71

коментар

преди 10 години

Така , че съдът има практика за размера на наказанието при такова деяние.Та имаш ли нещо против постъпката на ЦЕЦО да бъде приравнена на кражбата на хляб,парче салам или каквото и да е за ядене и да излежи в затвора същото време , КБАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ХОРА.Или той е от друго ТЕСТО !!!!

70

Вече два пъти...

преди 10 години

...лицето Цветан Цветанов демонстративно отказва да изпълнява законите на Р България!За втори път лицето Цветанов отказва да бъде приложена спрямо него наредбата за полицейски регистрации, която самият той е подписал, и чрез която ЛИЧНО той почти 4 години заклеймяваше хората с любимото му клише "криминално проявено лице"

69

съгласен съм!

преди 10 години

А защо не се започне от ---И.Костов ,А.Доган и Р.ОвчЪ.?????ТЕ ЗАТРИХА БЪЛГАРИЯ ,А НЕ ЦЕЦО !От 1944г.,до сега ,все едни и същи ни управляват ,.....КАКВА Е РАЗЛИКАТА М/У ТОЯ И ОНЯ???

68

ognyanz

преди 10 години

Както беше казал батБойко партията това е Цветанов. Така че от досието на Цецо се вижда най-ясно що за партия е ГЕРБ.

67

Ех, Цецо, не Наглите и Килърите, ами Катерушарите ти изядоха главата! :)

66

ИЗВИНЕНИЕ..!

преди 10 години

Аз Сергей Станишев,се ИЗВИНЯВАМ НА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ и Северна Офсетия:Отново много говорих и нищо не съм бил казал !Обещах 250 000 раб.места,но не да открия ,.....А ДА ----ЗАКРИЯ!Гласувайте за нас ----БСП/ДПС ----ОТНОВО ОЧАКВАЙТЕ ---ОПИТИ ,....24г.

65

ххххх

преди 10 години

До Софиянец:Приятел с един и същ костюм е защото парите отидоха за бронираните коли,за плащане на пари на протестиращите.Е как да си купи нов костюм.Е и ти задаваш такъв въпрос.Страх ги е от народната любов и за това си купуват такива коли.Е нека сега да ги видят всички тея заблудени герберчета за какво им харчат субсидийте за партия герб.

64

коментар

преди 10 години

71,страшно си прав и те поздравлявам за коментара ти.Но ....аз,ти ,стотици граждани , без да сме направили нищо, без да сме изършили някакво престъпление,същият този за който пишеш иронично , дава разрешение да бъдеме ПОДСЛУШВАНИ,но виж, за един служител на МВР,който точно извършва разследването за откраднатите , катерушки и пързалка в с.Бойчиновци-не става,А?? От какво се стравува Цецо.???Че някой негов служител укрива нчкого или изнудва някого?А има и хора ,откраднали един хляб да лежат

63

psn

преди 10 години

Катерушка ли???????? Ми ти може по-евтино да излезе да се купят нови вместо да плащаме СРС-та.Не знам за какви крупни престъпления говорят, при положение, че стигнаха само до това обвинение. Е*ати прокурорите, е*ати срама. Дайте малко по-сериозно. Не е като 10 годишни да си играят на обвинители и обвинени.

62

Анонимен

преди 10 години

катерушка и пързалкаКозовете на обвинението ще падна от смях но ми се плаче

61

Анонимен

преди 10 години

Обвиненията спрямо Цветанов са едната страна на нещата от нашата действителност.Виновен или не ще се произнесе съда,а не както той самият даваше присъди на когото му падне,даже и без да е имало обвинение.НО!Мутрите са си мутри и сега ,както в добрите стари времена босовете на силовите групировки се возеха с бронирани лимузини и кохорта от охранители,така и сега шефовете на ГЕРБ са се оборудвали с бронирани лимузини за лично ползване НО с партийни пари от държавната субсидия.Какво новаторство ,за пръв път у нас и в Европа.Дерзай народе,дерзайте ГЕРБери.Вашите кожи не са важни.

60

неспокойство и страх

преди 10 години

Забелязахте ли, какви черни кръгове има отскоро около очите си Цецо? Най-вероятните причини са: хронично безсъние, породено от неспокойство и страх, или дълготрайна консумация на алкохол или на други дроги.

59

криминална енергия

преди 10 години

В Цецо е концентрирана повече криминална енергия, отколкото в целия криминален контингент в България!

58

qur4u

преди 10 години

Айде, и Куроландес отиде в небитието. Моля следващия:)))))))))

57

Анонимен

преди 10 години

В постановлението, с което повдигнаха обвинение на Цветанов, не са описани стойността на тази катерушка и пързалка"Толкова *** че не може член да ги е правил

56

Анонимен

преди 10 години

Ама Цецо, ти си се олял бе човек. Първо си подслушвал министри, да неби случайно да крадът държавни пари, второ си подслушвал дърти корумпи и мутри, апък сега си отказал за тия иначе толкова важни СРС-та за откраднати катерушки. Резил! Срамота! ... О родна прокуратуро...

55

SS

преди 10 години

Тоа на снимката още малко и ще заприлича на покойния бай Тошо пред племуна на БКП, когато го отсвириха

54

За това обвинение си трябва връщане на смъртното наказание. Кражбите на селски катерушки са на път да разклатят демократичните устои на страна и националната ни сигурност. Цветанов е време да понесе цялата тежест и строгост на Закона! Настоявам за най-сурово и назидателно наказание!

53

qur4u

преди 10 години

до 68. Или се скривай или ще те навра на кучето в.............:)) Разбра ли ме "БУДА"?? :))))))

52

Анонимен

преди 10 години

Въпрос към журналиститеКогато споменавате гения на физкултурата, не ли редно да слагате определенията криминално проявен? Все пак има вече две обвинения.Или за другите хора може да го правите, а за този човек не.Дискриминация ли съзирам?