11

ДАААААА..

преди 10 години

ПАЗЯТ ГО ДА НЕ МУ ОТКРАДНЕ НЯКОЙ ПАРИТЕ ЛИ ???? ВЕЧЕ ПРЕКАЛИХА С ТЕЗИ ОХРАНИ ДА СИ НАЕМАТ НАЛИ ИМАТ ПАРИ ОКРАДАХА БЪЛГАРИЯ ЗА ТРИ ГОДНИ И ПОЛОВИНА

10

асд

преди 10 години

Днес гледам на светофара на Дондуков и Раковска минаха две еднакви с-класи и си викам "дали не беше Орешарски"? След половин минута минава с *** газ по същия маршрут димяща чавдарка, пълна с полицаи... И си викам "определено е бил Орешарски". Явно тия с чавдарката по цял ден се тътрят след него да го вардят, че не се знае къде ще го притисне народната любов...

9

Анонимен

преди 10 години

А на Доган трябва ли му?

8

Анонимен

преди 10 години

ББ и ЦЦ са болезнено самовлюбени хора. Явно са гладели много криминални филми и се вземат на сериозно, че някои иска да ги убива. Още повече ББ като мутра е свикнал да бъде обграждан от охранители и не може да се отърве още от навика си. За всичко това обаче плащаме ние.

7

За тяхно добро е !

преди 10 години

Най-добрата охрана е в Централния затвор. Най-добре да преместим там Ц.Ц., Б.Б, И.Ф, Р.Овч., А.Д., С.С. и изобщо всички, които сега ги охранява НСО и харчим луди пари за да могат те да крадат необезпокоявани !

6

Анонимен

преди 10 години

До voodooДА никакви охрани.Те си имат достатъчно откраднати пари и да си плащат охраната.Доган ли няма пари Станишев ли няма пари.НАРОДА няма пари. Хайде да си плащат стига са живяли на наш гръб.

5

Petko78

преди 10 години

А на Станишев трябва ли му охрана при положение, че всеки месец държавата плаща по 10 000 лв да пазят него и тъпата му жена в двореца им в Драгалевци?

4

Салахадин

преди 10 години

Доган го пазят щото го стрелят с газов, патроните са "Маde in Tyrkey" и всеки 1-ви засича и без това!!!

3

voodoo

преди 10 години

За Ц.Ц. добре а *** Доган дето го пазите вече 20г.с него какво.Вече е никакъв кажете той колко струва стига Ц.Ц. Б.Б.

2

Стоян

преди 10 години

А на Доган, вече 15 години, трябва ли му?

1

dd

преди 10 години

А на Доган ??? трябва ли му ??? и колко струва тя на опосканата държавица????