Те и предните спечелиха, а сега ни управлява турско-комунистическото малцинство.Само дето ДПС дето отпадат от играта и БСП дето загубили изборите в момента ни управляват със същите проценти, които им дават на нови избори... Правете си добре сметката.

104

Джедай Мастър

преди 10 години

Exacta Research Group e агенцията на уволнената от комунистите бивша шефка на НЦИОМ. Нищо чудно изследванията й да покажат, че Буда ще спечели единодушно изборите за европарламент и то не само в БГ, но и в целия ЕС.

103

Az

преди 10 години

Тези 25 % "няма да гласувам" да си знаете че по този начин пълните джобчетата на мафията...

102

Гражданин

преди 10 години

До Изглежда!!!БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ.

101

до 110

преди 10 години

До Анонимен: работя за чужда компания, гледам малко отстрани за да ми е по ясно. А за турчеещите се *** дето пишат тука...чак ми е жал. И те са с промити мюсюлмански мозъчета...не разбраха, че пророка Мохамед е измислица, както и цялата останала религия. Сега бог е долара.Ще дойде време ще разберете. Всеки народ е силен когато има кауза. Сега на всичк народи каузите са две - ПАРИТЕ и ВЛАСТТА! То си е така от време оно...история приятели...история...всичко друго е заблуда за бедните души!

100

БАСИ ПИЧА

преди 10 години

Това е едно доста обективно проучване, за разлика от това на червения "ГАЛЪП". Обективно БСП губи следващите избори, ДПС вече са незначителни и са равни с Първанов и реформаторите. Атака отпада от играта. Това е истината.

99

nemipukazavas

преди 10 години

Spokoino, spokoino.. Dobroto shte pobedi. Demek - GERB shte pobedi.

98

Анонимен

преди 10 години

6% за ДПС хоп веднага "етническо напрежение".Как не ви писна едно и също 20 години.

97

Giunai

преди 10 години

Az haresvam Chukolov ot Ataka iskam da mu lija bradata

96

Aydin

преди 10 години

Dolen narod e bulgarinat. Vinagi se mrazet edin drugi.A nie Turcite vinagi sme bili hitri I ostroumni.Mestan I Dogan sa naste lideri.

95

Ali

преди 10 години

Stiga ste pisali gluposti be smatki.DPS pak ste pobedi kakto vinagi.

94

Adem

преди 10 години

DPS e nay velikata I nay spravedliva partia v bulgaristan

93

Ahmed

преди 10 години

Nie TURCITE v bilgaria I TURCIA edinstveno glasuvame za DPS. Nikakvi drugi partii ne ni interesuvat.

92

ПАРЕНСОВ

преди 10 години

КОМОНИСТИ И АНТИКОМОНИСТИ У БЕЛЕНЕ; МИРЧО СТАВАЙ

91

Изглежда!!!

преди 10 години

Вижте какво става в Киев!Рано или късно, нещо подобно ще стане и в България -- натам вървят нещата.Може би не с толкова жертви, но е ясно, че тези управляващи ще паднат, а това което ги чака след това е ЗАТВОР.Представям си тройката Станишев, Местан, Орешарски и Волен в райрани дрешки. Единствено което ме притеснява е, че за Станишев в затвора може и да му хареса и така няма да получи истинско наказание!

90

Гражданин

преди 10 години

ДО: St. John Red Свиквам нямам избор, а да се бориш срещу дивашките физиономии, които се движат по улиците, в банките, в администрациятаси е загубена кауза отвсякъде. Срам ме е, като застана някъде в някоя си институция и виждам че говедата около мен не могат да си напишат името и по погледите им личи, че хал хабер си нямат на идея за какво иде реч. Лошото е че такива хора спират развитието на по-грамотните от тях.

89

Прост народ!!!

преди 10 години

Не разбраха *** в тая държавица, че конците ги дърпат едни и същи хора от години. всичко останало е игра пред медиите,които са собственост на тези кукловоди. А народа като е *** и беден се манипулира лесно. За скандала със Сидеров в самолета и 3-токласниците знаеха,ама малко разбраха,че докато се тръбеше около Сидеров БСП си теглиха 3 МЛРД. евро от европа в същата тая седмица. Затва и не гласувам,че простотията няма диагноза.

88

St. John Red

преди 10 години

До ГражданинТова е положението.... свиквай...България днес: чалгари, дрогари, *** и римляни.

87

Гражданин

преди 10 години

Изравнил се с баба ми! Тоя некадърник съсипа цялата държава, заедно с 2-та си колеги - гении! Цветанов и Дянков! единия е факир в това как се съсипва икономика, бизнес, обиране на парите на хората до последната стотинка, а другия си играе на октоподи, килъри 1 ,2 ,3, 4, 5 и т.н.. А голямата куха глава реже ленти на пешеходни пътеки. Но явно на народа му се яде асфалт.

86

Анонимен

преди 10 години

Защо сме толкова долни ***? Защото сме българи. То ни идва от вътре.