173

qur4u

преди 10 години

Какъв ли *** трябва да си/визирам платените драскачи/ , че да наричаш будните деца на нацията, преподавателите им, артистите, интелигенцията с най-различни обидни епитети.....И всичкото това да задържиш олигархията на власт........Бррррррр, настръхвам! Чак толкова низост ми идва в повечко.

172

Васо

преди 10 години

Ало, журналистите. Те бутат бяло кълбо, ама то символизира камъка на Сизиф. Демек представят прехода символично. Четете повече. Четенето е по-полезно от дращенето. Златкини ВИШУвисти.

171

ПЕП до 228

преди 10 години

До до 210 тъпият ПЕПОт далече личи, че си млад и интЕлегентен, а също и добре възпитан!Само как разбра, че в момента на съм в Англия ?Проследявате IP-тата на всички които не харесват ***! Какво следва, да чакам гости ли ?За такова ли частно ГДБОП се говореше по времето на цецо апартамента ?

170

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

234 Може и да е вандалщина признавам и аз не бих я извършил сега , въпреки че си признавам че на времето 1990 свалих в целия блок на АОНСУ в Люлин в един от входовете му бях на гости, предизборните плакати на БСП и в нощта на изборите когато както днес Бареков бяха докарали комунисти от цялата страна и бяха наълнили Витошка от Съдебната палата до НДК и теази ла.нари не смееха да слязат от автобусите дори да се израдват е тогава запалих няколко плаката , бях омерзен от онова което се случи

169

НРБ

преди 10 години

До Одисей 1 нехаен антикомунист си ето ти още доказателства как Тодор Живков го уважават в чужбина и НРБ за разлика от Горбачов: 20 ноември 1988 г Белград Генералния секретар на ЦКна Сръбската компартия и член на Политбюро на Юкп Слободан Милошевич се срещна днес с гостуващия министър на земеделието и горите на България Алекси Иванов секретар на ПП на БЗНС . Др.Слободан Милошевич заяви че България и Югославия са страни за пример в света благодарение на ръководителите Тодор Живков и Стипе Шувар и на министрите на страните им. Др. Алекси Иванов заяви че България , Югославия и Сърбия са в не

168

Анонимен

преди 10 години

Протестът е за Вас !!! Всеки уважащ се българин, би искал да живее нормално. Комунизмът е промил възгледите на хората, научени са да ходят с наведени глави и да ядът къшея хляб, който им е хвърлен. Няма нищо по страшно от страхът, че и този къшей ще изчезне. Нали скъпи Другарки и Другари??? Младото общество е будно и свободно! Достатъчно е в 12 на обяд да си пуснете Парламентарен контрол, да видите хората, които се гаврят с вашите гласове!!! Другари и другарки!

167

джендо

преди 10 години

Платени ,,боколуци,,

166

г-н Тау

преди 10 години

каня Ивайло Динев да дойде във фермата ми и да обяви протест в защита на кравата Донка спрямо издевателствата на бика Панайот като се постави по средата на секса им и им обяви пълен бойкот

165

Анонимен

преди 10 години

Писна ми да блокират улиците лица, част от които дори заявяват че не са гласували! Нали като Орешарски си подаде оставката и се насрочат нови избори, както искат, пак няма да гласуват! Пример-Варна, 17процента активност!!! За какво е всичко това тогава?

164

Бънди

преди 10 години

Одисейчо, ако ти подкрепяш тази вандалщина, без значение от жертвата, значи не си по-различен от празноглавците, които ходеха да трошат кокали през 90-те

163

RedArmy

преди 10 години

4000....... лелеее тя цяла София се е изсипала :)След един час 11 000 започват да крещят сини *** и *** на боко!!!

162

Анонимен

преди 10 години

Интересно ЗАЩО предните години НИКОЙ не се сещаше за 10 ноември???Това е абсолютно ДОКАЗАТЕЛСТВО че всичко е РЕЖИСИРАНО.

161

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

В момента разкъсват бибордове с реклами на телевизия Алфа на лицето Волен Сидеров Между другото тъпчета не ви ли прави впчеталение рекламната кампания на тази телвеизия известно ли ви е колко пара струва това начинание. Говняра Волен ви се подиогеава в лицето с наглостта си а вие опродължавате да си плещите глупости как студентите били платени и тем подобни , не влезете ли в час много ще стенете още.

160

Бънди

преди 10 години

Тези платени *** вече са прекалено жалки, за да се пише за тях.

159

Анонимен

преди 10 години

Това правителство е по-противно и от Бойковото. Вече имаме 10000 нелегални емигранти и средно на ден влизат по 150 човека а държавата е безучастна, Йовчев само дрънка глупости че се вземат мерки.До края на мандата на Ореха ще влезнат повече от 100 000 емигранти и държавата ще колабира. Новите *** ще увиснат на врата на БГ данъкоплатеца. Това правителство е най-престъпното от 24 годишния преход. БСП, ГЕРБ и ДПС водят България към гибел!!!

158

до 210 тъпият ПЕП

преди 10 години

Ще ти казвам левак,защото мисловно си избрал лявото движение нали разбираш *** ***,а вече и разбрах,че не живееш в Англия,това е само мечтата ти тъпо червено сурикатче и се замислям защо си пренебрегнал в мечтите си Сибир пред Островът? Отговорът е само един,защото всички с леви убеждения сте гейчета,та затова все лявото ви влече. Селянино,намери някоя скала покрай селото си и се метни от нея, та да ти свършат мъките най-после,че страданията от простотията ти ще се увеличават с възрастта ти

157

Анонимен

преди 10 години

Българи обединете се, защо брат брата плюе...Защо толкова искате 3на коалиция на власт, нима не виждате че те ви продадоха за чужд интерес, с Българския го затриха за милиони ...Елате с нас, и нека да ни чуят! Братя

156

МУ

преди 10 години

Тия си показаха истинското лице. Млади и красиви....... ДА ДА. Щом бойковисчетата толкова освирепяха, значи Орешарски е на прав път!Танов, изтегли проверката от склада на Мишо бирата, че съм му обещал да не го закачам!

155

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

През 1968 г. студентите във Франция казаха Стига! Светът не е това, което искаме, казва Ивайло Динев, 24-годишен студент по антропология. Сега сме поставени в същата ситуацията. Когато студентите се вдигнат, всяко правителство пада, с надежда споделя Иво пред британския The Independent.

154

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

Една от най-уважаваните и популярни медии във Великобритания, The Independent, публикува материал за студентски протести у нас под заглавие Students invoke spirit of 68 in fight to rid Bulgaria of corruption (Студентите предизвикаха духа на 68-*** в борбата си срещу корупцията в България).