38

Язе

преди 10 години

И когато множеството фракции останат без режим, който да ги обединява, к'фо праим?

37

iliya47

преди 10 години

nqma nrkakva polza ot postingite na shop4o i odisei4o. habqt se qko ama ne minava ni6to,samo imzakat minys4eta.qzak za parite,koito im pla6tat, za6toto sa glas v pystinq! pensionirani ozlobenidqdki.

36

Даси

преди 10 години

Сирия остана единственият светски режим в арабския свят. Не забравяйте, че там има и много християни, които *** ще изколят до крак ако дойдат на власт-

35

Сашо

преди 10 години

Ако САЩ нападнат Сирия това значи че подкрепят главорезите от Ал кайда .............

34

ИСТИНАТА Е ЕДНА.....

преди 10 години

ДА СЕ СНАБДЯВАМЕ С ОРЪЖИЯ И ДА СЕ ПОДГОТВЯМЕ. НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА. С ГОЛИ ЮМРУЦИ НЕ МОЖЕМ ДА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА, ЖЕНИТЕ И МАЙКИТЕ СИ.

33

Анонимен

преди 10 години

ДА ДЕ СПРЕ ПРИЕМАНЕТО НА ДЖИХАДИСТИТЕ ПРОБУТВАНИ НИ ОТ ЕРДОГАНОГЛУ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ!!!отворете си очите и ушите..да не плачем по-късно!!!!

32

Българин

преди 10 години

СИРИЙСКИТЕ БУНТОВНИЦИ СА КАНИБАЛИ И УБИЙЦИ НА ЖЕНИ, И ДЕЦА, СПОНСОРИРАНИ ОТ САЩ И ИЗРАЕЛ!!!

31

Анонимен

преди 10 години

Тази Статия е писана от Соросоиден Терорист , брат на АлКайда

30

Ходи сей

преди 10 години

Одисей1 ходи в турция, или албания, или сащ, или някъде другаде да си развяваш чалмата. В България има място само за православни християни, *** недодялан

29

Анонимен

преди 10 години

Одисей 1 - ако си платен от мен да знаеш - не вършиш качествена работа и не си заслужаваш хонорара. Ако не си платен и наистина тия простоти дето твориш по всяка тема ги мислиш, тогава пък си за диагноза :) Поне вземи си смени ник-а че хората вече просто ти бият минус и те подминават ;)

28

До одисейчето

преди 10 години

Бг колкото е твоя ,толкова на вс от нас.Кой си ти боклуко смръдлив да сочиш с демократичнопръстче кой Българин,къде да заминава!?я стига си мърсил нашия въздух *** със неоправдано самочувствие и най добре се изрини ти!

27

маткал

преди 10 години

ако стане патакламата трябва да изпратим тримата наши богатири ирландската пастирка , боко гранотомета и цецо конеца, - като си ги представя на фронта м/у тия с брадите и ме напушва смешилото

26

Анонимен

преди 10 години

Сирийските бунтовници се финансират от същото място от където идват и парите и за площадните "лъвове" на Боко Тиквата. От евреите!

25

маткал

преди 10 години

лощото е че тия с брадите ги подпомагаме хуманитарно, както помагахме и оня *** от грузия през 08.08 2008г.

24

обективен

преди 10 години

Одисей 1 бъркаш приятелю, Бг. е само на хартия европейска, де факто е в руската сфера на влияние от мнооого десетилетия. И това е нейния най- голям проблем, само по себе си това е обществена тайна разбира се, с тази подробност, че българите го приемат вече за даденост да са 16- та република. Жалко, но факт, а руските проекти го доказват. За демократичността също може да се спори, а пък за стандарта на живот...това съвсем ни отделя от западния свят!

23

Анонимен

преди 10 години

Оди Сей 1 - в наши дни думата "демокрация" е подигравка. Просто етикет с който веките сили "потупват по рамото" услужливите (разбирай продажни режими) или в името на който водят "демократично" заграбване.И аз мога да кажа "Одисей 1 е умен", ама това не променя истината че всъщност той е МНОГО ***

22

4321

преди 10 години

Имали близки връзки с Ал Кайда, а САЩ ги подкрепя. И сега не паднаха ли маските? Връзката на САЩ с Ал Кайда е явна и е от десетилетия - още от съветската война в Афганистан. Защо се правят на ощипани моми? За 09/11 няма ли да си признаят? Уж водеха война срещу Ал кайда , а сега са съюзници с тях в Сирия. Ето това е демокрация.

21

Анонимен

преди 10 години

Въпрос: Кои са сирийските бунтовници?Отговор: Различни фракции - ЦРУ, МИ 5, Френския чуждестранен легион и всякакви други знайни и незнайни борци за правата на човека

20

маткал

преди 10 години

дано тия братятя ги избутат при юдеите и там да се развилнят за да има поне малко справедливост

19

обективен

преди 10 години

В момента Свободната армия наброява над 150 000 бойци и броя и расте!!! Дори Запада да не се намеси, достатъчно е руските башибозуци да не снабдяват Асад с оръжия и той на момента висва на бесилото. Този човек воюва СРЕЩУ сирийците, дори тези които са тук в Бг. го мразят и ако могат ще го ликвидират. А тукашните руски *** не се интересуват от нищо друго, освен руския интерес! Лицемерничат за убити, бежанци и прочие, но истината е че защитават убиеца Асад заради техната родина русия! СРАМ!!!