54

Анонимен

преди 10 години

#DIRENSofia University hahaha

53

Анонимният

преди 10 години

Кръгът Капитал проектът Глобална България Отворено общество Дондуков 2. Този път очаянието да се събори властта и състави служебен кабинет от Росен Плевнелиев е ескалирало и клони към истерия.

52

Анонимният

преди 10 години

Между 10 и 20 от всички стотина студенти, участващи в протестите в СУ, са възпитаници на НБУ, а не на Алма матер, твърдят техни колеги. Огромна част от преподавателите, бунещи кандидат-висшистите, пък се оказват свързани с политически формации от Реформаторския блок или неправителствени организации, считани за приближени до кръга Капитал.

51

МАФИЯ!

преди 10 години

"ОКУПАТОРИТЕ", ФИНАНСИРАНИ ОТ КРЪГА "КАПИТАЛ" ГОТВЯТ ЕСКАЛАЦИЯ НА НАПРЕЖЕНИЕТО ДНЕС! НАБЛЮДАВАЙТЕ "СПОНТАННИТЕ" И "МОРАЛНИ" ПРОТЕСТИРАЩИ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ СЛЕД 12:00!!!

50

До 54

преди 10 години

Там и *** с една прочетена *** книжка в живота не допускат до властта, еле па мутри контрабандисти.

49

eyeless

преди 10 години

Какво следва - сляп парализиран сирак си продава бъбреците за да помогне на протестиращите?

48

Един прозд

преди 10 години

Що така бе мамините? Нали сте умни,красиви и интелигентни. Силната емоция или мнението на простите,грозните и неинтелигентните,че сте взели парите на "горкия старец"без да мислите за последствията от действието ви и доведоха до хиляди плюнки в интернет прочетени надлежно от вас не ви принудиха да върнете парите.Измитайте се .Вие не сте нито умни,нито интелигентни.Вие сте възползващи се.

47

Издънка

преди 10 години

А личи, че като не пипа Цецо, а разните десни реставратори, нещата се омазват. Явно никой не е предупредил момченцата, че парите трябва да се върнат веднага, сега ще трябва пак да се работи с медиите и да се обяснява, че човека щото "ги дава от сърце си е написал фалшив телефон", но всички не са балъци нали.

46

Галерия

преди 10 години

Драги ми тиквари и тикварки, четете и ще разберете защо беше освободен щангиста Боевски. Дните на тиквения ви вожд на свобода са преброени.

45

eyeless

преди 10 години

Ако някой от тук присъстващите си мисли, че който и да е пенсионер ще се изръси 500 лева ... за да върнат БОКО на власт - някой има спешна нужда от мозъчна трансплантация :DДокато сте такива шушумиги, че да се връзвате на толкова евтини машинации, без значение от коя партия идват и на къде се гъзи тя, ще си теглите товара, като си *** си плащаш цената...

44

Тези от Глазгоу

преди 10 години

защо не се опитат да окупират тамошния университет , та да видят какво ще им случи. Не стига че отишли в безплатен университет ( в Шотландия са безплатни и затова напливът е голям ) ами и " подкрепяли " софийските си колеги ???

43

Пурко

преди 10 години

Сега очаквам Интелигента от Банкя, и Съсипаторският блок да почнат да се бият в гърдите: "Виждате ли, интелигенцията е с нас", само, че тези напушени младежи още доста им трябва за да се превърнат в интелигенция, и то българска...

42

M..

преди 10 години

АМи кой да дойде? Това е поредния необмислен ход на "опозицията". Дават се праи,,пред медиите са от пенсионер, а когато потърсим пенсионера разбираме, че такъв изобщо не съъществува! Ама почакайте де..можр пък днес да намерят някакъв старец да им изиграе ролята за някой лев..

41

д

преди 10 години

БОРИСОФФФ ДАВА ПАРИ НА ПЕНСИОНЕРИ ДА ХОДЯТ ДА ДАВАТ НА СТУДЕНТИТЕ УЖ ЧЕ ГИ ПОДКРЕПЯЛИ ,ТОЛКОВА СТЕ СМЕШНИ ВСИЧКИ ПАПАГАЛИ ,КАКВО ШЕ РЕШАВА ЕДНО ЛАПЕ ТУКА ДЕТО НЯМА ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ СТУДЕНТ -ПРЕПИСВАЧ С ПАРИТЕ НА МАМА И НА ТАТИ ,Я ДА БЯГАТ ТЕЗ СМЕШНИЦИ ЛАПЕТА ИМАТЕ ДА УЧИТЕ ЗА ЖИВОТА ОЩЕ ЖАЛКИ ПАЛЯЧЕТА.

40

Анонимен

преди 10 години

Tия студенти са като ония с палатката пред община Варна,който беше от Берковица!Гладна стачка вдигаше,пък жъобще не заприлича на сомалиец!Работа нямаше,пък не се хваа сезонен работник на Златни пясъци!Та на студентите ще им кажа,че не са дали стотинка за унижерситета за разлика от Братя Георгиеви,които са дарили парите си,за да се УЧИ в него!Като искаш да сваляш правителство,пред парламента и Министерски съвет!

39

eyeless

преди 10 години

Най-малкото че ако бяха ПОСЛЕДНИТЕ МУ СПЕСТЯВАНИЯ щяха да са измачкани двулевки, не чистак бърсак столевки право от някоя дебела пачка с такива...

38

Анонимен

преди 10 години

Ако окупаторите наустина се борят за МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА и УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА нека го докажат. Нека поискат: ОТ ГЕРБ1. извинение и съдействие за изясняване на ЦЦ и ББ в бележничето. 2. изясняване на инцидента "Мишо Бирата". 3. извинение за обидите по отношение на наукатаОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК:1. Извинение за приватизацията на Костов раздал 30 милиарда за 1/30 от стойността 2. Извинение за реституцията Лучников3. Извинение че не разкриха досиетата4. Да се освободят от старите муцуни

37

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ плащат на едни да окупират и протестират,БСП,ДПС и Атака плащат на други да контрапротестират. Преди 2 дена гости в БиТиВи бяха актьора Хр. Мутафчиев и Найо Тицин, които бяха в защита на студентите. Тицин не знам дали случайно или нарочно се изтърва, че се познава с протестиращите студенти, защото вече 140 дена заедно протестирали пред парламента в протеста ДАНС уйт ми, но сега започнала учебната година и те пренесли протеста в университета. И двамата признаха че са симпатизанти на ГЕРБ

36

eyeless

преди 10 години

Та, нека да обясним какво е станало специално за тъпите - някоя тиквена семка е отишла при някой дядка, дала му е 500 лева да се направи, че ги дарява понеже е толкова сърцераздирателно, и му е казала че "после ще му ги върнат" като заплащане за добре изиграната роля.Тадаааа, тиквените схеми не са чак толкова сложни...

35

Анонимен

преди 10 години

Връщат друг път.... те са ги изсмъркали на бело вече тия 500лв как ще ги върнат? Изгоря пенсионера с едни 500 лв уж за добра кауза. Между другото това за Глазгоу е лъжа, брат ми там учи, чухме се и вика - няма такова нещо, тука се учи кой луд да прави протести заради квото става в България? Абе герберастката пропагандна машина на лъжите си работи усърдно, глейте си кефа хора!