166

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДАТЕЛ, ПОДУТА СМАЧКАНА МУТРА ГНУСНА!!! НЕ СИ ДОСТОЕН ДА СЕ НАРИЧАШ БЬЛГАРИН!!

165

БГ

преди 10 години

И този *** си даде *** за пари!!! Нали Росен Петров пьрви разобличи Бареков с фалшивите снимки на Бойко!!! Как ми падна в очите!!! ***!! Гний мрьсен предател!!!

164

Гошо

преди 10 години

Ми той си казва, че е офицер - значи не е много умен и това си пролича. Поредният отишъл си завинаги от социалната сцена, опиянен от политиката. И без това ми разваляше неделите с пискливия си смях и смачканата си физиономия.

163

Къртица

преди 10 години

До АнонименНе се надай на светлина. Още дълго ще си живеем царски-господарски в тунела. Пачките не са за нас. Има си хора за тях. Нали не мислиш, че Росен остава на улицата гол и бос, без пукнат лев.

162

Джапанка

преди 10 години

Ето още една тиква с чарпака в ръката и готов да отнесе от тенджерата на соврата а народа се мъче та мъче тенджерата да се пълне и да ври....

161

Анонимен

преди 10 години

Интересно, тези които са сложли минусите на пост 190, дали наистина мислят че Боко Рапона е по-интелигентен от Росен, или проста са платени и нищо не мислят, а изпълняват машинално заповедите на Цвъто ?

160

Богдан

преди 10 години

Бареков го заливат с ла*на и се гордее,ТОЗИ го заливат с помия и също се гордее..ба симъжете ***..толкова са жалки новите кандидат депутати ,че дори и плюнката си няма да хвърля на тях,какво остава да пусна гласи си..!!

159

Анонимен

преди 10 години

Нещо голямо ще се случва в най-близко бъдеще.Готви се нещо грандиозно в България.Много пари са се развързали и се превръщат в реална,материална власт,създават се нови структури.Но парите са адски много.Дано поне покрай "новото" и българинът да види светлина в тунела.Старото вече го видяхме.

158

Алов

преди 10 години

Сега като го изритат от БТВ ,единственото,което ще му остане ше е да яде на Барека оная работа,

157

Анонимен

преди 10 години

"България без цензура" и ВМРО ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА БСП/ДС,КГБ...*)))

156

Анонимен

преди 10 години

14.02 ПРЕД АПЕЛАТИВНИЯ СЪД!ЗА КАРЛОВО!ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА ЕДИН КАМЪК НЕ ДАВАМЕ!

155

Анонимен

преди 10 години

Абе тези и двамата - некадърния Бараков и смотания Р.Петров... са си продукт на ДС,КГБ ...! Всичко си е по сценарии на бившите *** и настоящи социалистически мафиоти милионери за да са ВЕЧНИ във влястта! ЛУСТРАЦИЯ!! БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ КОМУНО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ЧУМА!А М И Н !

154

Анонимен

преди 10 години

прага на търпимост е голям... то ще избие от н якаде, я етнически мир, я някоя революция, но без кръв няма да се осъзнаем...

153

Анонимен

преди 10 години

Интересно,много бързо слагате етикети за хора,които не познавате!

152

Анонимен

преди 10 години

Росен е образован, интелигент мъж и патриот, а всички които го плюват са зомбирани от банкянската мутра ***.

151

курч

преди 10 години

Омазни се и ти с бюрек...Ще ти приседне, но ти си знаеш най-добре.

150

До 186

преди 10 години

В грешка си,не си е изял хляба като журналист.Само гледай след изборите като си видят жалкия резултат от около 1%,как Барека ще реанимира ТВ кариерата на Роско Говорящия в "българския Си Ен Ен"-ШиБи7.То нищо чудно и баречка да стане само водещ на някое ток-шоу по въпросния кАнал-например "Ние жените" или нещо такова.

149

Анонимен

преди 10 години

Зловещите маши на Борисов в медиите, като Люба Кулезич и Люба Ризова, е най-добре да се осветят сами и да станат официални говорители на новите и стари политически проекти, които бяха създавани с ограбените от народа милиарди. Колко струва една журналистическа съвест?

148

Анонимен

преди 10 години

Росен Петров си изеде лебеца като журналист. Той и преди не беше кой знае кво , ама сега съвсем. Въпрос на време е да го сиктердосат. А политик не се става с декларации.

147

му

преди 10 години

Ех Росене Росенеееее, и ти за лесна пенсия се борииишшшш. Предаде си и ти на зеленото. Много добре знаеш че тези партия свири на грешна цигулка. Хайде със здраве.