13

Анонимен

преди 10 години

Един ден, един грък ми вика следното: "за беломорието сте мечтали нещастници а не мога дори на съня си да си представия солун с ***, ку*ви и отвратителни *** панелки колиби, защото само за това сте способни, където стъпи български крак има мизерия, рухналост, изостаналост, простотия, ку*ви и ***! В фалирала гърция семейство с 13 деца получава в момента 13.720 евро на година. А едно тричленно семейство в гърция получава 3.145 евро на година! НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ЛИ? ЖАЛКИ СМЕ И НЕЩАСТНИ!

12

ДО 1

преди 10 години

И мене ме срам,че се наричаш българка

11

Анонимен

преди 10 години

Дори журналистите от BBC който посетили гръцката катуна в която живеят 3.000 гръцки *** са останали приятно очаровани и не са повярвали на очите си! Снощи журналиста Бойко Борисов на перфектен гръцки език на GR-TV MEGA вика следното: Все пак трябва да изтъкна че дори продадено на гръцки *** детето е намерено в отлично състояние, живяло в прилична среда и е било чисто с хубави дрехи и наядено!

10

Селянин

преди 10 години

Цял свят разбра, че в България се върти търговийка с деца и че тук няма ДЪРЖАВА!

9

Анонимен

преди 10 години

Дано това дете остане на грижите на гръцките власти те ще му намерят дом и родители.Ако го върнат в България,ще се започнат дарения от политици,загрижени политици,медиен шум и накрая ще разберем че държавата е безсилна да направи каквото и да било и пак в катуна.

8

Анонимен

преди 10 години

Върнете я в България и я направете ***! Струва ми се, че това е целта!

7

Анонимен

преди 10 години

СРАМ МЕ Е! ГЪРЦИТЕ НЯМА ДА ВЪРНАТ ДЕТЕТО НА БЪЛГАРСКАТА *** И МИЗЕРНА ДЕИСТВИТЕЛНОСТ! ТОВА СЪОБЩИ Г-Н КОНСТАДИНОС ЯНОПУЛОС ДИРЕКТОРА НА ГРЪЦКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ "УСМИВКАТА НА ДЕТЕТО" КОЯТО СЕ ГРИЖИ ПЪЛНОЦЕННО ЗА ДЕТЕНЦЕТО И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ПО-НАТАТЪЩНОТО МУ РАЗВИТИЕ!

6

Ясен

преди 10 години

Цветелин Кънчев, експерта, да коментира сега кой е ***...

5

Анонимен

преди 10 години

ТОВА ДЕТЕ Е ИСТИНСКО БЪЛГАРСКО *** КОЕТО В РЪЦЕТЕ НА ГРЪЦКИТЕ *** БЕШЕ ПОНЕ ЧИСТО, ВЕСЕЛО, ИЗКЪПАНО И НАЯДЕНО, ЗАЩОТО СКЪПИ МОЙ СЪНАРОДНИЦИ "КАКВАТО НИ Е РОДИНАТА ТАКИВА СА И ***"! А КАТО ПЪТУВАТЕ ЗА ГЪРЦИЯ ВИ СЪВЕТВАМ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА НЕМЦИ ЗАЩОТО ДУМАТА "БЪЛГАРИН" В ГЪРЦИЯ ЗНАЧИ "***". А ЗА ПОДВЪРДЕНИЕ НА МОЙТЕ ДУМИ, КАТО ТРЪГНЕТЕ ОТ СОЛУНСКАТА ГАРА ДО ПЛОЩАД АРИСТОТЕЛУС ЩЕ ЧУЕТЕ САМО НАШЕНСКА РЕЧ...."ПАРИЧКИ БАТЕ", СРАМ МЕ Е, ИЗВИНЯВАМ СЕ!

4

Анонимен

преди 10 години

Като стане международен скандал-ДНК тест се прави за ден-два. По делата Белнейски, Яна и куп други е направо невъзможно...

3

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

Едно време турците са вземали български деца за еничари... това го наричаме робство. А как се нарича това което са направили тези двамата *** днес? А какво мислят тези които смятаха че само *** правят така?

2

AIMILIVS

преди 10 години

Пандиз

1

Анонимен

преди 10 години

Гръцката преса пише че детенцето в гръцката катуна е живяло при условия като на "Хотел Хилтън" в срабнение с българската катуна! Искрено и откровено дълбоко се срамувам.....до къде сме я докарали нашата родина! Работя в гърция 10 годинии и съм минала през гръцката катуна на град фарсала, нищо общо с нашата мизерия....хубави къщи, чисто, бяло и подредено и пред всяка къща по една кола, а при нас е ужасно и потресаващо, то за това никога не е имало гръцки *** да обикаля европа за препитание....срам е да се наричам българка!