46

Анонимен

преди 10 години

Ослади ти се да крадеш нали ОЛИ Да ама Не МАНДРАТА СВЪРШВА ***!!!

45

Анонимен

преди 10 години

Мислех, че от Хер Флик-а по грозен няма да стане финансов, но се оказа, че не съм прав!

44

NORM

преди 10 години

45 години ни убеждаваха,че имат планове и програми,които да ни изведат до светлото бъдеще.Днес отново се опитват.Но нека им припомня,че не планове и програми,които те са факири да представят и отчитат като изпълнени,а реални,видими от всички ни,действия.

43

Анонимен

преди 10 години

В сравнение с Руската империя от 1913 година зърнодобивът в Съветския съюз пада с 3,5 мил тона годишно, а броят на кравите-с 4.5 милиона.Това не са злостни измислици на мръсен антикомунист, а изказване на другаря В.В.Мацекевич (министър на земедилието )на Юнския пленум на ЦК на КПСС през 1957 година. Цар Николай не е имал колхози, трактори комбайни и камиони.Не е имал милиони тонове изкуствени торове.Не е влагал никакви държавни пари в селското стопанство.

42

Денислав

преди 10 години

Все си мисля че грозно като Мая Манолова няма, после гледам снимката на Пеевски и пак почвам да се чудя, а като видя и Чобанов, сещам се и СерГЕЙчето, Местанчо и Сидерчо - едни хубавци та дрънка.

41

Анонимен

преди 10 години

Следващия път излезте и гласувайте.

40

Анонимен

преди 10 години

ще му се!!

39

usa

преди 10 години

Този е егати и дивия червенобуз ***,абе от къде ги избират такива,като почнеш от спортната министърка със нейните интрувертни слабоумни безумици,минеш през правосъдната -вечно мърдаща и хапеща джуки-ще да е бил някакъв конкурс-кой е по-по-най!

38

акълмайстор

преди 10 години

Чоби...отсвири незнаещите!

37

optimist

преди 10 години

Бог да пази България щом няма да има предсрочни избори.

36

Анонимен

преди 10 години

Бебчо!!!

35

лов на наивници

преди 10 години

Огромна част от електората на БСП е отвратен от собствената си партия. И се лашка, горкия, за кой да гласува.......за Борисов ли, за Доган ли........:)) И ето!!! Партията -майчица му дава алтернатива!! "Добрите стари червени" или ***! Кеф ти риба, кеф ти паламуд! Или........кеф ти боб, кеф ти фасул.

34

П.Петров

преди 10 години

Аз пък разбрах, че се готвят да изтеглят още 4.5 милиарда лева заем март-април.Дремете овце и съвсем скоро ще разберете, че и долните ви *** не са вече ваши !

33

Анонимен

преди 10 години

Министърът се аргументира за своята категоричност с думите: "Аз обикновено имам дългосрочен хоризонт на развитие и това съвпада с моя дългосрочен хоризонт.Ако това е цитирано точно не мога да си представя какви бръмбари блуждаят в главата на финансовия ни министър... явно прекаленото натягане и надскачане на ограничените му възможности са взели своето... Не знам дали е прав, но колкото по-бързо освободи поста, който заема толкова по добре - и за него и за България!

32

Артев

преди 10 години

Spiro - ние селяните сме си седяли вкъщи, а не сме се правили на "патриоти" като крещим с бутилка бира в ръка... Срамота - и ВИЕ НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ - на ви сега - цяла България ви се смее!

31

Spiro

преди 10 години

До АртевА ти къде беше когато по улиците на София всяка вече протестираха 30-40000 души? Лекари, инженери, интелектуалци. Цвета на нацията. Къде беше? Пред телевизора на село, да псуваш по потник? Хайде мълчете си, прости селяни. Заради вашия вот вече 20 години България се влачи по корем. Тръгнем в някаква положителна посока с дясно правителство, и селяните отново върнат БСП на власт. И хааайде всичко отначало ...

30

nexussss

преди 10 години

Да каже тоя смотльо какво са замислили да правят и колко пари да откраднат (ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ) от електората (чрез банките разбира се)!!!!!!!! Хич да не ми се прави на приятно разсеян, а да си каже ВСИЧКО. Аз проблема си го реших.....всички пари ВЪН от банката и във валута и злато. Съветвам всички разумни хора да не чакат последния момент, а да действат, щото крадливите мекеренца от НС не спят. Айде със здраве ;)))

29

Един българин

преди 10 години

До Анонимен/#20Нещо си в грешка (умишлена обаче) - Дянков го махна Бойко !

28

stanick

преди 10 години

Чобанов много скоро ще пасеш овце все пак е заетост

27

dreamer

преди 10 години

Няма да има, защото на българина му харесва да му го вкарват от 1989 г. насам!