51

Batmanaaa

преди 10 години

ГЕРБ взеха 4 милиарда заеми тихомъком през тяхното управление.. тогавеа къде бяхте бе.. защо не протестирахте.. Къде бяхте като Танов стана щеф на митниците, като Цецо стана министър на МВР.. като Дянков идеота срина държавата.. сринаха здравеопазване.. подиграха се с лекари с учители.. защо не протестирахте тогава

50

Batmanaaa

преди 10 години

Това правилтество за Юли и Август се разплати с бизнеса за 1 милиард лева ДДС.. За 4 години Бойко не е изплатил толкова ДДС ***.. гледайте реално направените неща кво ми говорите врели некипели като Бойко.. Детските.. майчинските.. да може би е малко наистина, но предните не направиха абсолютно нищо

49

Aleksandur

преди 10 години

Искам бг зеле и пипер. Само Сидеров!!!

48

Анонимен

преди 10 години

до 54със заема от 1 милиалд толкова ще направят. Сега идва големия х..у като почнем да го връщаме ние хората

47

eeha

преди 10 години

На крива ракета космоса й пречи! ОСТАВКА бе ***!

46

frogyg

преди 10 години

Гоше, явно ти си ТОЛКОВА ***, че още не си разбрал, че токът е увеличен с 30 процента.

45

eeha

преди 10 години

Мръсен сери-гей! ОСТАВКА!

44

gosho2

преди 10 години

Аз съм много доволен от това правителство. Увеличиха пенсийте, детските, ще увеличат и заплатите след броени месеци. Намалиха цената на тока , даже още ще я намаляват, на парното и много хранителни стоки. Разплатиха се с бизнеса. Трябва да сте много елементарни и *** като батко ви Бойко за да не видите това.

43

igrigr72

преди 10 години

Бойко разбери не те искаме. Отдай се на заслужена почивка. Наистина има добри неща които си направил. Оттегли се и ние ще забравим лошите. Стига си ни давал акъл.

42

igrigr72

преди 10 години

Нарцистичната Мутра ББ стига да не е на власт е много забавен. Приятно е да го гледам как се гърчи, лъже, демагогства, приказва пълни простотии, надува се и лицемерничи! Много забавен клоун е, защото за него това е единственият му природен талант

41

Boroka

преди 10 години

Пожарникаря пак Усра работата.

40

Анонимен

преди 10 години

Ама....Вие другарю Станишев си работете , влезте в парламентарната зала и работете, ковете законите на държавата, кой Ви пречи.

39

Анонимен

преди 10 години

Нарцистичната Мутра ББ стига да не е на власт е много забавен. Приятно е да го гледам как се гърчи, лъже, демагогства, приказва пълни простотии, надува се и лицемерничи! Много забавен клоун е, защото за него това е единственият му природен талант.

38

RAdi

преди 10 години

Вижте какво се случва! bg.5strike/bg/invitation/bylink/7798

37

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Boroka, тоя копи-пейст няма да намали очевидната агония на "управляващото мнозинство", напротив - само го кара да изглежда още по-жалко.

36

Boroka

преди 10 години

Борисов наистина е загубил чувството си за преценка! Той още си мисли , че хората търсят зрелище и палячовщина в политиката! В момента българите се нуждаят от гаранции и ясни стъпки за подобряване на мизерията, в която живеят. А единственото, което Боко предлага е сеир, платени протести и словестна п*мия!!!

35

KOKO

преди 10 години

БОКО И ПЛЕВНЬО СА ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ СЛЕД ТЯХНОТО ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!!! ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ИЗГОНЕТЕ БОКО И ПЛЕВНЬО ОТ ПАРТИИ И ИНСТИТУЦИИ!!!

34

ubuntu

преди 10 години

Ако беше жив Тодор Живков щеше да се гордее с последовател като Станишев !

33

Boroka

преди 10 години

С действията си, Вождът от Банкя,разкри какви са истинските му цели за вотът на недоверие, а именно:- Сеир, а не аргументи.- Привличане на общественото внимание към собствената си особа- Саботиране на работата на Парламент, правителство и институции

32

AHIL

преди 10 години

В цялата българска история не е имало и дано никога повече да няма толкова тъпо, арогантно, нагло и продажно посмешище като Борисов. Този, заедно с цялата му шайка дебели, мазни и прости маймуни, включително и президентът му, трябва да бъдат изритани, посипани с хлор и погребани на дълбоко.