37

Ивститут за БСП

преди 10 години

Отрочето на БСП -- "Институт за модерна политика" *** отново пространството с изкривени данни. Само един пример, предходно изследване даваше 67 % от гласоподавателите на България искат предсрочни избори.Сега 46 % След медец Института на БСП ще обяви 26 %.Бедни комунисти -- първото нещо като падне правителството ще бъде да се обяви Извънредно положение, да не можете като Бисеров да вазирате.След това с помоща на Поръчковия прокурор ЦАЦАРОВ, всички вие *** ще отидете в панделата.

36

Анонимен

преди 10 години

До всички онези,които пишат за "***" и за други еврейски конспирации:1.Истинското име на Маркс е Мордехай и е чист евреин.2.Ленин също има еврейско потекло.3.Същите тези евреи са спонсорирали Линовата революция за да изкара Русия от Първата война.4.Ако не ви се вярва четете книжки.Благодаря за вниманието.

35

Смехотворци

преди 10 години

Сценаристите подценяват интелигентността на народа и продължават да ни пробутват на мястото на (Атака) на нови менте-проекти с бомбастични имена от рода (България без цензура) ?

34

ИСТ

преди 10 години

То бива надуване на балона Бюреков бива че до пръсване, Слушам Бюреков- чувам гласа на Пеювски,Щял да стама министър председател -в психиятрията е пълно с такива като него,

33

Анонимен

преди 10 години

Нали Май месец имаше предсрочни избори. Защо се искат пак нови след няколко месеца?Брюксел каза на БСП и ГЕРП, ей не ни занимвайте с дребния кокъл, бийте се, оправяйте се, не ни вълнува,ВАЖНОТО е1. Да затваряте последователно икономическите и социалните сектори по плана на Световната Банка.2. Да не се допуска силна националистическка партия на сцената.

32

до 36

преди 10 години

До фен на бспДемек, искаш да кажеш, да гласуваме за майката родила всички престъпни останали партии! ХА ХА ХА

31

фен на бсп

преди 10 години

Не се карайте. Има много партии на полит. сцена ,но всички те произлизат от едно и също място! Така че не гласувайте за ментета и пиратски копия, а подкрепете оригинала с над 100 годишна традиция в управлението - БСП!

30

атакист

преди 10 години

Деформаторски блок в парламента, друг път...те се разпаднаха тез измикяри какво им измерват % на нещо де не съществува вече! САМО АТАКА-ПОБЕДА!

29

Да, да

преди 10 години

Бареков - поредния бушон на БСП...

28

Анонимен

преди 10 години

*** СЕ АКТИВИЗИРАТ-НО БОКО Е ПОЛИТИЧЕДСИ ТРУП И НАДАЛИ ЩЕ БЪДЕ РЕАНИМИРАН..ПО- ДОБРЕ ДА СИ ДАДЪТ ПАРИТЕ ЗА ДЕТСКО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ...ДОЛУ КАТИЛА БОКО--НИКОГА БОКО-УБИЕЦА НА БЪЛГАРЩИНАТА---ЕНИЧАРИ-СОРОСОДИ

27

Държавна Сигурност

преди 10 години

До Спонги Първо не съм Кремена а Алекси Иванов Иванов и второ Земеделски съюз Александър Стамболийски на когото съм член с лидер Спас Панчев наистина е в коалиция за България но това по големина на организационни ресурси електорат и международни връзки съвсем не е онзи БЗНС до 1989 който имаше държавни правомощия и даже до 91г който бе съюзник на БКП и на който Организационен секретар на Постоянното присъствие на БЗНС до 1989 г бе министъра на земеделието от март 1986 до декември 1988г и мой Дядо Алекси Иванов . ЗС Александър Стамболийски не е юридически приемник на Казионния БЗНС той няма та

26

eyeless

преди 10 години

Докато простака продължава да гласува за тая *** ще си пати. Единствения начин да спечелиш игра, която е проектирана да губиш е .. да не я играеш. Да кажат не на тия "избори" лишени от какъвто и да е смислен избор, само така хората могат да изразят нежеланието си с това нещата да продължават така. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ - не се интересувайте от политика, научете нещо смислено, инвестирайте това време в развитие, за да можете и имате а не да чакате на тия ***, от които добро няма да дойде посмъртно.

25

АНОНИМЕН

преди 10 години

До Бьореков- Жорж свиреше на китара ,а Бареков на кавал.Ако има някой който може и хайдушкото хоро да играя България ще се оправи.

24

Анонимен

преди 10 години

I KOI SA TEZI 48.6%?PRIVARJENICITE NA BALGARO UBIICITE-MUTRITE OT GERB I PLATENITE KUKLI NA KONCI PAK OT MUTRITE OT GERB.

23

Алина

преди 10 години

Изборите имат смисъл, ако се появи алтернатива на досегашните партии и партийни вождове. Иначе хората са доста разочаровани и затова спада избирателната активност.

22

иво калпазанов

преди 10 години

Интересно кви са тези дето ще гласуват за Бареков,вероятно същите които са гласували за АТАКА на послендните избори:))))))))))))))))))))

21

Сергъз Насришев

преди 10 години

Иска ти се, Бьореков, но аз съм най-красивият и най-умният, те затова ме и мразят. И затова не искат да дават шанс на Черепарски.

20

Анонимен

преди 10 години

бареков ако влезе в парламента, ще емигрирам

19

Държавна сигурност

преди 10 години

Коалиция само от БКП И БЗНС като до 1989гще спаси страната

18

иво калпазанов

преди 10 години

Изкам ОСТАВКА на правителството понеше не ми отива на новите обувки